Valka risi 4.9.2012

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Dell
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Re: Valka risi 4.9.2012

Příspěvek od Dell » stř 05. zář 2012 12:43:02

ori píše:Vynikající nápad v každé war bossové chtělo by to dát jako návrh :D.Mimochodem pamětníci si vzpomenou kdy bylo třeba projít po cestě do válek přes moby tak proč nezavést bosse ve válkách teď :lol:
Proc? Valka risi je o PVP vybave a o tom jak je kdo pripravenej. A o tom zlepsovat se. Kdyz si chces hrat s bosem..mas na to zaniklou. Kdyz chces kopat mas dul... Verim, ze takoveto mysleni maji akorat ty lidi co chodi do valek nepripraveny a 3/4 valky se vali po zemi a zbytek stoji na resparvnu. Tak proc nekazit ostatnim neco na cem tvrde makaji, ze? Napis kam chodis expit ja se ti tam nekdy ukazu v stylu dracka, sem tam prsknu nejake to kouzlo. Pro tebe by to bylo urcite oziveni expeni ;)

EPablo
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od EPablo » stř 05. zář 2012 14:06:27

Dell píše:
ori píše:Vynikající nápad v každé war bossové chtělo by to dát jako návrh :D.Mimochodem pamětníci si vzpomenou kdy bylo třeba projít po cestě do válek přes moby tak proč nezavést bosse ve válkách teď :lol:
Proc? Valka risi je o PVP vybave a o tom jak je kdo pripravenej. A o tom zlepsovat se. Kdyz si chces hrat s bosem..mas na to zaniklou. Kdyz chces kopat mas dul... Verim, ze takoveto mysleni maji akorat ty lidi co chodi do valek nepripraveny a 3/4 valky se vali po zemi a zbytek stoji na resparvnu. Tak proc nekazit ostatnim neco na cem tvrde makaji, ze? Napis kam chodis expit ja se ti tam nekdy ukazu v stylu dracka, sem tam prsknu nejake to kouzlo. Pro tebe by to bylo urcite oziveni expeni ;)
Pěkně řečeno :up:

Edit: Warn za spam.
/Script
ThePaja

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » stř 05. zář 2012 14:19:04

Dell píše:
Nejak sem si nevsiml,ze by ty pripraveny drak nejak rozhodil.Spis si na nem smlsly:D
Lemie píše:Já vás nechápu, co z toho máte, že tam naházíte bosse, žíly atd... Vám někdo něco ukáže a jak malé děti to musíte hned zkusit taky :normal?:

Jinak k těm oštěpům a tankům, včera jsem ztratila tak minimálně 30 bodů, kdy jsem usekala někoho a přiběhne war, dá pádit a CB jsou samozřejmě jeho nebo ninja dýkolukař to vyžere, takže můžu brát surovi za 10k a je mi to k ničemu, pže nějakej vyžírka se vždy najde. Taky pozoruju jednu postavu, která by jako ninja s kouzly na dýky, měla s nimi i bojovat, přesto chodí s lukem ( je jich tam hodně, ale mě zaujala právě tato postava) jak jsem viděla, párkrát to zkusila s dýkami a zjistila že dá o polovinu míň CB, proto si vzala opět luk a hurá za sloupy si to tam střílí do chumlů. O to víc mě štve, že ta osoba je z modré a dělá akorát tak ostudu, kterou dělá už stajaninja, takže by stačilo ne? Jestliže války budou pořád postavené takto, tak to neoživí ani drak, spíš to většinu naštve. Spíš udělejte, ať CB dostane ten, co nejvíc ubere a vymizejí snad dýkolukaři, pže se jim vyplatí jít s dýkami. Jinak za měsíc bude war o ničem, pže to bude spíš o tom, kdo spavne víc bossu...
Jeje chudinko ty si prisla o 30cb? tak to si byla bez vecere ne? :normal?: Aspon je videt o co jedine vam jde.Porad resite dykolukare.Poradny PvP hraci je neresi a proste s tim bojujou.Me taky stve kdyz dostanu pres full magii v BS od Bm sury 95lv ranu za 9k.A co proste ho priste sejmu no.
Nereste porad ty Cb a bude vam ve war o moc lip.Ma se tam chodit zaradit a ne nehrabat CB.Bonusy se stejne vetsinou bud vyrusi se svatou navzajem,nebo nefungujou,tak co:D
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » stř 05. zář 2012 15:08:41

lordsword píše:Ma se tam chodit zaradit a ne nehrabat CB
Hm, to je velké řádění jen střílet šípy :lol:

