Soutěže
- despr
- Lv.20
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
Soutěže
Pamatuju doby, kdy na foru Mackhbet(momentálně nevím přesně jméno) připravoval různé soutěže, které podle mě tady chybí. Proto tedy navrhuji alespon lehce oživit tuhle téměř zapomenutou sekci na foru různými soutěžemi, ikdyby jen o drobnosti.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Re: Soutěže
Zdarec :Hello: , souhlasím
. V aktuální době tam nejsou soutěže, jako spíše výměnné obchody.
Např. dej mi odběr na YT napiš se pod video do komentářů a možná vyhraješ miliardu.

Např. dej mi odběr na YT napiš se pod video do komentářů a možná vyhraješ miliardu.
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. 

- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
despr - ahoj, chtěl jsem ti poslat PM, ale třeba to bude zajímat víc hráčů - co konkrétně dělal Mekhbet za soutěže (jen jako připomínku, o co šlo)?
Jinak soutěže jako takové - na začátku musí být někdo s nápadem a pak někdo, kdo na to bude mít čas a chuť to zrealizovat. V případě hry a GM to teď nevidím reálně, protože se teď dodělává datadisk Haegeron. V případě fóra a BM to nevidím taky reálně, protože asi mají dost práce s námi, aby tu udrželi pořádek.
Já to vidím, že to bude "Hráči hráčům".
Delší chvíli sleduju, že rád píšeš = co třeba udělat soutěž o nejlepšího příběháře? Třeba - příklad - nahodí se nějaké téma, určí se pravidla (délka textu apod.) a dá se tomu 10-14 dní, aby si každý, kdo bude chtít soutěžit, připravil nějaké zajímavé psaní. No a pak buď anonymně přede všemi nebo pomocí nějaké oficiální poroty by se všechny výtvory zhodnotili, našel by se nejlepší spisovatel, druhý, třetí, čtvrtý, pátý a rozdaly by se odměny.
V případě zájmu by soutěž mohla být vícekolová, kde by se každé kolo bylo jiné téma a na závěr by se vše sečetlo a určil by se vítěz (nejblíbenější místní spisovatel).
Co ty - měl by jsi zájem o účast v téhle akci a myslíš, že by to tady někoho ještě chytilo?
Jinak soutěže jako takové - na začátku musí být někdo s nápadem a pak někdo, kdo na to bude mít čas a chuť to zrealizovat. V případě hry a GM to teď nevidím reálně, protože se teď dodělává datadisk Haegeron. V případě fóra a BM to nevidím taky reálně, protože asi mají dost práce s námi, aby tu udrželi pořádek.
Já to vidím, že to bude "Hráči hráčům".

Delší chvíli sleduju, že rád píšeš = co třeba udělat soutěž o nejlepšího příběháře? Třeba - příklad - nahodí se nějaké téma, určí se pravidla (délka textu apod.) a dá se tomu 10-14 dní, aby si každý, kdo bude chtít soutěžit, připravil nějaké zajímavé psaní. No a pak buď anonymně přede všemi nebo pomocí nějaké oficiální poroty by se všechny výtvory zhodnotili, našel by se nejlepší spisovatel, druhý, třetí, čtvrtý, pátý a rozdaly by se odměny.
V případě zájmu by soutěž mohla být vícekolová, kde by se každé kolo bylo jiné téma a na závěr by se vše sečetlo a určil by se vítěz (nejblíbenější místní spisovatel).
Co ty - měl by jsi zájem o účast v téhle akci a myslíš, že by to tady někoho ještě chytilo?

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
- despr
- Lv.20
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
Ghibli- Jednalo se o soutěže na začátku serveru. Kdo chce at se podívá na poslední stránku v sekci "Soutěže".
Nějaké soutěže jsem před nějakou dobou dělal, ale vzhledem k tomu že již nějakou dobu nehraju, tak nemám čím odměnovat.
Je tady mnoho skvělých písařů, takže soutěž ve psaní nějaké story by nebyla špatná. Sice jsem to jednou zkoušel, bohužel ale ohlas na soutěž byl velmi nízký.
Dodatek k návrhu:
Soutěže by mohly být vypsané na přihlašovací tabuli luncheru.
Nějaké soutěže jsem před nějakou dobou dělal, ale vzhledem k tomu že již nějakou dobu nehraju, tak nemám čím odměnovat.
Je tady mnoho skvělých písařů, takže soutěž ve psaní nějaké story by nebyla špatná. Sice jsem to jednou zkoušel, bohužel ale ohlas na soutěž byl velmi nízký.
Dodatek k návrhu:
Soutěže by mohly být vypsané na přihlašovací tabuli luncheru.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »