Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
né že by na tom tak záleželo ale nezasloužilo by si aspoň oddělit něakýma dvouma neutrálníma barvama PVP a PVM hodnosti když už musí být vše stejné ?
takoví blbý přiklad :
když vedle sebe postavím Lamborghini a Ferrari a budou obě bílé tak je to takoví dalo by se říct i nudný pohled kdež to když bude jedno žluté a druhé červené hned je na to hezčí pohled
No když už tu říkáš příklady rozdílů mezi PvM a PvP tak neuváděj 2 sporťáky řekni třeba Ferrari 458 Italia a Range Rover Evoque (i když taky to moc terénní není ). Jinak já bych PvP nechal zelené a ty PvM třeba modré ale červené ve mě vzbuzovaly dojem že daný člověk je nějaký hříšník.
Bílá určitě nebude dobrá pro PvP hodnosti. Jak už psal SuraBeroan, tak to chce spíš něco výraznějšího - jako pozor - jsem dobrý bojovník. Červená nebo ta zelená (vojenská). No a pro Hodnosti z Věhlasu taky nějaké barvu. Třeba tu modrou.
A samozřejmě - čím vyšší hodnost, tím tmavší barva.
Bílou barvu mam ráda, ale tady na hodnostech se mi vůbec nelíbí, je to takové "suché" vše bílé.
PVP hodnosti měly zůstat zelené a jak podotkl Ymir čím lepší tím tmavější.