A já jich prodal asi 260 za 260kk.
Opičí krev - Quest zrušen ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Wenneis
- Lv.19

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Re: Opičí krev - Quest zrušen ?
Před půl rokem jsem prodal 1 láhev sotva za 1kk...
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
Souhlas s ElectriXem.
Čím víc bude ve hře možností, tím máme větší šanci oslovit víc skupin hráčů = takže by byla škoda, když by se zrušila možnost získat láhev na Opičí quest jinak, než dropem nebo koupí.
Lahve zatím padají - schválně píšu "zatím", protože nikdo nevíme, co bude nebo nebude padat v dropu zítra.
Osobně quest na získání Lahve nedělám. Ne proto, že je pro mě snadnější si tu láhev koupit nebo dropnout - ale proto, že ten quest je v porovnání s dalšími možnostmi získání lahve "podhodnocený". Každopádně: co se nemusí zamlouvat mě, tak se ale může líbit někomu dalšímu a proto má smysl ten quest zachovat.
A jestli se chystá něco ještě lepšího, jak získat láhev pro Krev = tím lépe.
Čím víc bude ve hře možností, tím máme větší šanci oslovit víc skupin hráčů = takže by byla škoda, když by se zrušila možnost získat láhev na Opičí quest jinak, než dropem nebo koupí.
Lahve zatím padají - schválně píšu "zatím", protože nikdo nevíme, co bude nebo nebude padat v dropu zítra.
Osobně quest na získání Lahve nedělám. Ne proto, že je pro mě snadnější si tu láhev koupit nebo dropnout - ale proto, že ten quest je v porovnání s dalšími možnostmi získání lahve "podhodnocený". Každopádně: co se nemusí zamlouvat mě, tak se ale může líbit někomu dalšímu a proto má smysl ten quest zachovat.
A jestli se chystá něco ještě lepšího, jak získat láhev pro Krev = tím lépe.
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa | ||||||||||
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
zajdu swamp a mám jich 10 tak nevím co řešíte, stačí si doběhnout do swampu a mlátit a nebrat jenom zlato
PrincBenHur 110 war
-
Pippi
- Lv.17

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Hm,zvláštní a já za 2 hoďky ve swampu dneska jen jednu,tak pak už to záleží jen na dropu nebo lvlu,ale taky to zatím nehrotím.princik píše:zajdu swamp a mám jich 10 tak nevím co řešíte, stačí si doběhnout do swampu a mlátit a nebrat jenom zlato
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Ono ani tak nejde o to, že Saggi sebral nějaký quest na vyjíždění flašky. Ono jde hlavně o to, že nás Saggi poslední dobou informuje neinformuje. Ono se nejdná jen o tento quest, ono se jedná o magické měděné, železné rudy, kameny kováře. Ono by stačilo do novinek napsat, dnes jsem zrušil quest, zrušil padání předmětů z důvodu jejich využití, dropu v budoucnu a byl by klid. Takhle bez informací to jen naštve lidi. Možná mu křivdím a on to tají záměrně, ale šlo by o tom alespoň napsat řádku.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Hotovo | P | P | P | M6 | |||||||
-
SoSchy
- Lv.4

- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- Dell
- Lv.19

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 209 poděkování
Ano? Napis pak kdyz budes lvl 130-135+ jak ti moc padajiprincik píše:zajdu swamp a mám jich 10 tak nevím co řešíte, stačí si doběhnout do swampu a mlátit a nebrat jenom zlato
E: a k tem 10 kouskum... fakt nemam co dodat.
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
řeší se tu že dropove budou nehorázně vydělávat na levlelech 130+. Co jiného by se asi tak řešilo. To je přeci všem jasné.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
-
jorici
- Lv.16

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
To tazko budu dropy zarabat a za nedlho nebudú musieť tak často chodiť do swapu 130+ lebo bude nova mapa a stup do novej mapy nebudu potrebovať opičiu krv tak ze tak.
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Fakt a co když bude nová mapa jenom jako kerindor
, vždyť udělat 140 není až zas takovej problém.
Podle toho co se tam píše o získávání těch 3 klíčů tak si pořád myslím že cenově bude na drop výhodnější swamp.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P