Presne.zkuste se dva honit na koni a kdyz budete pred nim tak seskocte a uvidite:)) Tam je to krasne videt:))Saggitarius píše:Jeste jedna vec ohledne vyhazovani tech co si mysli ze jsou na spravne pozici.
1) limit 10 sec bezi od pocatku zobrazeni otazky, prebihani tam a zpet je pak problematicke, nebot presny cas, kdy hra vyhodnocuje vase pozice je dana jinym casem nez je zobrazeno hlaseni o spravne odpovedi
2) vlivem presunu vice hracu je mozne, ze jste jinde nez si myslite. Nejlepe si otestujete skutecnou polohu tak, ze pojedete na koni a na presnem miste slezete. Pak uvidite kde skutecne pro hru jste. Nekdo si rekne metr sem metr tam, ale pak je videt presne to hadani se o metr. Myslim, ze mista O a X jsou dostatecne velke pro to aby jste radeji popolezli metr dale.
Vzhledem k tomu, ze dnes byly prave otazky upraveny, je mozne ze unikla "systemu" spatna odpoved. za ne se samozrejme omlouvame. A budou opraveny.
OX - chyba/bug?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Re: OX - chyba/bug?
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- Teensaver
- Lv.28
- Dal poděkování: 265 poděkování
- Dostal poděkování: 149 poděkování
lordsword píše:Presne.zkuste se dva honit na koni a kdyz budete pred nim tak seskocte a uvidite:)) Tam je to krasne videt:))Saggitarius píše:Jeste jedna vec ohledne vyhazovani tech co si mysli ze jsou na spravne pozici.
1) limit 10 sec bezi od pocatku zobrazeni otazky, prebihani tam a zpet je pak problematicke, nebot presny cas, kdy hra vyhodnocuje vase pozice je dana jinym casem nez je zobrazeno hlaseni o spravne odpovedi
2) vlivem presunu vice hracu je mozne, ze jste jinde nez si myslite. Nejlepe si otestujete skutecnou polohu tak, ze pojedete na koni a na presnem miste slezete. Pak uvidite kde skutecne pro hru jste. Nekdo si rekne metr sem metr tam, ale pak je videt presne to hadani se o metr. Myslim, ze mista O a X jsou dostatecne velke pro to aby jste radeji popolezli metr dale.
Vzhledem k tomu, ze dnes byly prave otazky upraveny, je mozne ze unikla "systemu" spatna odpoved. za ne se samozrejme omlouvame. A budou opraveny.
Jenže tam koni nejsou -_-

Prosím lidi aby se posouvali v OX z blokační Line dál, protože ne vždy se dá projít(ne můj případ!!!!!)

Lock prosím.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Spíše mě zarazila otázka, že předměty na BM se nesmějí prodávat dráže, než jsou prodávány provozovatelem hry. Netuším ani důvod proč to tak je. 

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Ze by zbytecne zaplnovani BM?Cepino píše:Spíše mě zarazila otázka, že předměty na BM se nesmějí prodávat dráže, než jsou prodávány provozovatelem hry. Netuším ani důvod proč to tak je.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
-
- Lv.2
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Na tyhle vyhytralce jsem upozorňoval od začátku otevření BM a trest pouze zamezení přístupu prodeje v BM je hodně málo.Chce to hned TB na všech účtech vázaných na email pak úplná blokace přístupu na BM tady je výňatek z pravidelCepino píše:Spíše mě zarazila otázka, že předměty na BM se nesmějí prodávat dráže, než jsou prodávány provozovatelem hry. Netuším ani důvod proč to tak je.
Spoiler:
Pokoušet se jakkoli okrást či ovlivnit uživatele, aby prováděl jakoukoliv činnost, která je v rozporu s jeho přesvědčením či znalostí hry M2

- Cepino
- Lv.38
Pořád to ale nevysvětluje proč já mohu kameny na stánku prodávat za 100kk, když běžná cena je 60kk, to je povoleno, ale prodat magičák za 100SD nemohu, protože je dražší než ten od provozovatele. Nějak mi uniká v čem se snažím někoho obelhat, nebo podvést.? Prostě prodávám a někdo mi to může nebo nemusí koupit. 

