Ahoj, spoustu těch potenciálních chyb jsem ti psal už kdysi v PM, takovýhle návod nejde prostě jen "obšlehnout" z databáze, chce to podpořit vlastním výzkumem. To jsme rozebírali.
Vysvětlivka ohledně platného bonusu mi přijde chaotická, platný bonus bych napsal vždycky ve tvaru "Mapa - Bonus, Mapa2 = Bonus2", pro zaniklou můžeš použít třeba nějakou zkratku nebo symbol

. To samé u respawnu, nebo můžeš bosse rozdělit na dvě podkapitoly pro obě lokace. Agresivita mobů vyjádřená rámečkem je na první pohled zajímavý nápad, ale vzhledem k tomu, že legendu jako první čte málokdo, je to podle mě spíš krok špatným směrem. Ve spoustě případů je špatně Max. ZB, protože pokud vím, tak se se silou bossů v Zaniklé hýbalo, tedy je potřeba znovu přeměřit, např. pomocí jedu. Regenerace ZB mi přijde taky divně napsaná, proč jsi to nepřepočítal na stejné jednotky? 9s/12% nikomu nic neřekne, udělal bych to ve tvaru ~1,3%/s a to u všech bossů. A nebo to místo procent přepočítat na skutečné ZB. U spousty bossů máš špatně i rasu, co třeba namátkou tmavý vrchní? Překlepy (projeď si to ve Wordu), nepřehledné mapy (na té mapě zaniklé není vidět absolutně nic, kdyby alespoň odkazovala na zvětšeninu). Podle očekávání ti chybí třeba Vrchní ork v přitažlivce. Rasa "Nemrtvý" je co? Strom duchů leze z metinů 80? Pouštní želva je ďábel? A ty expy sis prověřoval? A co respawny? Prověřoval sis cokoliv, co tam je napsané? Nečekal jsem ani, že všechno udáš s přesností na jednotky, ale že to třeba zaokrouhlíš na stovky bodů / desetiny hodin a podpoříš vlastním měřením. Těch chyb jsou tam snad stovky a další desítky potencionálních. Kde je například napsané, že nosič je nepohyblivý a co si který boss spawnuje? Kde jsou hinty z praxe o možnosti např. zaseknutí pod koně, nebo jakým způsobem na toho a toho bosse? Proč nejsou u kouzel bližší popisky, například jak kouzlo vypadá? Vím, že spočítat jeho DMG není žádná legrace, ale popisek "fyzické" mi opravdu nic neřekne. A co určuje jestli bude boss v I. nebo II. části? Proč tu nejsou třeba opičí bossové?
Promiň, ale mám z toho tak trochu pocit, že všechny ty hodiny strávené vysvětlováním políček v MySQL byly tak trochu zbytečné. Myslel jsem, že na začátek nasadíš trošku vyšší laťku. Vím, že i tak s tím muselo být dost práce, ale takhle odfláknuté jsem to opravdu nečekal. Na druhou stranu je to možná dobře, protože když se hráči dozvědí vše, tak to jaksi ztratí svoje kouzlo (z toho důvodu bych popřemýšlel o tom zaokrouhlování), ale za mě je to jasný palec dolů

. Nevím, jestli jsi to ještě plánoval vylepšovat, ale v téhle podobě se to podle mého opravdu nikdy nemělo dostat ven, jakkoli je to dobrý nápad. Takže bych tě chtěl poprosit o odstranění mého nicku z titulního odstavce, pod tohle se opravdu podepsat nemůžu. A nemyslím to ve zlém, tak to zkrátka je. Hodně zdaru při dalších úpravách

.