Uvidíme

Někdo píše že mam brát mín at se množí ty že víc at se množíhrianka píše:Ahoj
sprav si full 8/10 a shell +5 vylešti vyhybko aby si mal čo najviac % na miss v lv 100 po čase si dávaj shell na +9 aby si mal full (73%) na miss.
zbraň si daj kosu+9 s 12 int a 20% zver
vo swampe ti stačí len plášťovať nie chodiť na metiny takže si daj 70-90% na zver a sek aspoň 14ka budeš ich dávať super
PS: ja chodím na ezo a mám 90% na nich sek 20k a množia sa geniálne![]()
Ide o to kolko si budes brat tych spawnovacich mobov, ked som este mala jedak tak som brala 11,5k kritik a stihla som si naplastovat mobov 2-krat za 1 buff (t.j. 4 minuty), vtedy sa mi oplatilo brat 14-16 tych mobov, ked ich bolo viac uz sa to tiahlo a dlho som to davala, ked menej tak som to zas dala rychlo. Akonahle som si kupila zraloka+9 tak som zacala brat 15,5k a a oplatilo sa mi ist ne lepsie miesto s viac mobmi a aj tak to davam stale rychlejsie aj ked mam tych spawn mobov okolo 20 -+2, takze to stihnem naplastovat 3-krat za 1 buff a zarabam o 50kk viac za vstup v yangoch a prutoch (bez premka). Zbieram aj misie, bylinky, a par druhov run ale to uz nepocitam.Stage píše:Někdo píše že mam brát mín at se množí ty že víc at se množíhrianka píše:Ahoj
sprav si full 8/10 a shell +5 vylešti vyhybko aby si mal čo najviac % na miss v lv 100 po čase si dávaj shell na +9 aby si mal full (73%) na miss.
vo swampe ti stačí len plášťovať nie chodiť na metiny takže si daj 70-90% na zver a sek aspoň 14ka budeš ich dávať super
![]()
![]()
lenžep očítaj stým že keď sa premnožia tak si ...Stage píše:Někdo píše že mam brát mín at se množí ty že víc at se množíhrianka píše:Ahoj
![]()
![]()