Protože si to nedáváš?BloodRayne píše:Zas ty tvé referátyGhibli píše:ElectriX - jednoznačný souhlas a předběhl jsi mě v pozitivní reakci - přemýšlím, jak ty bosse nebo žíly "naočkovat" na Války.![]()
Včera při Válce jsem se obával, kdo, kde a v jak velkém množství to zase "vysype" (Žíly). Jelikož jsem měl ve Válce nucenou přestávku a byl jsem cca 10 minut offline, tak nemůžu mluvit za celou Válku - ale tuším, že tam Žíly nakonec nebyly.
Co mě překvapilo, byli ti Bossíci - Drak a Tmavá Želva?
Překvapení bylo příjemné, protože i když jsem měl víc bílou mlhu než obvykle, tak těch bossů nebylo moc a dalo se hrát i v jejich okolí. Já osobně jsem si jich nevšímal, ale věřím, že si s nimi ostatní pohráli.
Co mě napadlo je spíš do sekce Návrhy, ale ve zkratce jde o to, že by se třeba mohl každou 15 minutu ve Válce vypustit náhodný boss, dostatečně opancéřovaný, aby nelehl na jeden skill a říše, jejíž hráč by ho zabil, by mohla být bonusována nějakým počtem bodů navíc do skóre. Nebo by říše získala do Válek nějaký krátkodobý bonus (tuším, že jsi myslel na něco podobného). Kdyby se Boss oskóroval ještě bonusem CB pro toho, kdo jej zabil, tak by do toho šli i hráči, co chodí Války kvůli CB.
V případě Žil stačí nechat náhodně respawnovat do středu mapy několik ložisek a šlo by o to, kdo dokáže nakopat nějakou rudu a aniž by ho zabili, jí dopravit na respawn nějakému NPC. Samozřejmě bez možnosti vlézt do Válek z nějakou předkopanou rudou nebo zásobou Žil na vyvolání.
Možností je hodně. Určitě jsou Války hlavně o PvP a Žíly patří do Dolu a Bossové do Bosslandu - ale zkusme zapojit fantazii a nechme se oddávat představě, že jednou bojujeme na poušti, jindy v pekle nebo v bažinách a každou tu krajinu obývají Bohové (Bossové), kteří si budou bránit své území a nějaké lidské spory (Války) je vůbec nezajímají.![]()
Takže myslím, že Žíly a Bossové do Válek patří - ale a to je důležité - v KONTROLOVATELNÉM množství. V tomhle vidím plus i pro ty, kterým by to "nekontrolovatelně ujelo" a zbytečně by se vyBANovali ze hry.
Závěrem - je škoda, že tu většina řeší hlavně věci osobní - CB, Praporky, Vyžírání apod. O to déle bude trvat, než přijdeme na to, co by nás v těch Válkách mohlo víc bavit.![]()
No co už přečetla sem to..
A hned sem se pozastavila na jednou věci, bonus říši která by zabila bosse a cb těm kteří ho zabíjí.
Podobný tu byl strážce, ale to by to tu nesmělo fungovat na poslední ránu, což si myslim, asi nepujde udělat.(Možná jo, to musí vědět sám saggi)
Aby si to pochopil, někdo bude mlátit nějakeho stupidního bose, přide bm nebo někdo s lukem a je to jeho![]()
Sakra netahejte už příšerkařinu do pvp,![]()
![]()

Edit: Warn za vyvolávání hádek.
/Script