VIP balíček
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Sabousek
- Lv.26

- Dal poděkování: 895 poděkování
- Dostal poděkování: 455 poděkování
VIP balíček
Dobrý večer, je to krásná novinka, ale již nabité balíčky tuto vymoženost neobdrželi a ani není možnost si znovu balíček nabít. Bude to nějak opraveno nebo nahrazeno?
-
Wisdom
- Lv.22

- Dal poděkování: 209 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
Re: VIP balíček
Přesně to mě zajímalo... Jestli když mám teď koupené prémium, jestli se mi to také aktivovalo. Už vím že ne. Díky.
-
pepops
- Lv.14

- Dal poděkování: 20 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
obdržali aj tý čo maju aktivovane problem je že mi to ubera vip i ked nehram co myslim že je uplne zbytočná vec ked to nedávajú zarovno s časom kolko plati i premium. načo mi je vip ked je len na par hodin a nedá sa ani nabiť :! iba kupenim balicka dalsieho
- Saggitarius
- Game Administrator

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
viewtopic.php?f=4&t=87653
Chce to vždy strpení, než se vše zaktivuje.
Chce to vždy strpení, než se vše zaktivuje.
[GA]Saggi
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
- Sabousek
- Lv.26

- Dal poděkování: 895 poděkování
- Dostal poděkování: 455 poděkování