Valka risi 4.9.2012

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Křemílek
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Re: Valka risi 4.9.2012

Příspěvek od Křemílek » úte 04. zář 2012 23:06:57

prodavamparky píše:
Neos píše:Nechapu proc timto zpusobem kazite valky. Bylo spousty temat o tom, jak zlepsit pvp mapy a rozhodne timle zpusobem zadnou mapu nezlepsite.
Doufam, ze az Saggi bude mit internet v provozu v novem byte, tak udela nejake opatreni, at se vickrat tohle nestava. (a tim opatreni myslim, zakazat vhazovani bossu, meteoru, run a tak podobne)
S pvp to nema nic spolecnyho a nikdy mit nebude.

A co se tyce POSERU, kteri pouzivaji prapory a zdrhaji?? No nechtel bych mit takoveho kamarada v realu, ktery by zdrhal, kdyz by nekdo zadupal :D BUBUBU a frnk :D
Nejhorsi je, ze nekteri maj i hodnosti Generalu :D
Nejlepší je INVISIBLE MAN WIPESOVA, má invisible mód.
:up:

Edit: Warn za spam.
/Script
back -x-

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1218 poděkování
Dostal poděkování: 457 poděkování

Příspěvek od shvetseek » úte 04. zář 2012 23:42:40

Sheeve píše:Co mě ale vadilo, když jsem viděl wara z modré na výletě v červené save zóně. Taky mám buff nad 100%, ale lovit buffky do save zóny to opravdu není fairplay.
Výlety do safe zón nejsou žádnou novinkou. Každá říše má alespoň jednoho takového výletníka a proto je tam safe zóna, aby se tam ti buffíci mlátit nedali.

Jinak se chováte všichni znamenitě. Jeden vypouští žíly a ukáže vám tím, že to jde. A rázem je vás armáda, co si řekne "když může on, proč ne já", jakoby nestačilo, že to dělá jedna "osoba". Prostě musíte hrát první housle za každou cenu. Už mi z toho začíná být pomalu špatně ;)
Naučte se zametat před vlastním prahem.
"Happines only real when shared."

Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Rok » úte 04. zář 2012 23:49:16

Absinthak píše:Fraška je samotná war i bez draka, s drakem je to alespoň zajímavá fraška. Však se koukni na tabulku. :D
co je větší fraška? drak ve war nebo Bm sura který jede talismany na Zb aby co nejdéle vydržel a tak vyžral body útočníkům kteří si je zaslouží ?;) ale topkám bere uplný kuloví !:D a jeho videjko je jen zaměřený na směšněbezmocný dýkolukaře ;) kterým teda bere i 20k :D :D
oo

Absinthak
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 52 poděkování
Dostal poděkování: 88 poděkování

Příspěvek od Absinthak » stř 05. zář 2012 0:02:34

Jelikož na fórum, milý Rokoo, reaguješ pouze pod vlivem omamných látek a stále píšeš všude nesmysly, dovolím si tedy tento spam a budu doufat, že kvůli němu nedostanu perma. :P

Edit: Warn za spam.
/Script
Obrázek

Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Rok » stř 05. zář 2012 0:58:03

ale no tak přiznej si sám sobě jako chlap, kam běháš a za jakým zadkem nejraději běháš ! ale bohužel sistem pvp určuje hrdiny jen podle CB počtu, tak že ti to vlastně nemužu mít ani za zlý, když teda budu jen čumět na tabulku :up:
oo

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » stř 05. zář 2012 7:16:27

Rok píše:
Absinthak píše:Fraška je samotná war i bez draka, s drakem je to alespoň zajímavá fraška. Však se koukni na tabulku. :D
co je větší fraška? drak ve war nebo Bm sura který jede talismany na Zb aby co nejdéle vydržel a tak vyžral body útočníkům kteří si je zaslouží ?;) ale topkám bere uplný kuloví !:D a jeho videjko je jen zaměřený na směšněbezmocný dýkolukaře ;) kterým teda bere i 20k :D :D
Fraska je vzdy kdyz sem napises na forum.Kdyz jim teda bere 20k,tak at bere.Nemaj tam co delat.Sam zabijim takove a dela to kazdy.Vubec nechapu Rocko ci co si ve hre(asi se to bojis priznat) proc sem neco takoveho pises a co to ma spolecneho s tematem?Video tam mam Rassiicek z uplne jine war,tak si prosim vem prasecek a bez si hajnout ju?
War sou jake sou a nikdo s tim nic neudela,dokud se tu budou lidi chovat jak se chovaji.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

nechápavec
Lv.24
Lv.24
Dostal poděkování: 95 poděkování

Příspěvek od nechápavec » stř 05. zář 2012 7:30:08

Mě se to líbí... ať se tam za čas nějaký boss objeví ;).
Klidně bych to i zavedl, že každou válku se v jiný čas spawne jinší boss. Někdy třeba Mahon, někdy třeba Červený drak.

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » stř 05. zář 2012 10:32:29

PVP zde: Dnes je to v té rovině, že 90% hráčů běhá v plátěných vestách a hází oštěpy, zbylých 10% jsou hráči v podobě pancéřovaných tanků s děly a kulomety...

Začalo to zbraněmi od levelu 100, přes zdobené šperky, karmu a talismany, které to definitivně dokončily... Ano, jedná se o vývoj hry, jenže hra se tím posunula do sféry neskutečné čásové náročnosti, aby dotyčný nemusel házet tím oštěpem...