Bosíci ani rudy, tam nemají co dělat. Snad to saggi vyruší.
Naposledy upravil(a) LOCO30 dne stř 05. zář 2012 16:51:32, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

Electrix
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 172 poděkování
Dostal poděkování: 955 poděkování

Příspěvek od Electrix » stř 05. zář 2012 16:04:41

Ahoj, původně jsem tu chtěl reagovat dost nepěkně na některé komentáře, ale nakonec jsem si řekl, že to za ty hádky nestojí. Takže jenom obecně pro ty, kteří mají zájem o diskuzi bez předsudků a urážení druhých namísto argumentace.

Bossové ve včerejší válce pro mě byli vítaným zpestřením a parádní ukázkou, jak dokáží tyto tři říše spolupracovat ;). Žádnou část války jsem si neužil tolik, jako tohle. A vůbec bych se nezlobil, kdyby to bylo trošku pravidelnější. Pokud se bude něco zakazovat, tak bych docela rád, aby za to byla nějaká kompenzace ve formě jiného oživení, protože běhat hodinu od spawnu ke spawnu, abych si dokázal, že ta moje výbava je nejlepší a mohl se pak posmívat ostatním na fóru za "10k, co dávám hráči XYZ na kouzlo" a přitom nadávat, že mi XYZ stejně uteče (za použití praporu! :o ), nebo že mi ho nedej bože někdo vyžere ( :lol: ), to opravdu není nic pro mě.

Do války podle mého názoru patří všechny metody boje a je jen na svědomí každého hráče, jestli je použije v absolutním měřítku (pak by mohl následovat např. ban za bránění ve hře, na to tu pravidla máme), nebo jen v míře rozumné. Tak už tu prosím přestaňte to PvP neustále zjednodušovat a osekávat, nebo tu za chvíli bude povolené jen držet šipku dopředu a mačkat tlačítka na útok (to už tu určitě nebudu). Je mi upřímně líto, že žíly a podobné věci někomu hru lagují, ale to je dané především nedostatečným výkonem vašeho hardwaru a popravdě si nedovedu představit, jak můžete s něčím takovým třeba chodit do Swampu :|. Snižte si detaily, vypněte stíny, co já vím... Jsou přeci mnohem horší věci, třeba dýkař díky špatnému síťovému kódu v davu téměř nic netrefí. Nezakážeme kvůli tomu shromažďování na jednom místě? Vím, jako přirovnání je to dost na hraně, ale podobnosti se tam najít dají.
Naposledy upravil(a) Electrix dne stř 05. zář 2012 16:08:07, celkem upraveno 3 x.
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » stř 05. zář 2012 16:04:50

lordsword píše:
Dell píše:
Nejak sem si nevsiml,ze by ty pripraveny drak nejak rozhodil.Spis si na nem smlsly:D
Lemie píše:Já vás nechápu, co z toho máte, že tam naházíte bosse, žíly atd... Vám někdo něco ukáže a jak malé děti to musíte hned zkusit taky :normal?:

Jinak k těm oštěpům a tankům, včera jsem ztratila tak minimálně 30 bodů, kdy jsem usekala někoho a přiběhne war, dá pádit a CB jsou samozřejmě jeho nebo ninja dýkolukař to vyžere, takže můžu brát surovi za 10k a je mi to k ničemu, pže nějakej vyžírka se vždy najde. Taky pozoruju jednu postavu, která by jako ninja s kouzly na dýky, měla s nimi i bojovat, přesto chodí s lukem ( je jich tam hodně, ale mě zaujala právě tato postava) jak jsem viděla, párkrát to zkusila s dýkami a zjistila že dá o polovinu míň CB, proto si vzala opět luk a hurá za sloupy si to tam střílí do chumlů. O to víc mě štve, že ta osoba je z modré a dělá akorát tak ostudu, kterou dělá už stajaninja, takže by stačilo ne? Jestliže války budou pořád postavené takto, tak to neoživí ani drak, spíš to většinu naštve. Spíš udělejte, ať CB dostane ten, co nejvíc ubere a vymizejí snad dýkolukaři, pže se jim vyplatí jít s dýkami. Jinak za měsíc bude war o ničem, pže to bude spíš o tom, kdo spavne víc bossu...
Jeje chudinko ty si prisla o 30cb? tak to si byla bez vecere ne? :normal?: Aspon je videt o co jedine vam jde.Porad resite dykolukare.Poradny PvP hraci je neresi a proste s tim bojujou.Me taky stve kdyz dostanu pres full magii v BS od Bm sury 95lv ranu za 9k.A co proste ho priste sejmu no.
Nereste porad ty Cb a bude vam ve war o moc lip.Ma se tam chodit zaradit a ne nehrabat CB.Bonusy se stejne vetsinou bud vyrusi se svatou navzajem,nebo nefungujou,tak co:D

Nechtěla sem tady vůbec reagovat a už vůbec ne na tvé nesmysli, ale už ted už musím.
Koukam jak se navážíš do ostatních, ted zrovna do Lemie, že jim de jen o cb..
Ty se tady chvástáš, že ti nejde o cb :ouch: Hráč který při první příležistosti jak se boj obrati k vašemu respu běží pod sloup a lameří tam s lučíkem :lol:
Lukem (průniky) se dá zabít, ale je to na delší dobu ;) 100% ne co si ty tim lukem dával za počty cb(nejen ty) ;)
Takže nevykládej, že si tam chodíš "zařádit" když sám tam žereš cb jak na bežícím pasu ;)

K tématu, co se týče bosů,žíl tak tam nemaj co dělat, je to pvp mapa a ne zanikla nebo důl, osobně mi vadí,že mě tam stunuje drak, nebo kdyjak se mi ted stalo, že ho zasahl omylem můj jed a lítal nademnou, to s pvp mapou nemá nic společneho.
Obrázek

Lemie
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od Lemie » stř 05. zář 2012 16:38:20

Jeje chudinko ty si prisla o 30cb? tak to si byla bez vecere ne? Aspon je videt o co jedine vam jde.Porad resite dykolukare.Poradny PvP hraci je neresi a proste s tim bojujou.Me taky stve kdyz dostanu pres full magii v BS od Bm sury 95lv ranu za 9k.A co proste ho priste sejmu no.
Na tvůj nesmyslnej komentář nemá ani cenu odpovídat, ale když už jsi tak skvělě regoval... Jestliže já moc řeším CB, tak co potom řeší vyžírky? Kdyby těm nešlo o CB, tak to nedělaj a jdou s dýkama ;) Já tím jen chtěla říct, že lidi radši půjdou s lukem, než aby bojovali s dýkama, protože je na tom systém tak postavenej, že jim to výjde líp. Běž se navážet do někoho jinýho. Návážíš se jen proto, že jsi jedním z nich :down:
A ti co chtějí tedy war s bossama, tak si pošlete ticket a vyřešte to nějak jinak, jako to bylo třeba v začátcích válek a né takhle, že tam něco spavnete, co tam jen škodí a jsou z toho akorát tak větší lagy. A už vidím, jak tam zítra bude 10 těch bossů...
A co se týče tvého příspěvku ElectriXi, tak nevidím v mém příspěvku, že bych se vytahovala nebo mluvila o praporech a nepamatuju si, že bych běhala od spawnu ke spawnu O.o Natoč mi to ve čtvrtek, děkuji.
ObrázekLimieCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
100. 000 min. +
Jinno
ARMAGEDON
141
M5
M5
G7
COMPLETE
Nesty
Ve hře offline, tady občas... THE END

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » stř 05. zář 2012 16:53:02

ElectriX - jednoznačný souhlas a předběhl jsi mě v pozitivní reakci - přemýšlím, jak ty bosse nebo žíly "naočkovat" na Války. :up:

Včera při Válce jsem se obával, kdo, kde a v jak velkém množství to zase "vysype" (Žíly). Jelikož jsem měl ve Válce nucenou přestávku a byl jsem cca 10 minut offline, tak nemůžu mluvit za celou Válku - ale tuším, že tam Žíly nakonec nebyly.

Co mě překvapilo, byli ti Bossíci - Drak a Tmavá Želva?

