Zrušit kouzlo

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Re: Zrušit kouzlo

Příspěvek od LOCO30 » pát 14. zář 2012 9:58:25

forumman píše:
LOCO30 píše:A co to takhle otočit. Udělat každé postavě jedno kouzlo, na které obrany nebudou platit.
War tělo- smršt meče
War mentální-průraz
ninja luk-ohnivý šíp
ninja dýky-víření kordů
BM sura-tomu nvm jaký? Duch?
healer-zaříkat blesk
a na závěr perličku pro šamíky draky- řev draků, to by byl mazec

Jsem zvědavej po týdnu, kolik WP by chtělo obrany :lol:
Kdyby tomu tak bylo od začátku serveru, proč ne, myslím, že s tím se dá žít, každý by si vybral co se mu zamlouvá... A o ničem jiném to není...

A k těm návrhům bych měl ještě jeden : Vybrat onu skupinu 20-30 lidí, co tu chtějí řídit chod serveru a rovnou je uvést na hlavní stránce jako hlavní rozhodovací orgán... Tak aby každý věděl, že pokud se něco nelíbí jim, musí se to přece změnit...

Ušetřili by jsme klávesnice na prázdné diskuze, které jsou založeny pouze na tom, to mi vadí, to chceme zrušit...
Tak teď se to může jen přidat. Ostatní chary budou spokojení a wp taky. Zrůško se jim nechá a ostatní budou mít taky své kouzlo. Ideální stav :P Já když si představím trojité vířko bez obran, každý kotoulek za 5-10k. Jééé to je paráda ;)
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » pát 14. zář 2012 10:05:43

JurasSaga píše:no zas to berte takhle nebít WP zas nikdy nesundate BMsuru :D ale we war sou WP sleponi misto aby zrušily BM tak zrušej wara kterej me nejak neohrozí :D
To jsi řekl v celku hloupost že nebýt WP nesundáme BM suru,BM jde sundat prostě jen se na něj musí nasypat víc lidí,když má dobré obrany atd,ale podívej se na DATepliceho hraje wara a taky po něm jde hráčů 5 :+: a drží jak skála,jo to je prostě o to jak se člověk věnuje postavě a ne o tom,jestli má ochranu nebo zruško,ale tu se prostě mluví to tom že WP má výhodu v tom že má zruško na které neplatí obrany takže si to hodí každých 6sekund nebo nevím jak mu to nabýhá dlouho a hází si takhle furt a je za vodou.
Obrázek

Electrix
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 172 poděkování
Dostal poděkování: 955 poděkování

Příspěvek od Electrix » pát 14. zář 2012 10:46:22

Tak se objevilo ještě jedno zajímavé a netradiční řešení...

:arrow: Prodloužit nabíjecí dobu Zrušit kouzla na XX sekund.
Osobně mi to připadá jako velice schůdné řešení, které by vyřešilo většinu problémů, o kterých se tu mluví. Pro a proti ale rozebírat nebudu, na to snad dokážete přijít sami, za popřemýšlení to myslím stojí ;-). Po technické stránce hračka a otázka chvilky, jako řešení je to samozřejmě jen dočasné, než budou přidány další útoky. Co vy na to?

Pozn.: Pokud by se prodloužilo nabíjení na 50s, tak při rychlosti kouzel 230 by to bylo cca 21 sekund.

E: Ostatní navržená řešení zde.

Edit@Teensaver: Četl jsi můj předchozí příspěvek? A ty se bráníš jen zruškem? :shock: Mimochodem, netušil jsem, že do války chodí i hráči s rychlostí kouzel 100. Moje chyba...
Naposledy upravil(a) Electrix dne pát 14. zář 2012 12:39:55, celkem upraveno 2 x.
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Teensaver
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 265 poděkování
Dostal poděkování: 149 poděkování

Příspěvek od Teensaver » pát 14. zář 2012 11:33:40

ElectriX píše:Tak se objevilo ještě jedno zajímavé a netradiční řešení...

:arrow: Prodloužit nabíjecí dobu Zrušit kouzla na 50 sekund.
Osobně mi to připadá jako velice schůdné řešení, které by vyřešilo většinu problémů, o kterých se tu mluví. Pro a proti ale rozebírat nebudu, na to snad dokážete přijít sami, za popřemýšlení to myslím stojí ;-). Po technické stránce hračka a otázka chvilky, jako řešení je to samozřejmě jen dočasné, než budou přidány další útoky. Co vy na to?

Pozn.: Při rychlosti kouzel 230 by to bylo cca 21 sekund.

E: Ostatní navržená řešení zde.
Fajn, ale tmavy kamen prodlouzit na 80 vterin a snizit pruniky na pul a pak muzdme hodit zrusko na 50 vterin.
Urcite bude wp cekat na skill 50vterin... cim se bude branit? Tebou?

Nechcete hned zrušit celou WP? ...

E:loco - zruško neni plošnej skill...

nechápavec
Lv.24
Lv.24
Dostal poděkování: 95 poděkování

Příspěvek od nechápavec » pát 14. zář 2012 11:58:33

Vybere si to svou daň.

Jak tady někteří píšou, dejme každému charu jednou kouzlo, na které neexistuje obrana a hned si WP uvědomí, jaké to mají ti, kterým se ubránit dá.

WP prostě mají teď už moc velkou výhodu v PvP. O PvM nemluvím, to jsou expící mašiny, nemusí dělat nic, jen stoupnou k metinu a hongají nohama, ale to nikomu až tak nevadí.

Prostě tohle u začíná překračovat meze. Je jasné, že si WP budou hájit svoje a budou proti, ale opravdu se zamyslete, kdyby měl každej char kouzlo, na které neexistuje obrana - Ninja a vír - dostat 3x za 10k? Nechtěl bych... A mohl bych pokračovat až do nekonečna. Jde tady o vyrovnanost v PvP. Jenže jak se má Topka ubránit tomuto?

Příklad č.1: Nejlepší hráč Y jde, uvidí chumel, vleze do něj a začne se prát. Lítají čísla jako 500, 1 000, 1 300 maximálně. Najednou se objeví číslo 8 000, potom za 7 sekund druhé a nakonec třetí. Sura Y se jen vysmívá, jaký je dotyčný hráč X lamer a že nic nevydrží. Jak se máme obránit? NEJDE TO!

Příklad č.2: Hráč z Topky X jde po svaté, najednou uvidí 3 Wp sury z jiné říše. Jde do nich, WP si drží odstup, aby do nich hráč X nemohl kouzlit, protože ví, že by je zabil, kdyby šli tělo na tělo. Hráč X se konečně dostane k jednomu ze surů, dotyčný sura Y dá prst - kolik vzal? 1500. Jebe na to a radši zdrhá, a mezitím druhý a třetí sura odstřelují z dálky zruškama. Jak se máme obránit? NEJDE TO!

Mohl bych pokračovat zase až do aleluja.

Klidně zruško nechte, klidně mu zvyšte dmg, ale udělejte na něj proboha obranu!

Myslím, že team o tomhle začíná uvažovat, protože se ještě samotný Saggi nevyjádřil, že do kouzel zasahovat nebude nebo nějaké podobné odmítnutí a locku jsme se taky nedočkali.

Teame, prosím, popřemýšlejte nad tím. Asi těch 5% lidí, co umí jen házet zruška, skončí se Sindicatem, ale aspoň bude rovnováha v PvP.

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » pát 14. zář 2012 12:01:05

:) Snažil jsem se to vydržet - ale už musím reagovat. :)

ElectriX - proč právě 50 sekund? Proč ne 45 nebo 47 a nebo jen 7? Je to něčím podložený čas a nebo to mám brát jako "nástřel" a podle toho k tomu přistupovat?

Nesetkal jsem se s s postavou, co by neměla problém se Zruškem - u BM překvapivě ne s tím, kolik Zruško bere, ale co udělá. Takže s spojení s tím, čím pomaleji se bude nabíjet, tím toho míň zruší = nehraješ náhodou za BM suru? :) ;)

Ironie: a co třeba ubrat šanci na Zrušení? Není těch 60% přeci jen moc? Vemte si, že běháte za Trolofem, dáváte jedno Zruško, druhý, třetí a Temná stále nic. A Trolof furt stojí na nohou. Pak dáte čtvrté - a KONEČNĚ je Zrušený. Nejsou čtyři "vadný" Zruška pořád málo? :)

Už jsem dloooooooooouho nebyl na offiku - nemáte tam někdo WP suru? A má ta WP sura 62% šanci na Zrušení? Že by na Sindi ubrali šanci na zrušení? :o :shock: :)

Ostatní - Zruško je "nasírací" kouzlo a to hned třikrát = jednak vás vytočí, když vám odebere Auru nebo Temnou a Požehnání a vy pak musíte "žvejkat" kouzlem, dýkou nebo mečem protivníka. Podruhé, když dostanete prdu a není to jako, když polehtáte protivníka Prstem nebo Vírem. A potřetí, když přiletí Zruško, tak se hra divně zpomaluje.

Ještě k tomu přidáme, že to kouzelné kouzlo ovládá postava, která je pro mnohé „PvM lopata“, co si odskočila do PVP a ještě k tomu přidáme, že vám ho dává váš „oblíbený kamarád“.

Takže tu máme až pětinásobně „nasírací“ kouzlo, co dokáže už pořádně zalomcovat s psychikou hráče.

Máme takové další kouzlo? Nemáme. Takže boostovat jakékoliv kouzlo u dalších postav bez "doprovodných" efektů je K NIČEMU. :!:

Potřebujeme Zruško v té podobě, co máme? Potřebujeme. :idea:

Když opomineme, že Zruško je tady proto, aby nám připomínalo naši "herní smrtelnost" a že "buff není napořád", tak zároveň zjišťuju, že asi slouží a doufám i dál bude sloužit i jako cvičební pomůcka při tréninku "psychické odolnosti hráče", které na Sindi není nikdy dost.

A zná někdo jiné a lepší kouzlo, co by nám všem trénovalo líp psychickou vyrovnanost, než pětkrát " nasírací" Zruško? ;)

Ironie2: škoda, že nejde ještě jedné postavě dát to samé kouzlo (Zruško). Nemyslím naboostovat Smršť nebo Ohnivý šíp - ale PŘESNĚ to samé kouzlo. Proč? No prostě proto, že mě ve Válkách nevadí, když jsem otrávenej, zpomalenej, zapálenej a nebo i zastunovanej - mě štve, když mě Zruškem někdo "debuffuje" plus ubere plus zpomalí hru = ale jde o pouhý zvyk, takže kdyby těch Zrušek ve Válkách lítalo víc, tak si na ně časem zvyknu a nebo půjdu hrát něco jiného. :)

PS: jedna věc mi vrtá hlavou - jakto, když je teda to Zruško tak mega-ultra-giga-player-killerózní kouzlo, jak to že ty WP jsou takový "lami", že v těch Válkách neobsazují pravidelně prvních deset patnáct míst (žebříček hráčů podle CB)? Nebo že bych chodil jiný Války? :) :lol: :D
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Teensaver
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 265 poděkování
Dostal poděkování: 149 poděkování

Příspěvek od Teensaver » pát 14. zář 2012 12:16:25

nechápavec píše:Vybere si to svou daň.

Jak tady někteří píšou, dejme každému charu jednou kouzlo, na které neexistuje obrana a hned si WP uvědomí, jaké to mají ti, kterým se ubránit dá.

