Volba přejmenování postav

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Chtěli by jste možnost změnit si jméno?

Ano.
74
70%
Ne.
26
25%
Je mi to jedno.
5
5%

Celkem hlasů: 105

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Re: Volba přejmenování postav

Příspěvek od kamosvsech » pon 03. zář 2012 14:25:19

Teensaver píše:Kamosvsech - to je to stejné jako kdybych si založil postavu novou a naexpil ji 90lv a vydával se za Mansariho ... to jsou ty vaše blbé nápady že zmena jmena = vydavani se za jinych..
Jak to může bejt stejný? Čet si to vůbec? Když já si změnim nick z DaggerT na ChytrejMansari, tak nějakej dobrák si dá nick DaggerT, do zavolat bude psát, že expí 150lvlů za 100kk a když dostane yangy, tak zdrhne. Rozkřikne se to, pár lidí bude vědět, že to nejsem já, ale zbylejch 80% lidí bude zmatenejch a bude v tom chaos. Teď si vem, že se to stane 50 lidem a bude v tom totální bordel. Je to riziko toho, co si ten nick změní jako první, ale proč to pak zavádět, když se každej, kdo si změní nick, bude bát, že se jeho starej nick zneužije. Proto řikám, že když se to povolí, tak ať nejdou použít starý nicky. Ty považuješ za blbost kliknout na převzít, já považuju za blbost, že si někdo vymyslí nick Sockostroj2k a pak řve, že se mu jeho nick nelíbí. Je to tvoje volba a od začátku si smířenej, že s tim nickem budeš hrát, tak si buď vymysli nějakej normální nebo si pak nestěžuj. Tohle není žádnej Counter Strike, kde si změníš nick, jen protože hledáš klan.
lordsword: Najdi si na internetu, co znamená slovo příklad. Mimo to, po pročtení mnoha tvých příspěvků si troufnu říct, že ten, kdo věčně není v obraze si ty.

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 346 poděkování
Dostal poděkování: 280 poděkování

Příspěvek od cleo » pon 03. zář 2012 14:29:10

za mě proti - každý měl možnost si svůj nick vybrat - vyjma koupených postav, zde bych povolila změnu nicku pouze při koupi
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

Lampiiik
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lampiiik » pon 03. zář 2012 14:39:19

kamosvsech píše:
Teensaver píše:Kamosvsech - to je to stejné jako kdybych si založil postavu novou a naexpil ji 90lv a vydával se za Mansariho ... to jsou ty vaše blbé nápady že zmena jmena = vydavani se za jinych..
Jak to může bejt stejný? Čet si to vůbec? Když já si změnim nick z DaggerT na ChytrejMansari, tak nějakej dobrák si dá nick DaggerT, do zavolat bude psát, že expí 150lvlů za 100kk a když dostane yangy, tak zdrhne. Rozkřikne se to, pár lidí bude vědět, že to nejsem já, ale zbylejch 80% lidí bude zmatenejch a bude v tom chaos. Teď si vem, že se to stane 50 lidem a bude v tom totální bordel. Je to riziko toho, co si ten nick změní jako první, ale proč to pak zavádět, když se každej, kdo si změní nick, bude bát, že se jeho starej nick zneužije. Proto řikám, že když se to povolí, tak ať nejdou použít starý nicky. Ty považuješ za blbost kliknout na převzít, já považuju za blbost, že si někdo vymyslí nick Sockostroj2k a pak řve, že se mu jeho nick nelíbí. Je to tvoje volba a od začátku si smířenej, že s tim nickem budeš hrát, tak si buď vymysli nějakej normální nebo si pak nestěžuj. Tohle není žádnej Counter Strike, kde si změníš nick, jen protože hledáš klan.
lordsword: Najdi si na internetu, co znamená slovo příklad. Mimo to, po pročtení mnoha tvých příspěvků si troufnu říct, že ten, kdo věčně není v obraze si ty.
Však to je snad jasný, že by už ten starý nick nešlo použít. V tomhle se každý shodneme.. Jde jen o to, aby to vůbec šlo změnit. Když už tu možnost mám, není problém vymyslet novou přezdívku, která se mi bude líbit.
European Champions 2011/2012
Konec a upřimně doufám, že už definitivní.
Postavy i věci darovány.
Ten, kterej koval císařáky.
Zakladatel Cottagera, nikoli jeho současný majitel.

Play4Win
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od Play4Win » pon 03. zář 2012 14:52:58

Spoiler:
Lampiiik píše:
kamosvsech píše:
Však to je snad jasný, že by už ten starý nick nešlo použít. V tomhle se každý shodneme.. Jde jen o to, aby to vůbec šlo změnit. Když už tu možnost mám, není problém vymyslet novou přezdívku, která se mi bude líbit.
To teda vůbec není jasné, hra je nastavena tak, že pokud někdo kdo má nick Tonda smaže postavu, automaticky půjde použít tentýž nick znova.
Obrázek

Obrázek
NO-LIFE POWER :inlove:

mekrt
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od mekrt » pon 03. zář 2012 15:06:22

pro mě by měla být možnost když zakoupím postavu přes HM ale jinak NE!!
Murgeo Lv 100+
Říše Chunjo

Teensaver
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 265 poděkování
Dostal poděkování: 149 poděkování

Příspěvek od Teensaver » pon 03. zář 2012 15:06:34

Play4Win píše: To teda vůbec není jasné, hra je nastavena tak, že pokud někdo kdo má nick Tonda smaže postavu, automaticky půjde použít tentýž nick znova.
Tak by to asi pak fixli ni? :normal?:

Ewelyn
Lv.4
Lv.4
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Ewelyn » pon 03. zář 2012 15:08:12

Jak zde již několik lidí zmiňovalo, ohledně zlodějů. Bohužel s tímto musím nesouhlasit.
1) Pokud nesdílíte heslo, a nemáte ho úplně primitivní - není skoro možné se na váš účet dostat.
2) Tým pro větší bezpečnost vašich účtů vytvořil pečetidla, které může použít každý z vás.
A nezlobte se na mě, ale to že když někomu půjčíte nějakou věc a on vám jí nevrátí, nejedná se o krádež, jen se projevila vaše blbost. Půjčili jste mu jí na vlastní riziko i s tím, že se vám už nemusí vrátit. Nikdo vás nenutil dát " převzít " takže tyhle typy a názor jsou docela srandovní.

Jinak ohledně přejmenovávání postav: Má to své pro/proti. Vezměte to podle sebe, uděláte si dropera po nějaké chvilce zjistíte, že vás to za dropera
( danou postavu ) baví více a co .... Budete chtít mít hl. postavu např. xDroperx? o tom dost pochybuji.
Souhlasím s tím pod podmínkou, že by to bylo něco jako přestupy do exilu.
Max 3x do roka. Lidi by si toho více vážily a nebylo by to tak dostupné.

Za těchto podmínek PRO.
Postavy:
Appofis Dragon shaman Lv 145
Říše - Jinno
Cech - Sabotage

Odděleně pochodovat, společně udeřit.

irwinka
Lv.4
Lv.4
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od irwinka » pon 03. zář 2012 15:12:10

Já jsem proti. Souhlasím s play4winem. Každý se má rozmyslet, jak se chová. To by tu pak byla banda zlodějičku a člověk, aby se pak bál někomu vůbec napsát, co je ten druhý zač...
Obrázek

Když toužíš po lásce,dávej lásku.Když chceš přítele,buď přítel.Když chceš milosrdenství,buď milosrdný.Když toužíš po kráse,zkrášluj svět kolem sebe a pro druhé,protože tohle je zákon.

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » pon 03. zář 2012 15:16:53

mekrt píše:pro mě by měla být možnost když zakoupím postavu přes HM ale jinak NE!!
Saggi psal asi v 9 straně tohodle tématu nebo te´d fakt nevím že změna jména se nebude dělat přz HM určitě!,tak tu každej nepište o HM..
Obrázek

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » pon 03. zář 2012 15:24:37

kamosvsech píše:
A cetl si ty vubec co sem napsal ja? ohanis se tu hloupostma s IP adresou.Tak kdyz uz si zmenim nick,tak je to na moje riziko a moji odpovednost,ze ho pak nekdo muze pouzit,pokud to pujde.Dospely by to pochopil hned.Tak tu porad nedelej chytryho a rikam nevyvolavej hadky.Ty si myslis,ze sem kolikrat mel nick na mensi postave,tu pak smazal a ten nick udelal na jinem uctu?Nebo ho dal kamosovy z offiku,protoze sem mu tim ten nick drzel? Ja nechapu,proc ta tvoje banda nemuze,proste rict svuj nazor a nechat to byt,ale ne vy ho musite kazdymu nutit.Jste prece ty hvezdy ne? Ja sem svuj nazor napsal vyse a tim to pro me hasne.Tak se do me nenavazej,pro me ty neznamenas vubec nic.

kdybys to nevedel je takovyhle:
Spoiler:
No tak sem to konecne dolouskal.No musim rict,ze z vetsiny souhlasim s Forummanem,protoze to co tu nekteri plodi si nezada s IQ pod 50.
1.Ze nejde zmenit jmeno v realu? Ale no tak to nemyslite vazne ne? :normal?:
2.Ze vas budou okradat,prejmenovane postavy porad dokola?Co vim,tak nejvic pruseru delaji,prave ty postavy co maji stejny nick a neustale koluji pres HM a lidi jim naleti,prave kvuli staremu nicku.
3.Me spis osobne stve,ze kolikrat ma postava stejny nick a uz 20 majitele.Pak ho napadnu,protoze je na BL u me a ejhle on uz to davno neni on.Takze bych dalk povinne prejmenovani pri prodeji.
4. Ze si ma ma hrac vybrat nick,za ktery bude hrat cele roky a ma to vedet dopredu? :normal?: Tohle je hra a ne real.hrajeme,za to co nas bavi a nekdo treba zmeni po letech nazor na nick,driv pekny,nebo meni pohlavi,kvuli svatbe o ktere,preci nemohl tusit,pred lety.Nekdo chce hrat za jiny char a chce mit prave nick hlavni postavy a te vedlejsi.(to nikoho nenapadlo co?)
Treba prave vyvin hry omezi nektere,chary,driv v pohode,ted slabe.Proto dalsi duvod zmeny.
5.Zmena i - L mam sam takovehle postavy a kdo neni hloupy,uz si je davno zabral,prave kvuli podvodnikum.A pokud si davate nicky s mraky LLLL je to jen vase hloupost a zase uvitate zmenu nicku ;) tahle zmena by musela byt od zacatku serveru ane ted po letech.

Jinak me osobne o tu zmenu nejde,nepotrebuju ji a sve pratele ve hre mam a kdyby si zmenily nick,tak mi to reknou ne? Jinak by to prece nebyly pratele:)
Jasne ze sou proti ti co sou se svym nickem spokojeni,ale uvedomte si ze tuhle hru nehrajete samy.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Grout 
offline Mionix 
offline Valkaryan