Valka risi 4.9.2012

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
margot.orion
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Re: Valka risi 4.9.2012

Příspěvek od margot.orion » pát 07. zář 2012 10:39:22

A TED TO MYSLIM VAZNE : PROSÍM UDELEJTE NEKDO TOPIC S HLASOVANIM, JELIKOZ JA TO NEUMIM :-( A PODPORTE MUJ NAVRH : CHCEM ZPET STAROU SVATOU VCETNE GUM A SENTINELU....!
Uživateli byl udělen warn + změněn podpis.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 07. zář 2012 10:41:20

Myslím si, pokud by měli být ve válce říší bosíci a žíly, tak by je tam provozovatel hry jistě zapracoval a oni by se tam objevovali sami. Pokud tak neučinil, zřejmě tam nemají co pohledávat. To že Saggi nastaví, že nejde hodit bažina v prvním městě, je jen kvůli tuposti lidem, které taková zhovadilost napadne.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » pát 07. zář 2012 10:47:18

A co takhle lepší bodování:
Zabití Vojevůdce a Generála-9Cb
Zabití Rytíře a Pěšáka-6Cb
A ti bez hodnosti klasicky-3CB
Ale je to výplod jen mé fantazie,třeba by to spestřilo a vyhecovalo jiné,aby šli i po té topce a těch lepších hráčích.Shvetseek,máš úplnou pravdu,někdy kdy zkouším jít i na ty lepší,ostatní nad tím mávnou rukou,protože tuší,že na ně nemají a kolik příkladně těch modrých jen proběhne.Je to docela trapné a když už jsou kolem mě 4 rudí,docela mě fascinuje jak nikdo nechce pomoci. :lol: Raději se honit za slabšími at má každý to cb. ;)
Dal jsem jen příklad bodování,které by mohlo být,jinak klidně mě za to pošlete do dupky. :D
Co si o tom myslíte?
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Rok » pát 07. zář 2012 11:01:35

kamosvsech píše:
Spoiler:
Ghibli píše: Tebe baví CB - mě baví se ve Válkách odreagovat. Takových jako, ty tam bude v menšině - LOGICKY - protože za ty CB je jen několik hodností a nic víc. Je na tom něco nepochopitelného?
Dovolím si nesouhlasit, 90% hráčů si tam chodí pro CB v domnění, že když jich (CB) bude dost, tak pravděpodobně budou uznávaní a když pak CB nelezou, tak házej PC z okna, myš o stěnu, třískaj do klávesnice. Míchat svatou s válkou je zcestný, o válce každej ví, že tam budou nějaký tutový dárci CB, takže se tam scházej i lovci těch bodů. Když sem ještě chodil, tak sem hrál tak, aby mě to bavilo ale i s tim, že chci bejt co nejvýš v počtu CB, tak mi taky vadí, že za mnou běhá nějakej Giant a seká, co může nebo dračí šamani, co jen řvou. Měl bys začít myslet i na to, že většina hraje tuhle hru aby si něco dokázala a většině je taky jedno, jak toho dosáhnou, hlavně aby je někdo znal a tak jdou radši se 100% buffem k věžím než umřít do chumlu. Sám si vytvořil tuhle mánii, kdy se začalo regulerně počítat množství CB za válku a sám si viděl, jak se zájem o války zvětšil. Kdyby si zrušil CB ve válce, tak by si tam zůstal pravděpodobně jen ty a pár těch, co to taky hrajou jen pro zábavu. Na druhou stranu, pak by nebyla výzva sekat co nejvíc a bejt "nejlepší", ale pokus zabít někoho, o kom se řiká, že je nesmrtelnej. To se teď neděje, protože to je ztráta času a tudíž ztráta CB a tudíž jsou války absolutně nudný a nesmyslný. Třeba by nebylo na škodu ohodnotit PvP stejně jako PvM. Když jde ve Swampu průměrnej hráč na zvíře, tak se může při tom dloubat v nose. Když jde na ezoteriky, tak se musí oproti zvířeti sakra zapotit aby z toho něco měl. Proč teda neohodnotit takle i hráče? Když bude Trolof za 6 CB, tak pro mě bude lákavější než prcek 75lvl, za kterýho by body nemusely vůbec bejt. Na jednu stranu by někdo mohl v chumlu za minutu dostat 50 CB, druhej nic, ale na druhou stranu by zase vznikaly větší chumly, protože už by mělo smysl jít do těch nesmrtelných a nemělo by smysl zabíjet výletníky, co tam klopýtaj s vodkem +4.
To je sice pravda co si napsal ale jak to sprovoznit v praxi?
jediný co mě napadá je navýšit cb odměny za zabytí hráče s hodností
příklad:
zabytí Vojevudce: odměna 20cb
Generál : odměna 15cb
Rytíř : odměna 10cb
Pěšák : odměna 5cb
ostatní hráči po 3cb
s každou vyšší hodností musí být i větší zodpovědnost ale i výhody což zatím moc není kromě delšího pobytu ve swampu

