Zručnost?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
T0M4Z
- Lv.8

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Zručnost?
Zdravím, rok jsem tu nehrál a teď už mě to opět začíná bavit ale jak jsem si pročítal fórum přibylo tu hodně změn, ale to co nechápu je zručnost.
Na fóru jsem nenašel žádný návod, sice jsem zkoukl asi dvě videa ale z toho jsem to vůbec nepobral. Vím o co zhruba jde z tich videí, ale třeba kde se ty věci a talismany dropují nebo jak se ta zručnost vylepšuje jsem nezjistil. Byl bych rád kdyby mi to někdo kdo tomu rozumí prosím vysvětlil. 
GoB - Válečník 110lv - Hlavní postava
RetardoUno - Šamanka 102lv - Buffka
ANIME LOVER
ANIME LOVER
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
Re: Zručnost?
Co treba pruvodce? http://www.ekura.cz/editor.php?kategori ... sekce=1001
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
Drago
- Lv. 18

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
upřímně průvodce není ideal 
no zkrátka, nyní máš možnost vložit do bot, helmy nebo štítu talismany (nwm co na ně potřebuješ, dropuje se to) náhodně vložíš 1-3talíky a určuje to právě zručnost
talíky ti ovšem nemusí vyhovovat tak je budeš měniš(měniče najdeš když najdeš poklad z mapy pokladů) tady nwm jestli funguje zručnost
tot k talismanům nwm jestli ses ptal na zručku celkově nebo jen talíky tak zatím ti sem dávám jenom talíky
no zkrátka, nyní máš možnost vložit do bot, helmy nebo štítu talismany (nwm co na ně potřebuješ, dropuje se to) náhodně vložíš 1-3talíky a určuje to právě zručnost
talíky ti ovšem nemusí vyhovovat tak je budeš měniš(měniče najdeš když najdeš poklad z mapy pokladů) tady nwm jestli funguje zručnost
tot k talismanům nwm jestli ses ptal na zručku celkově nebo jen talíky tak zatím ti sem dávám jenom talíky
-
ChristAngel
- Lv. 12

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Propracovanej průvodce, jako popis kompletní zručnosti s přehledem a podrobným vysvětlením není ideál, ale to cos napsal je?
Prostě vše co se zručnosti týče je v průvodci
Z toho to pochopíš nejlíp 
Prostě vše co se zručnosti týče je v průvodci

Za podpis děkuji Justice.
Účty Evaine, StormTrooper a ostatní droppeři už nejsou v mém vlastnictví, už pouze na foru.
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Ja musel prečíst prúvodce snad 5 x kym sem to pochopil k tomu sem skoukl tie videa a kopu tém tady na foru
) ono tie navody sou psané dost komplikovane
-
T0M4Z
- Lv.8

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
No tak jsem si to několikrát pročetl a jestli to dobře chápu, zručnost vylepším tak že budu přidávat talismany do nějakých věcí a až jí budu mít na větším stupni tak teprve je mám dát do hlavních věcí? 
GoB - Válečník 110lv - Hlavní postava
ANIME LOVER
ANIME LOVER
Zručnost vylepšuješ odevzdáváním věcí u makamita, každý den můžeš odevzdat 2 předměty, které ti řekne aby si přinesl