Překvapení bylo příjemné, protože i když jsem měl víc bílou mlhu než obvykle, tak těch bossů nebylo moc a dalo se hrát i v jejich okolí. Já osobně jsem si jich nevšímal, ale věřím, že si s nimi ostatní pohráli. :)

Co mě napadlo je spíš do sekce Návrhy, ale ve zkratce jde o to, že by se třeba mohl každou 15 minutu ve Válce vypustit náhodný boss, dostatečně opancéřovaný, aby nelehl na jeden skill a říše, jejíž hráč by ho zabil, by mohla být bonusována nějakým počtem bodů navíc do skóre. Nebo by říše získala do Válek nějaký krátkodobý bonus (tuším, že jsi myslel na něco podobného). Kdyby se Boss oskóroval ještě bonusem CB pro toho, kdo jej zabil, tak by do toho šli i hráči, co chodí Války kvůli CB.

V případě Žil stačí nechat náhodně respawnovat do středu mapy několik ložisek a šlo by o to, kdo dokáže nakopat nějakou rudu a aniž by ho zabili, jí dopravit na respawn nějakému NPC. Samozřejmě bez možnosti vlézt do Válek z nějakou předkopanou rudou nebo zásobou Žil na vyvolání.

Možností je hodně. Určitě jsou Války hlavně o PvP a Žíly patří do Dolu a Bossové do Bosslandu - ale zkusme zapojit fantazii a nechme se oddávat představě, že jednou bojujeme na poušti, jindy v pekle nebo v bažinách a každou tu krajinu obývají Bohové (Bossové), kteří si budou bránit své území a nějaké lidské spory (Války) je vůbec nezajímají. 8-)

Takže myslím, že Žíly a Bossové do Válek patří - ale a to je důležité - v KONTROLOVATELNÉM množství. V tomhle vidím plus i pro ty, kterým by to "nekontrolovatelně ujelo" a zbytečně by se vyBANovali ze hry. :up:

Závěrem - je škoda, že tu většina řeší hlavně věci osobní - CB, Praporky, Vyžírání apod. O to déle bude trvat, než přijdeme na to, co by nás v těch Válkách mohlo víc bavit.
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » stř 05. zář 2012 17:36:07

Ghibli píše:ElectriX - jednoznačný souhlas a předběhl jsi mě v pozitivní reakci - přemýšlím, jak ty bosse nebo žíly "naočkovat" na Války. :up:

Včera při Válce jsem se obával, kdo, kde a v jak velkém množství to zase "vysype" (Žíly). Jelikož jsem měl ve Válce nucenou přestávku a byl jsem cca 10 minut offline, tak nemůžu mluvit za celou Válku - ale tuším, že tam Žíly nakonec nebyly.

Co mě překvapilo, byli ti Bossíci - Drak a Tmavá Želva?

Překvapení bylo příjemné, protože i když jsem měl víc bílou mlhu než obvykle, tak těch bossů nebylo moc a dalo se hrát i v jejich okolí. Já osobně jsem si jich nevšímal, ale věřím, že si s nimi ostatní pohráli. :)

Co mě napadlo je spíš do sekce Návrhy, ale ve zkratce jde o to, že by se třeba mohl každou 15 minutu ve Válce vypustit náhodný boss, dostatečně opancéřovaný, aby nelehl na jeden skill a říše, jejíž hráč by ho zabil, by mohla být bonusována nějakým počtem bodů navíc do skóre. Nebo by říše získala do Válek nějaký krátkodobý bonus (tuším, že jsi myslel na něco podobného). Kdyby se Boss oskóroval ještě bonusem CB pro toho, kdo jej zabil, tak by do toho šli i hráči, co chodí Války kvůli CB.

V případě Žil stačí nechat náhodně respawnovat do středu mapy několik ložisek a šlo by o to, kdo dokáže nakopat nějakou rudu a aniž by ho zabili, jí dopravit na respawn nějakému NPC. Samozřejmě bez možnosti vlézt do Válek z nějakou předkopanou rudou nebo zásobou Žil na vyvolání.

