Předem díky za rady

E: Ještě prosím vaše názory na co je nejlepší chodit

No pokud nejsi nervák tak to pude za oba a budeš mít větší výdělek než z někímDakil píše: :Hello: , chci si udělat ninju do keri (nejspíš na ezo - troly) a zajímá mě co všechno je potřeba. Výbava, level, bonusy atd... Také mě zajímá, jestli se dá zvládnout hrát za stuna i ninju zároveň, nebo jestli si mám radši nějakého stunera vzít s sebou a dělit se s ním.
Předem díky za rady![]()
Nepude to za oba, ono nejde ani když je jen buff a stuner, a ještě k tomu proměnu? Nejde, respektive to nebudeš tak stíhat jako když vás bude víc a nebude to tak pohodlné a výdělek nebude o moc lepší...esteneco píše:No pokud nejsi nervák tak to pude za oba a budeš mít větší výdělek než z někímDakil píše: :Hello: , chci si udělat ninju do keri (nejspíš na ezo - troly) a zajímá mě co všechno je potřeba. Výbava, level, bonusy atd... Také mě zajímá, jestli se dá zvládnout hrát za stuna i ninju zároveň, nebo jestli si mám radši nějakého stunera vzít s sebou a dělit se s ním.
Předem díky za rady![]()
![]()
Lv nejlíp 80 kvůli elíkum L bonusi 10%příšery + (poh,sil,kritik,prunik,zb,....)
Aspon 20k zb pokud se příšera odstunuje tak aby tě nezabila (škoda kuličky)
80-100% nejlíp 100% na dané moby
Průmka 35%+
A asi bych spíš chodil na orky (Kentauri nebo minotauři ted nevím)
![]() | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragonicbuff | DeathKiss | 97 | 4xP | 21 | P | 10 |
Dá se to utáhnout ale musíš na to mít PC a ne krabici od cereáliiasam98 píše:Nepude to za oba, ono nejde ani když je jen buff a stuner, a ještě k tomu proměnu? Nejde, respektive to nebudeš tak stíhat jako když vás bude víc a nebude to tak pohodlné a výdělek nebude o moc lepší...esteneco píše:No pokud nejsi nervák tak to pude za oba a budeš mít větší výdělek než z někímDakil píše: :Hello: , chci si udělat ninju do keri (nejspíš na ezo - troly) a zajímá mě co všechno je potřeba. Výbava, level, bonusy atd... Také mě zajímá, jestli se dá zvládnout hrát za stuna i ninju zároveň, nebo jestli si mám radši nějakého stunera vzít s sebou a dělit se s ním.
Předem díky za rady![]()
![]()
Lv nejlíp 80 kvůli elíkum L bonusi 10%příšery + (poh,sil,kritik,prunik,zb,....)
Aspon 20k zb pokud se příšera odstunuje tak aby tě nezabila (škoda kuličky)
80-100% nejlíp 100% na dané moby
Průmka 35%+
A asi bych spíš chodil na orky (Kentauri nebo minotauři ted nevím)
Lv 80 - Ano
Bonusy - 10% příšery + sil, průnik, poh (kritik se narve buffem + hornímy bonusy a zb nepotřebuješ když máš dobrého stunera)
Pokud máš 100% na moby tak stačí průmka 25+, pokud tam nemáš bonus tak nejlépe 40%+
A na moby, jelikož jsem nemoh přispět do tamtoho tématu, trolové nebo tlouštíci, pokud máš dmg kolem 40k+ tak na tlouštíky a pokud mín tak na trotly...