Dennis píše:zober so sebou buffa a máš vyriešené

Dennis píše:zober so sebou buffa a máš vyriešené
Něco bych ti napsal na tohle, takhle ti napíšu jenom že máš smůlu, nechci :warn:hrianka píše:Dennis píše:zober so sebou buffa a máš vyriešenémi povedz na čo mi je buff keď som šamanka
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
5a 6té patro padá krásně.. Vyzkoušeno s WP 96 lvlHrozenP píše:Dělám už 3. kolo biologickýho výzkumu a byl jsem 1h ve věži pláštoval jsem (1.patro) a nepadla ani 1 upomínka. Klatby padaly nádherně.
Omlouvám se autorce za spam.
Možná psali vzít sebou buffa protože v podpise máš buff: 117, a hlavně psali vzít buffa jen obrazně, myšleno bylo vzít jakoukoli postavu na kterou si to lze odhazovat.hrianka píše:Dennis píše:zober so sebou buffa a máš vyriešenémi povedz na čo mi je buff keď som šamanka
Upomínky padají oproti offiku z hnusek, stejně jako jsou posunuté kladby.HrozenP píše:Dělám už 3. kolo biologickýho výzkumu a byl jsem 1h ve věži pláštoval jsem (1.patro) a nepadla ani 1 upomínka. Klatby padaly nádherně.
Omlouvám se autorce za spam.
Trochu se pleteš, tabulky Tugyise padají normál dál, ikdyž máš už 1 v invu.Ofthalmos píše:biolog nemuze bit zvyhodnen pro zacinajici jak by na tom byli vseci ostatni okolo tebe kteri si ho pracne vydobili staci kdys si vemes kamose sebou nebo svou postavu jakou chces klidne level 5 das ji do rohu mapy a odkladas na ni vetve!!A pokud se ti neco nelibi tak skus ofik a poznas jake trapeni je tam tady je to 1000% lehci!! a vetve nejsou jedine ktere padaji po jedne a nejde jicb vice do inventu:viz tabulky tyugise poznamky vudce drahokamy rezave cepele takze tak proste to tak je.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |