Swamp - kick po pár minutách
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Eresable
- Lv.19
- Dal poděkování: 158 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
- prodavamparky
- Lv. 11
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Re: SWAMP - KICK PO PÁR MINUTÁCH
Proč se portuješ do města a pak to sem píšeš?Tvoje chyba.Teensaver píše:PROSTĚ MĚ TO VYHODILO DO VSI A MEL SEM PO LEVELU A VŠEMU CO KE SWAMPU PATŘÍ(esence, drop).
Podpis smazán administrátorem.
- Teensaver
- Lv.28
- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
Re: Swamp - kick po pár minutách
Vy jste dementní?(demence není nadávka je to choroba)
INVENT JSEM MEL VYPLEJ
a určite Zermerr taky tuhle chybu neudelal a jeho to taky kicklo!!!
A ikdybych mel otevřenej invent - já na porty ve swampu neklikám, a kdyby se náhodou stalo že se překlepnu, tak bych chybu uznal (jednou se mi to stalo na buffce -> ztráta swampu pro buff+hlavni a nepsal sem to sem tak tu nemel blbosti)
INVENT JSEM MEL VYPLEJ
A ikdybych mel otevřenej invent - já na porty ve swampu neklikám, a kdyby se náhodou stalo že se překlepnu, tak bych chybu uznal (jednou se mi to stalo na buffce -> ztráta swampu pro buff+hlavni a nepsal sem to sem tak tu nemel blbosti)
- Eresable
- Lv.19
- Dal poděkování: 158 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Re: Swamp - kick po pár minutách
My jsme dementi a ty tady brečíš, že tě to kopne ze swampuTeensaver píše:Vy jste dementní?(demence není nadávka je to choroba)
INVENT JSEM MEL VYPLEJ

Spoiler:

[Edit: Tryphena]
1. Když už sem musíte dávat ty obrázky, tak si je dávejte do spoilerů.
2. Warn za spam.
3. LOCK na žádost zakladatele