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 348 poděkování
- Dostal poděkování: 281 poděkování
Jak tohle souvisí s daným tématem - nějak mi uniká souvislost - založ jiné téma......Cepino píše:Pořád to ale nevysvětluje proč já mohu kameny na stánku prodávat za 100kk, když běžná cena je 60kk, to je povoleno, ale prodat magičák za 100SD nemohu, protože je dražší než ten od provozovatele. Nějak mi uniká v čem se snažím někoho obelhat, nebo podvést.? Prostě prodávám a někdo mi to může nebo nemusí koupit.
K tématu - pokud stojíš v blízkosti dělícího pásu, tak to hra prostě nerozezná.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Meleš kraviny ... pokud prodáváš třeba dušáky za 2,6kk tak to nikdo nekoupí a zároveň to ale "nikomu nevadí". Kdežto když dáš na BM třeba Kámen +6 za 50SD tak to nikdo nekoupí, když má možnost koupit to z IS o xSd levněji a navíc tím zbytečně "spamuješ" BM .... nevím jak jinak to vysvětlitCepino píše:Pořád to ale nevysvětluje proč já mohu kameny na stánku prodávat za 100kk, když běžná cena je 60kk, to je povoleno, ale prodat magičák za 100SD nemohu, protože je dražší než ten od provozovatele. Nějak mi uniká v čem se snažím někoho obelhat, nebo podvést.? Prostě prodávám a někdo mi to může nebo nemusí koupit.

- Cepino
- Lv.38
Tak zatím kravinu jsi tu vyplodil akorát ty,píšeš že to tak i tak nikdo nekoupí, a že jen dávám něco dráže do BM. Když tam dám perlu za 300 SD tak to také nikdo nekoupí a také spamuju BM dle tebe, ale trestné to není. Tvoje vysvětlení totálně propadlo, zatím jediný člověk mi tady nevysvětlil, z jakého důvodu je to zakázané, jen si tu něco vymýšlíte. A dávám to sem, páč tato otázka byla také ve včerejším OX a vypadlo na ní hodně lidí.HonzaM píše:Meleš kraviny ... pokud prodáváš třeba dušáky za 2,6kk tak to nikdo nekoupí a zároveň to ale "nikomu nevadí". Kdežto když dáš na BM třeba Kámen +6 za 50SD tak to nikdo nekoupí, když má možnost koupit to z IS o xSd levněji a navíc tím zbytečně "spamuješ" BM .... nevím jak jinak to vysvětlitCepino píše:Pořád to ale nevysvětluje proč já mohu kameny na stánku prodávat za 100kk, když běžná cena je 60kk, to je povoleno, ale prodat magičák za 100SD nemohu, protože je dražší než ten od provozovatele. Nějak mi uniká v čem se snažím někoho obelhat, nebo podvést.? Prostě prodávám a někdo mi to může nebo nemusí koupit.)
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Lordsword ti to vysvětlil tak nepiš že ne.Cepino píše:Tak zatím kravinu jsi tu vyplodil akorát ty,píšeš že to tak i tak nikdo nekoupí, a že jen dávám něco dráže do BM. Když tam dám perlu za 300 SD tak to také nikdo nekoupí a také spamuju BM dle tebe, ale trestné to není. Tvoje vysvětlení totálně propadlo, zatím jediný člověk mi tady nevysvětlil, z jakého důvodu je to zakázané, jen si tu něco vymýšlíte. A dávám to sem, páč tato otázka byla také ve včerejším OX a vypadlo na ní hodně lidí.HonzaM píše:Meleš kraviny ... pokud prodáváš třeba dušáky za 2,6kk tak to nikdo nekoupí a zároveň to ale "nikomu nevadí". Kdežto když dáš na BM třeba Kámen +6 za 50SD tak to nikdo nekoupí, když má možnost koupit to z IS o xSd levněji a navíc tím zbytečně "spamuješ" BM .... nevím jak jinak to vysvětlitCepino píše:Pořád to ale nevysvětluje proč já mohu kameny na stánku prodávat za 100kk, když běžná cena je 60kk, to je povoleno, ale prodat magičák za 100SD nemohu, protože je dražší než ten od provozovatele. Nějak mi uniká v čem se snažím někoho obelhat, nebo podvést.? Prostě prodávám a někdo mi to může nebo nemusí koupit.)
E:Akorát tys to nepochopil,ale to už není naše chyba.
E2:Spletl jsem HonzaM a Lordsworda-(facepalm) a sory honzo.
Naposledy upravil(a) Tajemnik dne stř 12. zář 2012 19:12:52, celkem upraveno 1 x.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
ChunjoKing « sob 6:29 am »

@
ChunjoKing « sob 6:28 am »

@
PanNikdo « pát 8:52 pm »

@
BlowBM « pát 6:06 pm »

@
Ashen « pát 4:10 pm »

@
Tomori « pát 3:21 pm »