Země na PVP schop nebo průmka ?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.

schop nebo průmka

Anketa končí za pát 21. zář 2012 20:29:00

Poškození schopností
4
17%
Průměrná škoda
20
83%

Celkem hlasů: 24

myketison
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 63 poděkování
Dostal poděkování: 60 poděkování

Re: Země na PVP schop nebo průmka ?

Příspěvek od myketison » stř 19. zář 2012 22:50:01

Nejlepší by bylo kdyby jsi měl hotovího biologa a pak bych rozložil sura 60 šaman 60 war 50 ninja 50 a lidi dej všude kam se dá :-)
myketison lvl 150 War aura Full bio , zručnost P , karma P,Herbařko P (hl.postava)

Mykebuff lvl 150 šamanka drak (bufka)

lronMaiden lvl 140 BM sura full bio

MykeDagger lvl 145 dýkař full bio , karma P

MykeHealer lvl 130 Healer

PowerMyke lvl 80 BM bio (kerindor)

merkur2
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od merkur2 » stř 19. zář 2012 22:52:26

Díky
Obrázek

merkur2
Lv.10
Lv.10

Příspěvek od merkur2 » stř 19. zář 2012 22:56:45

Pokud by ty nové šperky štít boty atd nebyly o moc lepší na pvp než zdob jaké zdoby bych měl mit ?
Obrázek

SliimJiim
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 54 poděkování

Příspěvek od SliimJiim » stř 19. zář 2012 23:02:28

Nebuď hloupej a sežeň si pořádnýho barona.
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL

myketison
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 63 poděkování
Dostal poděkování: 60 poděkování

Příspěvek od myketison » stř 19. zář 2012 23:06:21

merkur2 píše:Pokud by ty nové šperky štít boty atd nebyly o moc lepší na pvp než zdob jaké zdoby bych měl mit ?
Stříbrny náramek
Naušnice stači ebenky
Nahrdelník z nebeskych slz VŠECHNO ZDOBENY

A jestli chceš dělat toho barona tak ten je na skilly podle mě do war bud barona nebu tu zem s vysokou prumkou ja mam barona a docela dobry..Ta zem taky nemusí být k zahození :-)
myketison lvl 150 War aura Full bio , zručnost P , karma P,Herbařko P (hl.postava)

Mykebuff lvl 150 šamanka drak (bufka)

lronMaiden lvl 140 BM sura full bio

MykeDagger lvl 145 dýkař full bio , karma P

MykeHealer lvl 130 Healer

PowerMyke lvl 80 BM bio (kerindor)

Invincible
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Invincible » stř 19. zář 2012 23:17:22

Pupiku zakladatel se už tuším rozhodl taky bych mu doporučil barona, ale je to volba každého co si zvolí, nicméně i s baronem jdou dávat pěkný pecky na průniky a s talismany i velká čísla na skilly.. Být tebou volím barona, ale jak chceš ..

merkur2
Lv.10
Lv.10

Příspěvek od merkur2 » čtv 20. zář 2012 6:58:19

Díky moc všem už jsem si udělal nějakou představu o tom diky a k otazce jestli barona nebo zem tak vtom uz mam jasno :)
Obrázek

patrikstepanek
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od patrikstepanek » čtv 20. zář 2012 12:46:45

pkud chces klasicky skilovat tak poskozeni skillama ale jestli chces vice mene sekat a prolozit to lehce skilama (prunikovat) tak prumku :geek:
spis bych ale volil ty pruniky = prumku
Nepíšu pravopisně ani nijak výmečně - jde o to jak se stím kdo smíří - já to přežiju a jestli i vy to už je na vás ;)

Donald
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od Donald » pát 21. zář 2012 15:29:07

Já vím že už má zakladatel jasno, ale chtěl bych ještě něco málo dodat ;)
Já jsem stejně příznivcem klasického skillování. Ve válkách mi třeba dýko-lukaři příjdou totálně trapný, jak se snažej jen krást CB a umí jen průnikovat. ..
Mně při 60% na meč a 60% v PvP obranách přišla zbraň s průmkou velice podobná té bez průmky. Rozdíl byl jen v tom, že u jedné byl větší DMG na sekání a u 2 na skillení. U 70% pvp obran (+60% meče) to bylo taky velice podobné a více % už je opravdu lepší vzít průmku. Já mám radši války, kde si fullky neškrtají a tam mají lidi okolo těch 40-50% pvp obran (někteří mají biologa +10% - ten další +12% už je spíše rarita) takže se dostáváme na 60%. Teď už opravdu záleží spíše na tom, jakej styl boje máš rád a jaký PvP máš nejraději. Když budeš mít průmku budou tě nejvíce štvát lidi co mají hodně % na MISS, protože skillama téměř nic nevezmeš a sekama se většinou netrefíš a pokud budeš mít barona, tak tě budou štvát více full hráči. Je teda pravda, že aurák si ve válce moc aury neužije a na skilly tak stejně asi moc nevezmeš, tak bych asi taky volil průmku. (Ty eliky jak tu někdo doporučoval se podle mých zkušeností zruší taky zruškem) Všechno má nějaký výhody a nevýhody je jen na tobě co si vybereš (nebo už vybral) ;)
DonDonald - Ninja blizko(lv95) hl. postava
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)

"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"

merkur2
Lv.10
Lv.10

Příspěvek od merkur2 » pát 21. zář 2012 15:48:20

Donald píše:Já vím že už má zakladatel jasno, ale chtěl bych ještě něco málo dodat ;)
Já jsem stejně příznivcem klasického skillování. Ve válkách mi třeba dýko-lukaři příjdou totálně trapný, jak se snažej jen krást CB a umí jen průnikovat. ..
Mně při 60% na meč a 60% v PvP obranách přišla zbraň s průmkou velice podobná té bez průmky. Rozdíl byl jen v tom, že u jedné byl větší DMG na sekání a u 2 na skillení. U 70% pvp obran (+60% meče) to bylo taky velice podobné a více % už je opravdu lepší vzít průmku. Já mám radši války, kde si fullky neškrtají a tam mají lidi okolo těch 40-50% pvp obran (někteří mají biologa +10% - ten další +12% už je spíše rarita) takže se dostáváme na 60%. Teď už opravdu záleží spíše na tom, jakej styl boje máš rád a jaký PvP máš nejraději. Když budeš mít průmku budou tě nejvíce štvát lidi co mají hodně % na MISS, protože skillama téměř nic nevezmeš a sekama se většinou netrefíš a pokud budeš mít barona, tak tě budou štvát více full hráči. Je teda pravda, že aurák si ve válce moc aury neužije a na skilly tak stejně asi moc nevezmeš, tak bych asi taky volil průmku. (Ty eliky jak tu někdo doporučoval se podle mých zkušeností zruší taky zruškem) Všechno má nějaký výhody a nevýhody je jen na tobě co si vybereš (nebo už vybral) ;)
Jsme rad že ste mi tak poradili teď beru i těm největším borcům skoro 1.8K na sek ale zkoušel jsem úterní valku a moc dobře jsem nedopadl :D
Měl jsem to asi čekat ale i když mam 50% war 50% ninja 40% sura 40%
Tak mě tam sundavali na ranu no sice mam jen 20% na meče 30 diky 20 obojruč a 25 zvon 60% lidi no ale čekal jsem vice. Popravdě ještě nemam zdobky protože čekám jak už jsem zmiňoval na věci od 120. Co bych měl ještě mit abych to ustal ? Bugatti například mě dá pokaždé na 1 skyl
za 23K a to už neustojím a přece jenom když budu mit zdoby například takový rozdíl to nebudu. Ptám se vás jak to děláte že vlítnete do skupiny
lidí 130+ a vyvraždíte je všechny ? :D čest vám :)
Obrázek

Odpovědět