Možete

2hodiny = 120 minútHeadhunter píše:Ahoj,
dnes som si okolo prejednávania na notebooku kopal a cca za 2 hodinky 200 bodov. Zbytok si prepočítaj
Zaplatiť napríklad 1kkk za 4800bodov? podľa mňa hlúposť, to má hneďDrDuch2 píše:2hodiny = 120 minútHeadhunter píše:Ahoj,
dnes som si okolo prejednávania na notebooku kopal a cca za 2 hodinky 200 bodov. Zbytok si prepočítaj
1kopanie = 10sekúnd * 200 bodov = 2000 sekúnd / 60 = 33minút
prepáč, začal som to počítať lebo tvoj príspevok mi prišiel zlý, ale zistil som že 200bodov sa pri veľkom šťastí dá urobiť aj za 33minút
Nebolo by lepšie nájsť krompáč +4 a dorobiť ho na +6/7 ?
(ak nemáš yang za ktoré by si +4 kúpil tak som nič nepovedal)
to je krompáčová mafia?strnaj píše:Ja mam krumpáče +3 a pojdem ich dávat tak na +6 a potom predavat
Samozrejme sa dá nakopať aj viac bodov. Len som uviedol ako príklad moje kopanie popri inej činnosti-kopal som na takých 90-95%. No nezabudni, že žila sa na istý čas stratí a kopanie za 10 sec je veľmi krátky čas. Drvivá väčšina je to tých 15+ sec. Urobiť to za taky krátky čas je nemožné.DrDuch2 píše:2hodiny = 120 minútHeadhunter píše:Ahoj,
1kopanie = 10sekúnd * 200 bodov = 2000 sekúnd / 60 = 33minút
prepáč, začal som to počítať lebo tvoj príspevok mi prišiel zlý, ale zistil som že 200bodov sa pri veľkom šťastí dá urobiť aj za 33minút
Nebolo by lepšie nájsť krompáč +4 a dorobiť ho na +6/7 ?
(ak nemáš yang za ktoré by si +4 kúpil tak som nič nepovedal)