lordsword píše:No jestli beres Wiki metinu za amaterskou stranku.Sice tam neni vse uplne presne,ale kdyby to bylo mysleno prunikem,tak by to asi bylo napsane ze? Stejne jako ze Vir znemoznuje utek.Ale to si vycucaly z prstu vid?
Jo tim si presne vystihl muj nazor na celou wikinu k metinu. (napriklad nenapsat, že strach dava jen miss na šip je velice profesionalni. Nebo snad je tam nekde uvedeno, že jak si uvedl prst vlastne nic neignoruje ??)
lordsword píše:
Ja tu chtel hlavne reagovat na to,ze se tu WP obhajuji tim,ze zrusko je jejich jedine utocne kouzlo a bez nej sou proste na odpis.Ono zrusko ma slouzit na odstraneni nepritelovych obran a buffu a ver ze pak je kazdy o hodne zranitelnejsi.Proste na milion serverech musi byt Wp strasny chudaci,kdyz obrana na zrusko neni jen na Sindi

Osobne si myslim, že hra je zatim "relativne" vyvažena. Zda jsou na odpi nebo ne zaleži na. Ve valce bych si osobne vystačil i bez zruška (kritik u prstu je dokonce o 1k vetši jako obyčejne dmg u zruška; ale zas zaleži jak nakom). Problem nastane pri pvp 1vs1 když si da nepritel fulku tak vir prst nic jedine beru zruškem, a o nejakem prunikovani si zatim nechavam jen zdat ale možna by to šlo jen by to chtelo jinou zbran a take jiny nahrdelnik. Nicmene pri svate už jaksi dmg u prstu kritikem neprevažuje jaksi 2k takže hmm asi trefuju same polofullare nebo co
Když si ale vemu napriklad ninju s prunikama, tak rekneme tomu že než a dam zruško pri RK(rychlost kouzel)200 on dome sekne asi 24x (když mi to nekde presne zmeri pri rychlosti utoku 200 budu rad).
Takže ja mma napriklad neco pod 900obrany pri 100% budu mi dany ninja sekem bude brat 900x1,52 (40prumka ve zbrani;12 nahrdelnik, neuvažuju talizmany). Ted sekne 24 t.j. 900x1,52x24x0,32; kde 0,32 je vlastne 32%seku ktere predu cez 68% na miss (asi nikdo nema na pvp cisarak).
Takže za 6sec mi ninja sekama (jop v idealnem pripade) veme 10944 (hodnota bez talizmanu na prumku, a když ma terč 100%buff, pokud sem se v rychlosti utoku seknul tak bud PM nebo odpoved zde)
Ja mu jak WP vemu 5k zruškem (když mam i černy elik a kosti na dmg), kdyby mel 100%na sury tak vir a prst 0, pokud ma kvalitnejši pvp tak 1k a 1,5k napriklad. On kritik mam zhruba 32% kouzlem nevim presne takže jedno ze 3 kouzel bude kritik, mno bud dostane za 6sec12,5k nebo 8,5k nebo 9k v prumeru to je 10k ? (jo je moznot že dam 3x kritik ale taky že nepadne ani jeden. proto uvažuju o prumeru). Takže suma sumaru kdo je natom lip ninja s 10k nebo sura s 10k ?
Jo ma to jednu muchu a to dost velku, ve war je jaka šanca že se ninja bude trefovat jen dome ? a pak jaka je šanca že ja donej ? Ono kouzlo tušim automaticky zameruje toho komu dam nejvetši dmg, takže obvykle když už dam prst mam "zaklikleho" nekoho jineho a tomu pak leti dalši zruško. Dale pak pokud me zruši nekdo jiny tak už jen težce dam nekomu 10k.
Jinak by me osobne zajimalo, kolikrat stihne vystrelit takovy ninja s lukem za 6sec. A neverim tomu že tam maj jen 40%prumku

a když si udela teprva talizmany na prumku...
Ja nikomu nic v tomto smeru nevyčitam jen se divim proč všichni stale musej nadavat na zruško,pruniky(dyky, luky). Vždyt odtoho zde jsou ty zbrane. Ja si necham svuj jaspis a vy si nechte svuj luk(nebo dyky).