Zaslouží si jí jenom ten kdo tu hodnost dokáže udržet a bude hrát delší dobu.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
A kde v oficiálních informacích stálo, že věhlas se odvíjí od toho, jak dlouho člověk hraje? Si to přečti pořádně, je tam napsaný, že věhlas se získává podle toho, jak moc se člověk angažuje v herních činnostech.Renegade2 píše:Jasný že přijde, mě to všechno dělají jenom knihy misí nic víc níc mín a levelu 70 to dělá co? Já si vždycky myslsl že věhlas je podle toho jak dlouho hráč hraje a jakou má pověst ve hře. Tohle trošíčku na hlavu.
cleo píše:Zajímavé - ty za komplet biologa dostaneš 24% - já za komplet biologa dostanu denní odměnu 12% - žeby nějaký nepodstatný rozdíl? Esence odevzdávám, makamita také, knihy misí dělám také a stejně se nedostanu na víc jak 60% za den, z čehož mi pak zase 30% zmizne.rumplex píše: Zrejme je škoda, že za komplet biologa je jen 24% (nevim jak presne u ktere hodnosti), a za odevzdani predmetu 2% (kdy u predposledniho biologa vyjde lepe pro hostnost deni odmena+ odevzdavani jako jen deni odmena).