Vehlas sa znižuje ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
pepops
- Lv.14

- Dal poděkování: 20 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: Vehlas sa znižuje ?
budeme otroci metinu ešte viac ako sme. ja na tu hodnost mozem...... porty mam vsade a pri tom ostanem.
Ak sa znizuje o kolko asi? ak ako kon tak to je zanedbatelne ale ked jeden den budes off a padne ti to o hodnost 2 ci na nulu tak je to k ničomu
Ak sa znizuje o kolko asi? ak ako kon tak to je zanedbatelne ale ked jeden den budes off a padne ti to o hodnost 2 ci na nulu tak je to k ničomu
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
No ja byl ve Swampu, dal za mise na 48% port k obchodnici a najednou 18% tak nevim jak je s tim ubytkem 
- devils636
- Lv.21

- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Saggi to myslel dobře s věhlasem ale neni to Ono už ..Ani to neni nikde vypasny coa jak...
-
Gery235
- Lv.8

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Měl jsem 88% a najednou 58% valil jsem skoro všechno bez přestávky ještě 5 min před tím jsem odevzdal biologa, takže se to nemaže jen u neaktivních hráčů... nepočítám to, že když ještě nebyl ukazatel tak mi to nedávalo s porovnáním jak to funguje teď skoro nic.
Prosím vás jak to funguje u toho biologa dělám každej den nějaký úkoly a buď mi to ukáže 5 ať jich udělám 2 nebo 8 nebo taky nic... ať dělám co dělám...
Díky.
Prosím vás jak to funguje u toho biologa dělám každej den nějaký úkoly a buď mi to ukáže 5 ať jich udělám 2 nebo 8 nebo taky nic... ať dělám co dělám...
Díky.
- valkyria99
- Lv.19

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Spíš by to mělo být tak, že když už člověk udělá určitou hodnost tak ta by mu měla zůstat a % z věhlasu skočit na 0 třeba po týdnu neaktivity. Hráči co mají čas tu být třeba jen 2 hodinky denně, nemají šanci udělat hodnost a když už, tak jim druhej den zmizí?? Co to má za smysl?
- D3NJIs
- Lv.28

- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
-
pepops
- Lv.14

- Dal poděkování: 20 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
ja 30 a na druhy den nic myslim že to je moc velky pokles na to ze makam na metine niekolko hodín denne
- Theron
- Lv.15

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
jakej panoš? jinak kdyz nic nedelas je jasny ze se sniziwari121212 píše:Chcem sa len spítať že ten vehlas sa aj znižuje a za ako dlho? Lebo mal som 40% vehlasu a už mám len 10% a furt som panoš.
[Edit: Sloučeno, ať tu nemáme samej věhlas/Tryphena]
-
Dostal
- Lv.8

- Dostal poděkování: 1 poděkování
viewtopic.php?f=4&t=86452
zde naleznete otazky na velhlas a co to vlastne je
zde naleznete otazky na velhlas a co to vlastne je
- wari121212
- Lv.13

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
No panoš to je ako keby žiadna hodnosť. No a ja aj delám vehlas som lv 109 a jedine čo robím je biolog zručnosť sem tam knihy misí no a potom už len niake drobnosti a za to všetko mám približne 50% vehlasu a ked prídem zajtra ráno budem mať zas 0% tak preto sa pítam že či je to normálne že sa to znižuje keď už má niekdo napr hodnoť dobrodruh?Theron píše:jakej panoš? jinak kdyz nic nedelas je jasny ze se sniziwari121212 píše:Chcem sa len spítať že ten vehlas sa aj znižuje a za ako dlho? Lebo mal som 40% vehlasu a už mám len 10% a furt som panoš.
[Edit: Sloučeno, ať tu nemáme samej věhlas/Tryphena]