Možností je hodně. Určitě jsou Války hlavně o PvP a Žíly patří do Dolu a Bossové do Bosslandu - ale zkusme zapojit fantazii a nechme se oddávat představě, že jednou bojujeme na poušti, jindy v pekle nebo v bažinách a každou tu krajinu obývají Bohové (Bossové), kteří si budou bránit své území a nějaké lidské spory (Války) je vůbec nezajímají. 8-)

Takže myslím, že Žíly a Bossové do Válek patří - ale a to je důležité - v KONTROLOVATELNÉM množství. V tomhle vidím plus i pro ty, kterým by to "nekontrolovatelně ujelo" a zbytečně by se vyBANovali ze hry. :up:

Závěrem - je škoda, že tu většina řeší hlavně věci osobní - CB, Praporky, Vyžírání apod. O to déle bude trvat, než přijdeme na to, co by nás v těch Válkách mohlo víc bavit.
Zas ty tvé referáty :ouch:
No co už přečetla sem to..
A hned sem se pozastavila na jednou věci, bonus říši která by zabila bosse a cb těm kteří ho zabíjí.
Podobný tu byl strážce, ale to by to tu nesmělo fungovat na poslední ránu, což si myslim, asi nepujde udělat.(Možná jo, to musí vědět sám saggi)
Aby si to pochopil, někdo bude mlátit nějakeho stupidního bose, přide bm nebo někdo s lukem a je to jeho ;)

Sakra netahejte už příšerkařinu do pvp, :!: :!: :evil:
Obrázek

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » stř 05. zář 2012 18:34:02

BloodRayne - tohle nebyl referát - tohle byla zkrácená verze ze zkrácené verze z původního příspěvku. Tak nezlob nebo sem dám příště původní verzi. :) ;)

Žerty stranou - k věci.

Na poslední ránu se hrálo tenkrát i u Sentinelu ve Svaté a nikomu to nevadilo, že ho jedna říše načala a pak přišla druhá a dorazila ho.

Tady opět nevidím problém a narozdíl od Sentinelu v případě Bosse bude v akci víc hráčů, co budou mít šanci dát Poslední ránu. Když k tomu množství připočítáme schopnost taktizování, tak to nebude jen BM nebo Lukař, co bude mít šanci. Otázka je, jestli vůbec BM a lukaři budou moct provést nějakou akci, když po si po nich říše navzájem půjdou. No a pokud to mají být "předurčené postavy" (BM, Luk), tak opět jsou v šanci všechny tři říše, protože v každé je nějaký BM nebo Luk. ;)

Jediný problém bývá u těchle věcí, aby si hráči dokázali představit něco nepředstavitelného. :)
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ kovardominik « ned 9:36 pm »
ano ten myslím
@ Grout « ned 8:54 pm »
jestli myslíš ten achievment (dort s patnáctkou), tak ne, ten byl za všechny ingredience na dort
@ kovardominik « ned 8:35 pm »
chápu to správně že hodnost 15 už získat nejde že?
@ lukyno10 « ned 6:52 pm »
Tak co ten tajný úkol na punu? Nejaky hint?
@ Tomas142 « ned 6:19 pm »
kdy bude prosím další OX
@ Grout « ned 2:47 pm »
Kterej zmetek se na tom mohl pakovat?! sakraa... :D
@ OrangEE « ned 11:05 am »
@Tomori,  Ďakujeme :-)
@ Tomori « ned 11:04 am »
Dobrý den, dílek bude předán dnes večer. Jen připomínám, že jsme také jen lidé s prací, studiem a životy :D . Rozhodně se nemusíte obávat, že dílek nedostanete :P
@ OrangEE « ned 10:51 am »
BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
@ deimos « ned 10:33 am »
[
@ beniamino « ned 10:17 am »
když se na tom řádně někdo napakoval, tak je to jasne, že to povalí rychlostí větru
@ Makarov « ned 10:06 am »
Už je info, jak získat černou pumu venku! :P
@ Petronius « sob 10:32 pm »
nevíte prosím jak na černou pumu ? já už snad zkusil vše a pořád nevím jak na to :/ ti co na ni jezdí to nechcou říct :D
@ Petronius « sob 10:32 pm »
ahoj
@ TomasFoxx « sob 6:08 pm »
@Vydesenej,  tak dik
@ Lelaion « sob 3:20 pm »
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
@ Vydesenej « sob 11:16 am »
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu :D zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře :D
@ Nonepovideeej « sob 9:44 am »
@tomas135,  Ty se věnuj spíš češtině a ne černé pumě
@ tomas135 « sob 8:54 am »
Me bi zajimalo u koho je ten tajny ukol na cernou pumu a prosim neudelal by video navod na youtube prosim moc
@ mojsklad007 « sob 7:53 am »
Přeji všechno nejlepší k vaším narozeninám :) rozhodl jsme se pro vás složit básen tak snad to bude stát za to :-D
@ Grout « sob 2:35 am »
V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
@ XTYRKYSX « sob 12:55 am »
Sobota
@ deimos « pát 10:26 pm »
pečení dortu do sobotní půlnoci... Je to myšleno do soboty 23:59:59 nebo do pátku 23:59:59
@ Petronius « pát 8:56 pm »
nevíte něco o tajným ukolu a jak na černou pumu ? :D
@ Grout « pát 6:15 pm »
jak padaji ty stranky knihy, je jich 10 a kdyz mas vsechny muzes udelat denik a s nim ti padne i univerzalni dilek
@ jivka007 « pát 6:13 pm »
nevím co je kniha ani jak se děla slyším to prvně :D
@ Vydesenej « pát 6:08 pm »
jivka007 píše: ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
Prostě se na stařenku vykašli a udělej si knihu a je to :D
@ jivka007 « pát 5:56 pm »
ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
@ Grout « pát 5:30 pm »
Dělám směny a taky pumu mám. Kdybych se na to nevyprdnul, tak i na druhé postavě... :D a to tou cestou dortu, neměl jsem univerzál. Pro mě byl problém stihnout OX (o první jsem byl v práci), jinak cajk. Hraju s týpkem, kterej nemá jidinej quest v Dongji, celou dobu říkal jak na to prdí, ale nakonec asi během dvou dnů si tu pumu jen tak ze srandy udělal. Nejvíc problém mu dělalo fórum btw. :D
@ noxforko « pát 3:42 pm »
No za mě je prostě blbost v rozdílu mít a nemít eventový předmět jen kvůli toho, že člověk nemůže hrát každý den - to znamená že nemůžu odevzdat každý den úkol nebo se účastnit každý den njáké soutěže (a to už mám 3 části amuletu), kdyby se 4tá dala koupit, usnadnilo by to život lidem co nemají tolik času a ještě by profitoval server, a rozhodně by to nebylo ani "zadarmo" protože i tak musíš mít další 3 části
@ LazyMole « pát 2:54 pm »
co nějakou indícii jak na černou pumu? :D drobnou :D
@ OrangEE « pát 1:52 pm »
Keď máš 10 kusov, klikneš pravým na jednu z nich a urobí ti Denník + dílek na výmenu
@ TomasFoxx « pát 1:13 pm »
@ChunjoKing,  možná když jich máš v invu 10 tak na jednu stačí jen kliknout a nabídne ti to, fakt nvm :D
@ ChunjoKing « pát 1:12 pm »
TomasFoxx píše: @ChunjoKing,  musíš jich mít 10 a pak je nějak spojíš v knížku, ale idk jak, nedělal jsem to :D
tak díky aspoň za info o počte. Skúsim vyheň, soona atď. Ešte raz dík 🙂
@ TomasFoxx « pát 1:08 pm »
@ChunjoKing,  musíš jich mít 10 a pak je nějak spojíš v knížku, ale idk jak, nedělal jsem to :D
@ ChunjoKing « pát 1:05 pm »
Tak neviem ako ty, ale ja mám fyzicky náročnú prácu na 3 zmeny
@ Vydesenej « pát 7:32 am »
noxforko píše: Petice, za možnost koupě poslední části amuletu za SD pro pracující lid :D
Pracuju každý den po-pá a už mám 3 pumy skoro :D takže není třeba ale jako ulehčilo by to i mi tu třetí / čtvrtou pumu :D
@ NedGabriel « pát 5:42 am »
Jak víte kolik je stránek knihy ?
@ noxforko « pát 4:48 am »
Petice, za možnost koupě poslední části amuletu za SD pro pracující lid :D
@ ChunjoKing « pát 2:02 am »
Nemám moc času na hru okrem víkendov a netušil som, že na tortu bude čas obmedzený. Respektíve som očakával, že mám čas do konca osláv. Bohužiaľ mi teda chýba posledný diel talizmanu pumy. Nikdy predtým som sa osláv nezúčastnil. Veľmi rád by som pumu získal. Avšak ani možnosť získania univerzálnej časti skrz súťažný týždeň mi moc nevyhovuje. Ale cez víkendy som aktívny a nadpolovičnú väčšinu stránok som si už dokázal nadropovať. Okrem toho, že ma zaujímal príbeh Ekury mám teraz znova nádej na získanie talizmanu. Budem veľmi vďačný za pomoc. Niektoré stránky mám dvojmo, takže možno by som zasa vedel pomôcť ja vám.
@ ChunjoKing « pát 1:42 am »
@TomasFoxx,  Pane, čo mám s tými stránkami urobiť, keď ich budem mať, prosím?
@ Tomori « čtv 11:13 pm »
Dobrý večer, bylo předáno dalších 98 částí amuletu v rámci soutěží zde na fóru. Pokud jste svou část neobdrželi a jste si 100% jisti, že jste se soutěže zúčastnili, zkontrolujte si prosím ještě jednou, zda jste uvedli dvě jména postav na dvou různých účtech. Hráču, kterých se to týká, budu během 48 hodin kontaktovat.
@ CrazyBull « čtv 8:30 pm »
kONTROLNÍ OTÁZKA - pokud bude za dnešní OX dílek amuletu bude to ten stejný jako minule nebo jiný/ náhradní dílek? Ptám se proto že by pak nemělo smysl chodit se stejnou postavou co posledně. Děkuji
@ diver « čtv 6:01 pm »
driftkin píše: zdravím pujde odevzdavat dort i po sobotě ? odevzdaval sem vše pouze 1x bohužel
Mionix píše: viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
Doslova to Mio o pár řádek níže píše, poukazuje na aktualizaci v novince. Sobotní půlnoc je poslední nejzašší termín
@ driftkin « čtv 5:57 pm »
zdravím pujde odevzdavat dort i po sobotě ? odevzdaval sem vše pouze 1x bohužel :) :)
@ diver « čtv 5:52 pm »
TomasFoxx píše:
diver píše: Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
tohle by mě taky zajimalo no, ať nehledame zbytečně
:up:
@ TomasFoxx « čtv 5:34 pm »
diver píše: Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
tohle by mě taky zajimalo no, ať nehledame zbytečně
@ diver « čtv 4:14 pm »
TomasFoxx píše: @Azi123,  Nasbírej díly knihy příběhu ekury, dostaneš za to univerzalni dilek
Zajímavý, složil jsem stránky a dílek žádnej :D asi to je tím, že už pumu mám, nebo novinka ode dneška po údržbě.
@ TomasFoxx « čtv 3:45 pm »
@Azi123,  Nasbírej díly knihy příběhu ekury, dostaneš za to univerzalni dilek
@ diver « čtv 12:58 pm »
Azi123 píše: Ať jde o jakýkoliv druh té puzzle, vždy je důležité sestavit jednu stranu. Z hlediska zpracování doporučuji pravou. Vpravo dole je v řešení vždy volný dílek - takže:1) Začněte dělat pravou stranu + 1 dílek vpravo nahoře (tj. očíslovaně to jsou dílky 3,4,8,12) . Ta je nejsložitější, zbytek jde sám. Seřaďte dílky v tomto pořadí na P stěnu. De facto budete mít až do posledního kroku všechny dílky posunuté o 1 dolů. musí to být celá pravá strana + PRAVÝ horní dílek (tedy dílek č.3). Když celou tuto skupinu seřadíte ke stěně, mělo by ji to celou vyplnit a budete moct pracovat se 3x4.2) 3 dílky, co mají být dole (tedy 13,14,15), seřaďte, aby byly dílky tak, jak mají být podle řešení.3) Udělejte levou stranu (tedy dílky 1,5,9), aby dílky byly přesně tak, jak jsou v řešení.4) Nastavte LEVÝ horní dílek (tedy dílek č.2) na své místo a celou pravou stranu (dílky 3,4,8,12) až na nejspodnější dílek (12) posuňte na své místo.5) Závěrem natočte střed. budete mít jedno volné místo u P stěny, kam si můžete uložit dílek, a se třemi si točit. Používejte JEN políčka 2x3, kde bude 5 políček, z toho 4 jsou středové (6,7,10,11) a 1 je z pravé stěny (dílek č.8). Můžete s nimi točit jak chcete, a dílek z P strany můžete posouvat po stěně, ale nechte ho u stěny. Takto, bez složitých pokusů, si s tím 10-20 sekund hrajte a střed se vám sestaví sám.6) Nyní máte spodek, levou stěnu, vršek, pravou stěnu a střed hotové. Stačí zbylý dílek v pravém koutě posunout na své místo a vyzvednout odměnu :)
:up:
@ Azi123 « čtv 11:22 am »
Ať jde o jakýkoliv druh té puzzle, vždy je důležité sestavit jednu stranu. Z hlediska zpracování doporučuji pravou. Vpravo dole je v řešení vždy volný dílek - takže:
1) Začněte dělat pravou stranu + 1 dílek vpravo nahoře (tj. očíslovaně to jsou dílky 3,4,8,12) . Ta je nejsložitější, zbytek jde sám. Seřaďte dílky v tomto pořadí na P stěnu. De facto budete mít až do posledního kroku všechny dílky posunuté o 1 dolů. musí to být celá pravá strana + PRAVÝ horní dílek (tedy dílek č.3). Když celou tuto skupinu seřadíte ke stěně, mělo by ji to celou vyplnit a budete moct pracovat se 3x4.
2) 3 dílky, co mají být dole (tedy 13,14,15), seřaďte, aby byly dílky tak, jak mají být podle řešení.
3) Udělejte levou stranu (tedy dílky 1,5,9), aby dílky byly přesně tak, jak jsou v řešení.
4) Nastavte LEVÝ horní dílek (tedy dílek č.2) na své místo a celou pravou stranu (dílky 3,4,8,12) až na nejspodnější dílek (12) posuňte na své místo.
5) Závěrem natočte střed. budete mít jedno volné místo u P stěny, kam si můžete uložit dílek, a se třemi si točit. Používejte JEN políčka 2x3, kde bude 5 políček, z toho 4 jsou středové (6,7,10,11) a 1 je z pravé stěny (dílek č.8). Můžete s nimi točit jak chcete, a dílek z P strany můžete posouvat po stěně, ale nechte ho u stěny. Takto, bez složitých pokusů, si s tím 10-20 sekund hrajte a střed se vám sestaví sám.
6) Nyní máte spodek, levou stěnu, vršek, pravou stěnu a střed hotové. Stačí zbylý dílek v pravém koutě posunout na své místo a vyzvednout odměnu :)
@ Azi123 « čtv 11:16 am »
Ahoj. :) Zjistil jsem, že mi nevychází díly amuletu do zkompletování pumy, tak zkusím, jestli mi návod na řešení skládačky u truhel pomůže :D
Kdyby to vyšlo, tak mám postavičku AziBuff
@ diver « stř 10:11 pm »
Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
@ diver « stř 9:38 pm »
Hakan píše:
diver píše:
Hakan píše: Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
No stařenka píše, že dnes je poslední den, tak to opravdu prodloužené je, ale Tomori tuto novinku psala už 16. v pondělí zde v chatu:D
No právě, takže to zase taková novinka není :lol:
Takže novinka nenovinka :D
@ Hakan « stř 9:28 pm »
diver píše:
Hakan píše: Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
No stařenka píše, že dnes je poslední den, tak to opravdu prodloužené je, ale Tomori tuto novinku psala už 16. v pondělí zde v chatu:D
No právě, takže to zase taková novinka není :lol:
@ Grout « stř 9:18 pm »
jo to píše, úplně jsem se lekl :D
@ diver « stř 9:14 pm »
@ Hakan « stř 9:01 pm »
Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
@ diver « stř 8:06 pm »
Mionix píše: viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
Ale spíš jsem to špatně pochopil, ty budou v té 2. části eventu, že? :D
@ diver « stř 7:31 pm »
Zatím jsem žádné svíce nedostal ani kousky dortu, dělám něco špatně?

Who is chatting

offline Akemos 
offline Anorak 
offline Azi123 
offline Fogru 
offline Granit 
offline Heana 
offline Marph 
offline Mionix 
offline OrangEE 
offline Tomori 
offline deimos