WP prostě mají teď už moc velkou výhodu v PvP. O PvM nemluvím, to jsou expící mašiny, nemusí dělat nic, jen stoupnou k metinu a hongají nohama, ale to nikomu až tak nevadí.

Prostě tohle u začíná překračovat meze. Je jasné, že si WP budou hájit svoje a budou proti, ale opravdu se zamyslete, kdyby měl každej char kouzlo, na které neexistuje obrana - Ninja a vír - dostat 3x za 10k? Nechtěl bych... A mohl bych pokračovat až do nekonečna. Jde tady o vyrovnanost v PvP. Jenže jak se má Topka ubránit tomuto?

Příklad č.1: Nejlepší hráč Y jde, uvidí chumel, vleze do něj a začne se prát. Lítají čísla jako 500, 1 000, 1 300 maximálně. Najednou se objeví číslo 8 000, potom za 7 sekund druhé a nakonec třetí. Sura Y se jen vysmívá, jaký je dotyčný hráč X lamer a že nic nevydrží. Jak se máme obránit? NEJDE TO!

Příklad č.2: Hráč z Topky X jde po svaté, najednou uvidí 3 Wp sury z jiné říše. Jde do nich, WP si drží odstup, aby do nich hráč X nemohl kouzlit, protože ví, že by je zabil, kdyby šli tělo na tělo. Hráč X se konečně dostane k jednomu ze surů, dotyčný sura Y dá prst - kolik vzal? 1500. Jebe na to a radši zdrhá, a mezitím druhý a třetí sura odstřelují z dálky zruškama. Jak se máme obránit? NEJDE TO!

Mohl bych pokračovat zase až do aleluja.

Klidně zruško nechte, klidně mu zvyšte dmg, ale udělejte na něj proboha obranu!

Myslím, že team o tomhle začíná uvažovat, protože se ještě samotný Saggi nevyjádřil, že do kouzel zasahovat nebude nebo nějaké podobné odmítnutí a locku jsme se taky nedočkali.

Teame, prosím, popřemýšlejte nad tím. Asi těch 5% lidí, co umí jen házet zruška, skončí se Sindicatem, ale aspoň bude rovnováha v PvP.

Tak to je asi tim že 3 vs 1 neni zrovna lehke tak tu teď nebreč že dostaneš 10 10 10 nebo kolik si to psal..... taky chodí WP vs WP a brečí? ne! jen se ukáže kdo je lepší a přitom nepotřebuje na toho druhého obranu....... Zruší se zruško - chci zrušit průniky. Můj názor na tuhle věc je to, že nekdo neumí hrát s jinýma a myslí si, že když si všude dá obrany 60 50 50 50
+ 60 60 60 60 tak je hvezda a vše udrží. To, že WP má zruško, je jedna věc, ale to že BM má neustále útočícího "Ducha plamene"(které je brané jako útočné kouzlo takže zrušit nejde) tak to se neřeší, alebo že ninja má otravu, šaman stun a oheň...... healer si to nahealuje a ? no a dává minuťáky.. ale co vám budu vysvětlovat? Jak se má pak sura WP bránit? na prst veme 1k a na vir 800, jedinej utočnej skill co neco veme je zruško.. vy sekáte jak nejaké naspeedované veverky a prunikujete, na pár ran dáte tolik co zruško aniž by se stihlo dobít...... Proberte se už a nehleďte furt jen na WP za to že má chvílkovou slávu.. dojdou nové věci, a možná v nich bude taky boost na kouzla , jak už magické, tak fyzické, a taky obrany v nich.. ale to neeeeeee.. pak by vám to zrušilo útoky a brečeli by ste že nikoho nedáte :normal?:

Electrix
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 172 poděkování
Dostal poděkování: 955 poděkování

Příspěvek od Electrix » pát 14. zář 2012 12:35:12

Ghibli: Ahoj, řeknu ti jedno - kdybys četl můj předchozí příspěvek, tak víš, že těch možností jsem tam nabídl více, než dost. Mně osobně je zruško docela ukradené, ve válce se bavím jak s ním, tak i bez něj - o to jde, ne? A to dostávám i přes 20k (bez přehánění). A pro tvou informaci, na tenhle nápad jsem přišel na základě rozhovoru s jednou osobou, která má k BMku opravdu daleko, dokonce má i velké zkušenosti s WP na PvP. Ale i naprosto nezaujatý člověk by tam tu nerovnováhu musel vidět.