Vojevudce by se mohl brát jako boss a nemuselo by se přemýšlet jak spestřit válku něakejma příšerkama :) (to bylo psáno jen pro pár lidí)

jen je otázka jestli by to všechno k nečemu bylo :?: ;)

Pippi mě předběhl :)
oo

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » pát 07. zář 2012 11:15:01

Roko,jsem rád,že jsi měl stejný nápad,ale s těmi cb to moc nepřehánět,ať se pak nebojí i vojevůdci a Generálové do válek,potom by ve velkém mohli všichni jít jen po nich.
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

bysta
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 80 poděkování

Příspěvek od bysta » pát 07. zář 2012 11:15:39

Ten navrh z vetsim ohodnotenim sa mi fakt hodne paci hodte to nekdo na tiket :)

Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Rok » pát 07. zář 2012 11:37:33

Pippi píše:Roko,jsem rád,že jsi měl stejný nápad,ale s těmi cb to moc nepřehánět,ať se pak nebojí i vojevůdci a Generálové do válek,potom by ve velkém mohli všichni jít jen po nich.
nevím no ale aby po nich někdo šel když za ně bude jen 9cb když na druhý straně u nepřátelského respu maj těch 9cb hned ;)

fakt nevím to muže říct asi jen čas a praxe

ještě jde o to aby to někdo chtěl
třeba nás stím nápadem všichni pošlou do řiti :D
oo

Dell
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Příspěvek od Dell » pát 07. zář 2012 11:41:30

Pro Atomoveho technika:
Spoiler:
bojoval jsi někdy s někým ve swampu v PvM výbavě? No a co - jaký to bylo? Divný viď, stejný souboj, jen jste si míň brali. No a o tom to je = nedělej zbytečně velké rozdíly tam, kde nejsou. Zabít jde hráče i v PvM i v PvP. To samé moba. Problém není v tom, jestli jde zabít něco v PvM nebo v PvP - problém je, že ty si to neumíš přestavit. Ale za to přece ani já a ani ostatní nemůžeme. Když už si neumíš něco představit - nebraň těm, co si to umí představit.

A dokonce si přestav nepředstavitelné: předminulou Válku někdo zabil tu Želvu a toho Draka v PvP výbavě, kterou podle tebe přece děláme JEN NA TO PvP.
NE NECHCI si predstavovat nic. Ja dal do moji vybavy miliardy a to za jedinym ucelem. Ja nemam zrusko, ktere si muzu hazet z dalky v bezpeci. Moje vybava je delana na boj s bojovnikama. Moje vybava do valek risi ma bonusy proti vsem hracum. Moje vybava ma odolnosti prosti vsem postavam. Ja chodim do valek risi proto aby sem bojoval o prvenstvi rise. A jak dopadne boj pvm s pvm ve swampu? Tak, ze projede nekdo kolem s pvp flakne jim a je po boji. A co s tim PVP ve swampu?...sejmou ho priserky pokud nebude behat jak sileny Ymir... Takze si tu tvoji predstavivost nechej a netlac to jinym. Doufam, ze je to pro tebe napsano dost sedlacky aby si uz nemusel na me reagovat.
PS: Tvuj styl boje zrusko-frnk vyuziva minimalne 50% suru. Kezby vas to prestalo bavit vsechny. Klidne si pak napiste o porty do zanikle.

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » pát 07. zář 2012 16:45:33

-
Spoiler:
stejný problém mám i já u tebe. Když už potkám někoho, kdo má stejné nebo podobné názory jako já a chci, aby je tady prezentoval - tak odmítá, protože se nechce s tebou na fóru hádat (prý to vede k ničemu, protože ty si povedeš stále jednu písničku = tu svou).

Nevím, co ti psal Batistaa, ale kdyby chtěl, tak přece umí psát a píše i sám - nebo ty jsi jeho mluvčí? Jen asi postopadesáté a prvé - jestli se objeví ve hře Jeden, čísly 1, Drak, tak tu mapu, i když je malá, rozhodně nezalaguje do nehratelna. Sám to můžu posoudit, protože hraju na slabém PC a Draka i Želvu v předchozí Válce jsem přežil bez lagů.

Pokud se ve hře objeví Jeden, čísly 1, Drak, tak se ROZHODNĚ nedá mluvit o válce příšerek - kapišto ty? Nebo to musím nějak rozebírat.

Mám opravdu čím dál silnější pocit, že to, co jsem napsal, ty zdeformuješ do "děsivější" podoby. Nevím proč, asi ráda děsíš lidi. :) Vím, že ten, kdo děsí ostatní, je sám taky vyděšený a tímhle to jen maskuje. Myslíš, že ti chci vzít CB z Válek?

Ještě jednou - CB se žádným z těch návrhů neruší a můžete je dál sbírat podle libosti. Jen pro tu NeCB skupinu vzniká ve Válkách nuda a jelikož chce hrát dál, hledá nějakou další zábavu. Když ne Žíly nebo Drak - co jim ty nabídneš? A prosím - už žádné nesmysly typu, že tam chodí všichni za CB body. To fakt už ne. Přestaň si vymýšlet a soustřeď se na NÁPAD. Ty hráči EXISTUJÍ a já si je nevymyslel a to, že je budeš POPÍRAT, tím rozhodně nezmizí. Takže mi ukaž, že umíš něco vymyslet a představ si nepředstavitelné, že Války nechodí každý pro CB. Čili když ne Žíly nebo Drak - co jim ty nabídneš za zábavu :?: ;)

Tak popořadě, žíly jim nabízí kouzelný důl, vodního draka zanikla a watery2 ;) Nevěříš?Běž se tam podívat a přesvěč se ;)
Jestli se chcou pvm hráči zůčastnovat válek at si udělají pvp věci, nevidím důvod cpát pvm do pvp.Tohle bych rozhodně nepletla dohromady.
Pvm map je tu dostatek a GA Saggi připravuje další, pvp akce je tu jedna a to vcelku 3 hodinny za týden(svatou nepočítam tam už je to tak špatné, že nepotká ani žlutý červeného :? )
Tak opravdu nevidím důvod cpát ještě do toho mála co tu je nějake pvm.
Takže jim nenabídnu nic, pač pvm hráči toho tu maj víc jak dostatek.
O těch cb to nejsou nesmysli, popsal ti to i DagerT,LOCO, já a kolik lidí ti to má ještě napsat aby si to pochopil?Nebo to nechceš vidět?Asi ne..

Mě se války libí takže nevidím důvod změn, možná jediné co by se mi libilo je co navrhl LOCO, tedy turnaje, nebo co navrhl DagerT a to větší odměny za jednotlivé hodnosti, tedy aby se ostatní víc snažily a nestačil by jim ten pěšák, vždyt např.15 % expu, yang, drop na týden je snad dobrá motivace zamakat více ne?
Co se týče více cb za generála, vojevůdce,rytíře se mi nějak nezdá, mohlo by pak dopadnout tak, že se tahle hodnost dostane do stadia kde bude lovnou zvěří a rázem se o to nikdo ani snažit nebude raděj.Pač ruku na srdce koho by to bavilo když ví, že vyleze s respu a už tam na něj čeka nachystaných 10 hráčů všeho druhu :?

To, že děsim lidi a sama sem vyděšená beru jen pokus o vtip a rejpnutí ;)

K tomu jestli sem Batistovo mluvčí, ne nejsem jen se ti filtrovala, celkem důležitej fakt ;)

Nu je tu ještě jedna věc která tu zazněla, nebo v jiných podobných tematech a to, že by se střídaly války, myslím tím mapy ty staré např. ta pouštni.

Mimochodem mi tak připadá, že přehlížíš ostatní navrhy od ostatních hráčů (asi dělaš, že je nevidíš) a stále rozebíráš ten svůj i když ti ho tu několikrát už mnoho hráču zamítlo a stále si meleš svou ...
Obrázek

Serpethina
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Serpethina » pát 07. zář 2012 17:56:50

:OO Vidim, že chcete s PvP valek udělat Pvm teda aspon Ymir :omg: :omg: :omg: . Jinak souhlasím s Rusilou i když chápu chcete oživit war, ale tím, že dáte PvM a PvP do jednoho není to trochu Divné ?! :error: :D Pro mě teda ano :P A taky doufám, že to bude jak za stara ty war, že třeba tam bude 2 pouštní a 1 Ledová to bylo i zajímavé, že to není furt to samé prostředí :P :sleep: :ts:
Njn co se dá dělat nemá te mě rádi a já vás Nesnášim ještě víc :)* :O 4Ever :I

Ting-122 Lv Healerka Hl.Postava/Války :-P

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix 
offline Trubice