Nepřijde vám taky divné že na BOSSy jako Hae-Tae, Želvu nebo Pavouky, kteří jsou vyloženě jasná zvířata, platí ďábel?? A to samé Vrchní Ork nebo Obrozený Ork. Ty mají dokonce to ORK přímo v názvu a opět na ně platí ďábel, ikdyž logicky by to měli být orci. Promiňte ale to mi přijde tak trožku na hlavu.
BOSSové - není to tak trochu na hlavu?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Wisdom
- Lv.22

- Dal poděkování: 209 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
BOSSové - není to tak trochu na hlavu?
Zdravím.
Nepřijde vám taky divné že na BOSSy jako Hae-Tae, Želvu nebo Pavouky, kteří jsou vyloženě jasná zvířata, platí ďábel?? A to samé Vrchní Ork nebo Obrozený Ork. Ty mají dokonce to ORK přímo v názvu a opět na ně platí ďábel, ikdyž logicky by to měli být orci. Promiňte ale to mi přijde tak trožku na hlavu.

Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu
-
oSTRoNgMANo
- Lv.16

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: BOSSové - není to tak trochu na hlavu?
Ale já měl na orky bonusy s BM kem a bral více než když sem měl EZOwisdom píše:Zdravím.
Nepřijde vám taky divné že na BOSSy jako Hae-Tae, Želvu nebo Pavouky, kteří jsou vyloženě jasná zvířata, platí ďábel?? A to samé Vrchní Ork nebo Obrozený Ork. Ty mají dokonce to ORK přímo v názvu a opět na ně platí ďábel, ikdyž logicky by to měli být orci. Promiňte ale to mi přijde tak trožku na hlavu.![]()
-
Dufinka01
- Lv.6

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- Dakil
- Lv.20

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Přesně tak.. Třeba z té truhly modré smrti pokud vím padají věci jako třeba z truhly vodního draka..Dufinka01 píše:Vic na hlavu je spiš drop z truhel....

-
oSTRoNgMANo
- Lv.16

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Jak říkal shamaničák, akorát pro makamitaDakil píše:Přesně tak.. Třeba z té truhly modré smrti pokud vím padají věci jako třeba z truhly vodního draka..Dufinka01 píše:Vic na hlavu je spiš drop z truhel....
-
Dufinka01
- Lv.6

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
A to je uhozeny s toho by meli bejt naky lepši veci ne brneni od 61 +1.
Kdyt vlastne ty bossove sou na nic akorad na exp general a drak.....
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
a dabluv kovar je bud dabel a clovek a plati na neho neu a je to fuk
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
Dragon eye
- Lv.19

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Zdarec, ale taky se púsalo, že drop z modré smrti je zatím provizorní ne? 
*Já spiše nepochopím, proč ty řešíš něco cop je to zaběhlé jakou dobu. Ano taky jsme se nad tím pozastavil, ale nějak jsme to neřešil. Ikdyž by bylo dobré aby lidi co ty bose chtějí farmit (ať už mají důvod jakýkoli), tak nepotřebovali natočit jen jeden bonus.
Edit 1:Doplnění textu*
Edit 2: Úprava textu
*Já spiše nepochopím, proč ty řešíš něco cop je to zaběhlé jakou dobu. Ano taky jsme se nad tím pozastavil, ale nějak jsme to neřešil. Ikdyž by bylo dobré aby lidi co ty bose chtějí farmit (ať už mají důvod jakýkoli), tak nepotřebovali natočit jen jeden bonus.
Edit 1:Doplnění textu*
Edit 2: Úprava textu
Naposledy upravil(a) Dragon eye dne ned 30. zář 2012 22:26:46, celkem upraveno 2 x.
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. 

-
Wisdom
- Lv.22

- Dal poděkování: 209 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
Proboha
Něco napíšu a Vy řešíte úplně něco jinýho.

Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu
- valkyria99
- Lv.19

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Já taky nechápu proč na ezoterické vládce (oba stromy) platí neusmrcení 
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!