Čím pomaleji nabíjí, tím méně toho zruší? Hrajeme my opravdu tutéž hru? Nevšiml jsem si že by WP někoho rušili, v drtivé většině případů do něj hází zruško za účelem zabití a hlavně opakovaně i v době, kdy už má dávno vše zrušené a kolem běhá spousta cílů nezrušených. Tohle prodloužení čekací doby by jen donutilo WP použít to kouzlo jak by "správně" měl - tedy ke zrušení kouzel cíle. Nevěřil bych, že zrovna tobě budu muset takovou věc vysvětlovat a poslouchat, kterak si hrabu na svém písečku :|.

Pokud jde o šanci na zrušení, musím opět apelovat na tvou špatnou informovanost. V klientu na ofíku je bug (tedy dříve byl i u nás), který způsobuje, že šance na zrušení se ukazuje jiná, než ve skutečnosti je (50*k namísto 10+40*k). Několikrát jsem o tom informoval jak ve diskuzi, tak i následně v chybách ve hře a Saggi tuto chybu V KLIENTU opravil (tj. změnilo se zobrazované číslo). V praxi se ale nezměnilo nic, šance je stále stejná.

K tomu "P.S." nemám co dodat a opravdu bych ti byl vděčný, kdyby sis pročetl celé tohle téma, ušetříme si tím zbytečné opakování již mnohokrát řečeného. Jako WP samozřejmě nikdy neuznáš, že hlavním účelem tohoto kouzla je zrušení protivníkových už. efektů. A do jisté míry to i chápu, asi bych taky nebyl 2x nadšený. Ale tohle?

V tomhle tématu jsem ztratil více času, než jsem původně chtěl, takže už mě tu neuvidíte. Kdo by měl zájem o další diskuzi, tak může poslat PM. Těšilo mě, užijte si to. A nic ve zlém :).

P.S.: 50 sekund bylo čistě od boku se zakalkulovanou běžnou rychlostí kouzel tak, aby bylo zruško na cca 20 sekundách nabíjení.
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

nicnevim
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 28 poděkování

Příspěvek od nicnevim » pát 14. zář 2012 12:45:10

Ghibli píše:bla bla bla
Škoda, že pořád jen opakuješ, co zruško má dělat, místo toho, abys psal o tom, o čem psal zakladatel (když samozřejmě pominu ty tři věty reakce na Electrixe).
Že mě modří surové zruší většinou napoprvé, o tom snad ani nebudu psát, snad ani o tom, že si děláme výbavy za miliardy a jsou nám takřka k ničemu, ale ty si to nadále přičítej psychice.
Na Tvou poslední otázku snad ani netřeba odpovídat, pár pěkných témat, proč body nemá nejvíce ubírající, už tu bylo. A co si o tom myslím, snad ani nebudu psát.
Tentokráte jsi mě moc neuchvátil.
Až blbost bude nadnášet, tak všichni odletí.

Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Rok » pát 14. zář 2012 12:58:59

Ghibli pochop jednu věc když se zruško neskroti tak už do hry nemužou přidat další noví věci: lepší silnější zbraně různé věci co by mohli posilovat kouzla atd. ;)
pak by se opravdu mohlo stát že budete dávat jakoukoliv postavu na 1 kuličku :)
oo

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ angrylunaxx « sob 11:00 pm »
je to mrtvé nebo né... ?
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?

Who is chatting

offline Hakan 
offline Kazuro 
offline Mionix