Náramek z bílého zlata, nebo slzy - je to jedno. Náhrdelník bych volil slzný (průniky jsou přeci jenom alespoň krapet cítit všude), ale pokud neplánuješ kosit bažiny s mentálem lv95 (,což mimochodem nedoporučuju), tak je to asi taky jedno. Důležité jsou bonusy
Děláš-li sety se vším všudy, tak na špercích nezáleží, pokud jeden set nezaměříš na průniky, kde je důležitý hlavně náhrdelník ze slz.
V botách se moc nevyznám, vzhledem k tomu, že jsem dělal vždy jen univerzál výbavu, tak používám kožené extáze. Kdybych dělal sety, tak sáhnu po obyčejných fénických, nebo po obyčejných extázkách, aby se mi ty sety zase moc nepředražily.
Na helmě rovněž nezáleží. Osobně jsem dost dlouho používal masku ducha+9, ale je to fakt jedno.
Brnka jsou jasná: proti ninjům, šamanům a surům - BS (všechny tyto chary mají magická kouzla)
a proti warům na brnění nezáleží.
Co se zbraní týče, tak máš, jako setař, asi dvě možnosti a to:
2 zbraně, 2x antichar a návrat + obrany na dané chary
nebo dražší varianta
4 zbraně, v každé full a kameny 1x char, návrat a třetí asi kritik, i když ten moc neudělá.
Výhoda setek je, že jediné věci, které musí stát v jejich výbavě za řeč, jsou štíty a zbraně. Jinak se můžou splácat z čeho chtějí
PS: Poslední dobou si taky dělám sety, ale skončil jsem u náhrdelníku, když se mi povedly 2 náhrdelníky full na sury (útok i obrana), takže pokud by se ti povedl nějaký jiný full náhrdelník 2x, tak vyměním (mám je oba kromě fullky na sury čisté a +6 - slzy)