Nepomůžegodigodi píše:ja kvuli toho reinstaluju sindi. .
TROJSKÝ Kůń
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Wisdom
- Lv.22

- Dal poděkování: 209 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
- Pears
- Lv. 18

- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: TROJSKÝ Kůń
Infection Details
URL: http://private.sindicate.cz/patch/client.bin
Process: C:\Users\U%C5%BEivatel\Downloads\Sindicate\Launcher.exe
Infection: Win32:Crypt-NVR [Trj]
Také jsem s vámi. Jako blesk z čistého nebe . Stačí jen a pouze vypnout AVG, Avast,Eset ..... znovu spustit Launcher a poté zapnout AVG, Avast,Eset...
Drawer
Také jsem s vámi. Jako blesk z čistého nebe . Stačí jen a pouze vypnout AVG, Avast,Eset ..... znovu spustit Launcher a poté zapnout AVG, Avast,Eset...
Drawer
-
Wisdom
- Lv.22

Jo jenže jakmile pak hru zase vypneš a pak jí chceš zase zapnout. Opět to nefunguje.Pears píše:Infection Details
Drawer
-
JurasSaga
- Lv.20

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
nat tema 10 minutama maš napsane v šeme ramečku všecky štity jsou zapnute ..tak klkneš na tech 10 min spustiš hru pak klikneš zas na Avast a nad tema 10 minutama klikneš zapnout rezidenčni štity ale musíš met spuštenou hru tak já tak přemyšlím jak ti to vysvetlit jinak jednoduše to nešlo tedka to trochu vic popisuju
-
Hakan
- Lv.24

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 284 poděkování
-
Wisdom
- Lv.22

Jseš hodný že se snažíš pomoct... Ale pořád nechápeš jednu věc. ANO, hra se zapne, jenže když pak dáš zase zapnout Avast! a poté vypneš hru, tak jí zase spustíš POUZE když opět vypneš Avast!. Už mi rozumíš?JurasSaga píše:nat tema 10 minutama maš napsane v šeme ramečku všecky štity jsou zapnute ..tak klkneš na tech 10 min spustiš hru pak klikneš zas na Avast a nad tema 10 minutama klikneš zapnout rezidenčni štity ale musíš met spuštenou hru tak já tak přemyšlím jak ti to vysvetlit jinak jednoduše to nešlo tedka to trochu vic popisuju
-
JurasSaga
- Lv.20

tak ho pak zas vypneš
to je tak težke ? a navíc i když ti to odebere client.bin daš vypnout na 10min zapneš launcher tak ten bin to zas vrati a furt tak dokola do zblbnuti
-
Wisdom
- Lv.22

Ale to mě nebaví dělat to pořád dokolečka jak "ehm"...JurasSaga píše:tak ho pak zas vypnešto je tak težke ? a navíc i když ti to odebere client.bin daš vypnout na 10min zapneš launcher tak ten bin to zas vrati a furt tak dokola do zblbnuti
-
xXFasterXx
- Lv.19

- Dal poděkování: 92 poděkování
- Dostal poděkování: 152 poděkování
me to hlásí trojana i kdyz jen stahuju instalátor protože client mi hlasi chybu i při ručním instal. 
-
JurasSaga
- Lv.20

mě taky ne a navic nevím co se stím stalo .. došel jsem s prace v 6 rano pohodička jelo to bez trojaka pak se vyspím zapnu hru a už to blbne