Tak ale prodáváš je dva týdnyKřemílek píše:Já jsem pro prodej úlomků za 5kk, zmizí rychle a mě osobně to vynese mnohem víc než otvírání, mám na to prostě smůlu!

Tak ale prodáváš je dva týdnyKřemílek píše:Já jsem pro prodej úlomků za 5kk, zmizí rychle a mě osobně to vynese mnohem víc než otvírání, mám na to prostě smůlu!
Křemílek píše:Teene, časy se mění, jak šli střepy nahoru, jdou i ulomky, denně prodam 2-3 stránky ulomku za 5kk.
Asi neumíš prodávat, ale mě to mizí za 5kk do 4 hodinek.JurasSaga píše:Vyplatí se otvírat ja osobně mam ze 120 ulomku 8 střepu nejaka mudrcka + kovařovka runy a perličky a take ty bylinky a ale vyplati se otvírat ... příklad..
stanek jen s ulomkama 120*3kk = 360kk prodej 2dny
stanek ze střepama 8*45kk =360kk prodej max 3 hodinky
tak že co se vyplati ?sem tam nezařadil ještě perli a další veci
![]()
No lenze aby sa to vyplatilo musi ti padnut tolko veci kolko si napisal. Ja som dnes odniesla z keri 165 ulomkov a z toho iba 5 strepov, ziadne kosti, mudrc ani kovar. Mozna ak pripocitam tie 2 biele perly a ostatne si uz nechavam (runy, bylinky). Ked predam strepy napr. 50kk ks + perly 20kk ks tak to mam stale iba 290kk. No keby sa mi podarilo vsetky tie ulomky predat hoci aj za 3kk ks tak by som mala 495kk. To je o 70% viac ako ked predam tie strepy+perly. Za celu dobu co chodim keri (bola som priblizne 20-krat) mam spolu nieco cez 3k ulomkov a z toho mi padla iba 1 mudrcka a 5 kovaroviek. Bud mam smolu ja, alebo mas stastie ty, ked si za kazdy keri prinesies aspon 1 mudrcku a niake kovarovky.JurasSaga píše:Vyplatí se otvírat ja osobně mam ze 120 ulomku 8 střepu nejaka mudrcka + kovařovka runy a perličky a take ty bylinky a ale vyplati se otvírat ... příklad..
stanek jen s ulomkama 120*3kk = 360kk prodej 2dny
stanek ze střepama 8*45kk =360kk prodej max 3 hodinky
tak že co se vyplati ?sem tam nezařadil ještě perli a další veci
![]()