+ ten drop z truhel je otřesný... Každý, kdo má už něco vyděláno, drop z truhel háže na zem. V pátek jsem si expil ninju a padlo mi nějakých 40 truhel z těch bossů, co lítají z metinu 90. Co padlo? Věci v hodnotě jedné truhly - 1kk
 .
.
 .
.

Navíc co by mělo padat?, aby se to vyrovnalo dropu na ostatních místech?
 Navíc co by mělo padat?, aby se to vyrovnalo dropu na ostatních místech?|  | Renegade1 |  | Cech |  |  |  |  |  |  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
|  | SerpentWoman |  | Cech |  |  |  |  | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||

.
.
 , nebo co máš z těch 40-truhel jako mega nabušenej war. Max tak video. Nadruhou stranu věci +7 od levelu 65 namají také žádnou hodnotu protože to padá ve swampu
 , nebo co máš z těch 40-truhel jako mega nabušenej war. Max tak video. Nadruhou stranu věci +7 od levelu 65 namají také žádnou hodnotu protože to padá ve swampu  , takže myslíš od levelu 80+7, 90+7
 , takže myslíš od levelu 80+7, 90+7|  | Renegade1 |  | Cech |  |  |  |  |  |  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
|  | SerpentWoman |  | Cech |  |  |  |  | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||

drop z truhel stojí taky za nic choď si na v. draka,komandanta a neřeš nic ti ti daj aspoň exp..
  drop z truhel stojí taky za nic choď si na v. draka,komandanta a neřeš nic ti ti daj aspoň exp..

.
.

--- ovsem tady na sindi to je ubohy
  --- ovsem tady na sindi to je ubohy  

patrikstepanek píše:no pride mi to trochu na hlavu - PS. trochu vic
ten drop z truhel je tak mizerny protoze tam stale plati ty drop parametry jako na offiku - prece jen kdis vam na offiku padne z truhly zbran od lvlu 65 +7 tak musite uznat ze to neni spatny--- ovsem tady na sindi to je ubohy