nevím proč by se pořád navyšovalo?

každej to pak bude prodavat a cena může být stejná ale nemusí, myslím to v dobrém pro malé lvl, aby si taky vydělali
sama mam dropa vím kolik si vydělají, dejme tomu za plnej stanek at je to duší nebo prstenu nebo zlodějek tak mají 80kk za celej den a my velké lvl máme za swamp za jednu hodinu a pul pres 100kk a prodavate jeste k tomu stíty, brnění a klenoty +9 za takové ceny, které rozhodně takové ceny původně nebyli a ty malý lvl to mají kupovat za co?
a myslím si že velkým lvl to rozhodně nezabije kupovat duše za 10kk

tak že, myslím pro dobro malým lvl, ale to že velke lvl budou dělat jeste kvuli tomu že se zruší nakup duší? :normal?:
to že nejakou dobu tu nebyli nosiče Vás netrápilo, ale to že mám návrh zrušení kamenů duší to Vám už vadí
Když tato hra začala byli jen v zanikly a to byl pak uz boj.....ale to ze jsou i ve druhem městě je polehčující
To samé se střepama vadilo Vám, že je malé procento šance dostat z ulomku střepy a mám i pocit že se to navýšilo, tak se Vám zase určitě nelíbí, že jsou jinačí věci než původně
Vše by jste nejradši dostali zadarmo.... Vy si stěžujete, že to takle nechcete, saggi to poupraví a zase se Vám to nelíbí :normal?:
Tak že ať se Vám to líbí nebo nelíbí tento návrh podávám

s pozdravem Bobisek a teď mě klidně sežerte

:Hello: