asi 3x som skontrolovala či ničí tie čo treba.. názov sedí

Edit: Přesunuto z Chyb ve hře.
/Script
Niesú aj v cave 2 tieto moby? skúšala si to tam?Meotis píše:čím to je, že nepočíta loveckú misiu? mám zabiť spárové jedovaté pavúky. zašla som do cave. zničila som asi 20 kusov , ale nič , nepočíta. toto sa mi ešte nestalo
![]()
asi 3x som skontrolovala či ničí tie čo treba.. názov sedí
Edit: Přesunuto z Chyb ve hře.
/Script
![]() | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragonicbuff | DeathKiss | 97 | 4xP | 21 | P | 10 |
ale tie sú zlé jedovaté spárové pavúky a ani tie nepočítaloasam98 píše:Myslíš že co se tohoto týká, je to jako knihy misí, musíš zabíjet ty v poušti...
E: Myslím že jsou v oáze (tam kde je teleportér) a na Jih od oázy po cestě do cave
ale ani tie mi včera nepočítaloDragon eye píše:Zdarec, jak bylo řečeno, tak jsou to ti v poušti. Stačí mlátit v oáze a oni se tam spawnou.
Na co? Třeba ty od většího lvlu ušetří pěkný pár hodin expení, a místo toho strávíš třeba jen hodinu děláním lovečáku. Pokud se Ti zdá, že mobové jsou špatně sehnatelní tak jednoduše lovečák odmítni a vezmi si místo toho jiný(třeba s moby, kteří mají lepší respawn).Meotis píše:ale ani tie mi včera nepočítaloDragon eye píše:Zdarec, jak bylo řečeno, tak jsou to ti v poušti. Stačí mlátit v oáze a oni se tam spawnou.tie som skúšala ako prvé . čo bude dnes neviem... ale už ma to pomaly prestáva baviť
nevidím načo sú dobré lovecké misie, určite dáva dosť expu ak tých 350 a viac ich zničíme ,ale ináč
význam to má leda pre tých ktorí celé dni sedia pred počítačom a ich život je práve tu a nikde inde ....
nerozčuľujem sa, len som podotkla,že nevidím žiadny veľký osoh z nich .ale tu nejde o to , či odmietnem alebo prijmem... ale o to , že mi to nepočítaGurenaimeYuraki píše: Na co? Třeba ty od většího lvlu ušetří pěkný pár hodin expení, a místo toho strávíš třeba jen hodinu děláním lovečáku. Pokud se Ti zdá, že mobové jsou špatně sehnatelní tak jednoduše lovečák odmítni a vezmi si místo toho jiný(třeba s moby, kteří mají lepší respawn).
A není potřeba se rozčilovat
takže to sú tie z cave 2, dík vám všetkým.Dragon eye píše:Zdarec, omlouvám se za špatnou informaci. Dle tohoto jsou to Spárovatí pavouci v cave2 lvl 66 stupeň 3. *Tak bych to zkusil ještě jednou.
Edit 1: Doplnění textu