Platí, či ne, na Zrušit kouzlo obrana přímo proti surům a lidem (temná ochrana + biolog)?
Vyzkoušel bych, ale momentálně nemám prostředky

Pokud to zde již bylo řešeno, prosím o link na původní téma a omlouvám se za SPAM.
vim ze kosti funguji na 100% a biolog takeshvetseek píše:Jak asi každý ví, na Zrušit kouzlo zbraňových surů existuje pramálo obran. Říká se, že neplatí nic. Ale i nic je třeba definovat, z čehož vyplývá následující dotaz:
Platí, či ne, na Zrušit kouzlo obrana přímo proti surům a lidem (temná ochrana + biolog)?
Vyzkoušel bych, ale momentálně nemám prostředky
Pokud to zde již bylo řešeno, prosím o link na původní téma a omlouvám se za SPAM.
Tak to je nemilé překvapení a tímto mi zrůško začíná mírně vaditElectriX píše:Ahoj,
Fungují:
- Náramek z dračí kosti (30%)
- Karma P - obrana schopností (10%)
- Shell +9 (8%)
- Temná ochrana (33,3%)
Nefungují:
Jinak vše se dá vyčíst z návodu na Bonusy II
- Obrana mečem
- Odolnost proti surům (tedy ani žádný biolog)
- Obrana magií
- Cokoli dalšího...
(kapitola Odolnost proti poškození schopností).
Nestěžoval jsem si, jen jsem se ptal že proč jednomu beru tolik a druhému tolik.. furt mi to vrtá hlavou.. prej nejsou obrany na zruška a takové rozdíly by kosti a bio neudělali.ddt007 píše:K tomuhle tématu rovnou šoupnu i svojí otázku, která mi už chvíli vrtá hlavou..platí na zruško POH a zkoušel to někdo? Víme, že s POH dostáváme menší pecky a zároveň si tu někdo stěžoval(tuším teensaver) že dává šamanům nebo komu zruškem za 7k a daggerT dostane za 3k a nazdar, tak mě napadlo, daggeT je ninja -> má poh, ostatní třeba tolik ne, takže co POH?
Kosti bio karma shellTeensaver píše:Nestěžoval jsem si, jen jsem se ptal že proč jednomu beru tolik a druhému tolik.. furt mi to vrtá hlavou.. prej nejsou obrany na zruška a takové rozdíly by kosti a bio neudělali.ddt007 píše:K tomuhle tématu rovnou šoupnu i svojí otázku, která mi už chvíli vrtá hlavou..platí na zruško POH a zkoušel to někdo? Víme, že s POH dostáváme menší pecky a zároveň si tu někdo stěžoval(tuším teensaver) že dává šamanům nebo komu zruškem za 7k a daggerT dostane za 3k a nazdar, tak mě napadlo, daggeT je ninja -> má poh, ostatní třeba tolik ne, takže co POH?
Spis by me zajimalo, proc to tak je?? Z jakeho duvodu na skill treba nefunguje odolnost proti surum nebo BIOLOG ?? Tohle proste asi nikdy nepochopim !ElectriX píše:Ahoj,
Fungují:
- Náramek z dračí kosti (30%)
- Karma P - obrana schopností (10%)
- Shell +9 (8%)
- Temná ochrana (33,3%)
Nefungují:
Jinak vše se dá vyčíst z návodu na Bonusy II
- Obrana mečem
- Odolnost proti surům (tedy ani žádný biolog)
- Obrana magií
- Cokoli dalšího...
(kapitola Odolnost proti poškození schopností).