Nový VIP premium balíček.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
Re: Nový VIP premium balíček.
Chyumgo1 - žádné dělení se nebude konat. Jak tady radí ostatní tak zkus prodat pár prutů na BM marketu, když se ti nechce vrážet koruny do hry. A staneš se tím "bohatším a lepším".
...já bych spíš řekl schopnějším, ale aby se to nedotklo těch, co nemění yangy na SD. 
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa | ||||||||||
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
U toho času kdy se ty věci můžou odevzdávat, nebylo by když už tak už lepší napsat čas odezvání, tohle odpočítávání no nevím, stejně se to musí přepočítat na čas a napsat na kus papíru
když už tak už aby člověk věděl čas.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
-
Rok
- Lv.20

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
no promiň ale toto by snad dokázal přepočítat během vteřiny i muj pes
spíš mě zaráží že nevidím ikonu s elixírem(a) a jeho odpočítávání
asi se to ještě musí dodělat
oo
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
tak určitě přepočítám během minuty, to není problém, stejně tak jako není problém k času připočítat 8 hodin a napsat na kus papíru. Také nervrdím že to nedokážu ale jaksi to odpočítávání nic neřeší.Rok píše:no promiň ale toto by snad dokázal přepočítat během vteřiny i muj pes![]()
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
-
Rok
- Lv.20

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
jak to že ne,, když odevzdám npř. karmu a nekouknu se na čas kdy sem jí odevzdal nebo prostě zapomenu zhruba přesný čas kdy sem jí odevzdával
tak to to ti pomuže a né že ne
tak to to ti pomuže a né že ne
Naposledy upravil(a) Rok dne pát 05. říj 2012 23:42:18, celkem upraveno 1 x.
oo
- Dell
- Lv.19

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 209 poděkování
Renegade2 píše:tak určitě přepočítám během minuty, to není problém, stejně tak jako není problém k času připočítat 8 hodin a napsat na kus papíru. Také nervrdím že to nedokážu ale jaksi to odpočítávání nic neřeší.Rok píše:no promiň ale toto by snad dokázal přepočítat během vteřiny i muj pes![]()
Neresi? Ne kazdej tu ma nastaveny budik a odevzdava podle presnych hodin. Ja odevzdam kdyz mam cas a fakt nemam potrebu si zapisovat cas odevzdavani. Tak nemocnej fakt nejsem. Odpocitavani sprijemni, nikoli ulehci hru spoustu hracum co nebudikujou a maji i jine povinnosti nez si delat harmonogram na odevzdavani.
-
Dragon eye
- Lv.19

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Zdarec, VIP je dobrý nápad, ale radši byhc si ho koupil samotné, než mít k tomu ještě něco co na té postavě nevyužiji. Ať je to klidně dražší, ale dá se koupit samostatně 
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. 

-
KickAss
- Lv.7

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Balíček je pro mě k ničemu, dejte raději novou mapu do hry, zatím mě nic z toho novýho co přišlo vůbec neuchvátilo.
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
Dragon eye - ahoj, tím myslíš, že bys koupil jen VIP bez PREMIA (na yangy/drop/expy) - nebo že bys koupil z toho VIP jen konkrétní výhodu? Delší Swamp apod.
Ano - ty VIP jsou u jednotlivých PREMII nastaveny tak, že se vyplatí, pokud hráč chce stejně dlouhé VIP jako konkétní PREMIUM, jen když vezme BALÍČEK PREMIUM (30).
Já mám dropa a když vezmu, že mu nabiju týdenní PREMIUM (7) Drop a Yangy, tak VIP z nich vyjde v součtu na 75 hodin (tj. 3 a něco dnů). Když mu to dám na PREMIUM (30), tak VIP vyjde v součtu na 390 hodin (tj. 16 a něco dnů).
No - možná by se vyplatilo extra dobíjení VIP.
Ano - ty VIP jsou u jednotlivých PREMII nastaveny tak, že se vyplatí, pokud hráč chce stejně dlouhé VIP jako konkétní PREMIUM, jen když vezme BALÍČEK PREMIUM (30).
Já mám dropa a když vezmu, že mu nabiju týdenní PREMIUM (7) Drop a Yangy, tak VIP z nich vyjde v součtu na 75 hodin (tj. 3 a něco dnů). Když mu to dám na PREMIUM (30), tak VIP vyjde v součtu na 390 hodin (tj. 16 a něco dnů).
No - možná by se vyplatilo extra dobíjení VIP.
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa | ||||||||||
-
Dragon eye
- Lv.19

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Zdarec, VIP bez prémka
. Jednoduše další možný prémko k zakoupení.
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W.