A jelikož jak je jasně vidět, lidí s oštěpy je tu drtivá většina, vypadá tu PVP jak vypadá...

V tom případě je naprosto jedno, zda-li ve válce bude lítat drak nebo Santa Claus na saních, pvp boje jsou stejně dávno pod kytkama, tak aspoň nějaké to zpestření v podobě tohohle neuškodí, aspoň těch pár lidí co tam dokola chodí má nějakého nového soupeře... 8-)

PS: Není nutností se dohadovat o tom, proč těch 90% má oštěp, je jedno jaké jsou proto důvody (lenost, neochota, cokoliv dalšího), fakt je ten, že tomu prostě tak je a nemyslím si, že by se to dalo nějak do budoucna změnit, ba naopak jakákoliv další dlouhodobá činnost a nové ability tím získané to vše jen prohloubí zase o řád dále ;)

Lemie
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od Lemie » stř 05. zář 2012 11:28:14

Já vás nechápu, co z toho máte, že tam naházíte bosse, žíly atd... Vám někdo něco ukáže a jak malé děti to musíte hned zkusit taky :normal?:

Jinak k těm oštěpům a tankům, včera jsem ztratila tak minimálně 30 bodů, kdy jsem usekala někoho a přiběhne war, dá pádit a CB jsou samozřejmě jeho nebo ninja dýkolukař to vyžere, takže můžu brát surovi za 10k a je mi to k ničemu, pže nějakej vyžírka se vždy najde. Taky pozoruju jednu postavu, která by jako ninja s kouzly na dýky, měla s nimi i bojovat, přesto chodí s lukem ( je jich tam hodně, ale mě zaujala právě tato postava) jak jsem viděla, párkrát to zkusila s dýkami a zjistila že dá o polovinu míň CB, proto si vzala opět luk a hurá za sloupy si to tam střílí do chumlů. O to víc mě štve, že ta osoba je z modré a dělá akorát tak ostudu, kterou dělá už stajaninja, takže by stačilo ne? Jestliže války budou pořád postavené takto, tak to neoživí ani drak, spíš to většinu naštve. Spíš udělejte, ať CB dostane ten, co nejvíc ubere a vymizejí snad dýkolukaři, pže se jim vyplatí jít s dýkami. Jinak za měsíc bude war o ničem, pže to bude spíš o tom, kdo spavne víc bossu...
ObrázekLimieCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
100. 000 min. +
Jinno
ARMAGEDON
141
M5
M5
G7
COMPLETE
Nesty
Ve hře offline, tady občas... THE END

ori
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od ori » stř 05. zář 2012 12:00:02

Vynikající nápad v každé war bossové chtělo by to dát jako návrh :D.Mimochodem pamětníci si vzpomenou kdy bylo třeba projít po cestě do válek přes moby tak proč nezavést bosse ve válkách teď :lol:
Exodus, 21,23-25
a taky to někdy kopne:
Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ cleo « čtv 8:30 pm »
a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
@ Suko201 « čtv 7:30 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Bude novinka.
oki
@ TOXIX « čtv 3:18 pm »
Novinka je, jak minuly rok ze kotel v osade chce 100ks uhli na podpal misto 10ks :)))
@ Mionix « čtv 2:28 pm »
@Suko201,  Bude novinka.
@ Suko201 « čtv 2:25 pm »
Zdravíčko, budou v patchlogu informace o dnešním updatu? :-))
@ Vydesenej « čtv 2:22 pm »
Bude možnost zakoupit ten klobouk s těmi sobími rohy za sd? :O
@ Mionix « čtv 1:53 pm »
@VOJTTANOOO,  Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
@ VOJTTANOOO « čtv 1:25 pm »
ani pres prsten , mi to nefunguje :( kliknu ze se portnu, a naskocí to do cerne obrazovky :(
@ VOJTTANOOO « čtv 1:08 pm »
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@ NOACH « čtv 1:03 pm »
Zdravím, bude tento týždeň aj bonus na sd ?
@ Mionix « čtv 12:47 pm »
Už to frčí. :-)
@ Tomori « čtv 12:36 pm »
Čekání si můžete zkrátit tipováním nejlepších úlovků našeho Mionixe v Rybářské tipovačce. Třeba se vám to vyplatí a něco vyhrajete! :P :D
@ Vydesenej « čtv 12:33 pm »
Nonepovideeej píše: A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
To nedokážu slíbit :D
@ Marph « čtv 12:27 pm »
Jsem si chtěl aspoň odevzdat bio a zručku, než půjdu do práce :D
@ Nonepovideeej « čtv 12:26 pm »
A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
@ Vydesenej « čtv 12:10 pm »
To bude big update uvidíte
@ Nonepovideeej « čtv 11:58 am »
Možná už nám zapnou event, tak nechtějí, aby se hned muselo něco opravovat :)
@ YanLuo « čtv 11:02 am »
Údržba do odpoledne znovu ..gg :)
@ Symbio « úte 5:58 am »
Dokáže mi prosím někdo poradit s cenou vrány 43+10ork+3stun+8síla? Ať neprodám zbytečně pod cenou? Díky :D
@ angrylunaxx « sob 11:00 pm »
je to mrtvé nebo né... ?
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:

Who is chatting

offline Mionix 
offline marexanax 
offline reeenda