Rybaření - trénink schopnosti

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Pro nebo proti ?

Ano, bylo by určitě zajmáve zpestření hry
91
73%
Ano, ale chtělo by to nějak upravit(jak pište do topicu)
18
14%
Je mi to jedno
4
3%
Ne, nesmysl hra nabízí i tak dost možnosti..
12
10%

Celkem hlasů: 125

Insane
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Rybaření - trénink schopnosti

Příspěvek od Insane » sob 06. říj 2012 12:27:50

Zdravím,

Napadlo mě zavést trening rybaření až na P jako je zručnost atd.. A přidat k tomu nějaké nové ryby a další věci na chytání…

Nejdřív napíšu věci, které mě napadli, že by se mohli přidat do chytání.

Je to láhev jak jí znáte z různých filmu, kde plave po moři a v ní je nějaký dopis. Ale v naší lahvi by byla mapa pokladu. Možnost chycení láhve by byla až od rybaření M+ a šance na chycení by taky nesměla být moc velká, protože mapa pokladu je přece jen vzácná věc. Pak by se mohli přidat nějaké vzácnější ryby, protože ty co tam momentálně jsou k dispozici tak by nestačili na trénování rybaření, protože vzácných ryb je málo a i ryb celkově je taky málo. Chtělo by to ještě aspoň 20-30 nových ryb.
Pokud máte další možnost jak upravit chycení láhve nebo nápady na nové ryby a věci co by se dali chytit, klidně pište do tohoto topicu.

Další věc je samotný způsob trénování rybaření.

Ryby, které jste chytli, byste nosili rybářovi bez časového omezení. Ale šance na jejích uznání by byla malinka a zaležela na tom jaký + by měl Váš prut.
Příklad: Třeba u candáta, který by byl chycen prutem+0 by byla šance na úspěšné odevzdání 1%, ale u tenchi nebo nějaké vzácnější ryby by to mohlo být 5%. Ale u candáta, který by byl chycen prutem +4 by ta šance byla třeba 3% a u tenchi 8%. Samozřejmě že čím větší úroveň rybaření tak by byla větší šance chytit vzácnější rybu, ale menší šance na její úspěšné odevzdání.
Zase platí, že pokud byste měli jiný způsob trénování tak ho napište do topicu a já ho přidám sem a dam hlasování.

Edit: Update ze dne 30.6.2016 přinesl velké změny v Rybaření. Většina z výše zmíněného byla splněna, ač ne vždy na základě přesné představy původního návrhu. Z toho důvodu přesouvám.
/Avery

megac
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 171 poděkování
Dostal poděkování: 123 poděkování

Re: Rybaření

Příspěvek od megac » ned 07. říj 2012 7:47:20

Kto by to zas daval na P sem rad ze mam neco z toho na P a nemusim to trenovat uz je toho moc :ouch:
Zaynev BM sura 109

menší comeback ;) tentokrát už nie tryhard :hello:

pokipoki
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od pokipoki » ned 07. říj 2012 14:12:21

Dobrý nápad :) Určitě pěkné zpestření hry . Nyní je rybření potřeba ke zručnosti a občas na kůstky ale ty si většina hráču získává nějak jinak než z ryb , jinak je rybaření k ničemu , mušle hojně padají v jeskyni a prodávájí se za nízkou cenu okolo 2kk takže kdo by se obtěžoval z lovením ryb kvůli mušli.... PRO PRO PRO :up:
Hlavní : iLegend
Level : 125
Rise : Chunjo
Cech : Bílá Perla ♥
Buffík : DragonSmile Lev.: 110
Moje stará nejlepší droperka Waternia ♥
Obrázek

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » ned 07. říj 2012 14:24:28

Já sem PRo aby na to platila zručnost ... přeci jenom každý rybář musí ve skutečnosti být zručný, aby něco chytil ...

MrDzenda
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 81 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od MrDzenda » ned 07. říj 2012 16:07:04

Jak si psal s těma procentama na odevzdání, tak určitě, ale zvětšil bych určitě úspěšnost na takových 50% minimálně.
Vždycky by se zašlo za rybářem a ten by vám zadal quest na chytání ryb. (ryby by byli questové, aby si je každý nekupoval ve stánku, anebo by nemuseli - tím by se zvedla cena ryb a lidi by tak více rybařili)
Do lvl M1, by bylo trénování lehké.
Např:
Z lvl 1 na lvl 2 - stačí odevzdat 1 rybu - jakoukoliv (úspěšnost by se lišila podle vzácnosti ryby, ale nejmenší úspěšnost by byla, třeba 50%)
Z lvl 2 na lvl 3 - odevzdat 2 ryby (jako u biologa, 1 ryba za 8 hodin)
Z lvl 3 na lvl 4 - odevzdat 3 ryby
...
...
až do lvl 20 (po dosáhnutí se automaticky přeskočí na M1) - to jest celkově asi 55 jako při čtení knih na schopnosti.
Od lvl M1 do M10 (G1), by se musela chytnout určitá ryba, kterou vám rybář zadal za quest chytit. Samozřejmě by byla x % šance na chycení dané ryby, ale aby z toho hráč taky něco měl, tak by mohl chytat i jiné druhy (kvůli kůstkám atd.)
Od lvl M1 byste mohli chytat Duše (třeba s 75% šancí na ulovení).
Dosáhnutí G1.
Samozřejmě jako u schopností, by bylo rybaření těžší zlepšit na P než na G1 a M1.
A proto byste dostali quest od rybáře, kde by byla lokace, kde danou rybu chytit a speciální návnada (předmět), kterou (který) byste museli mít pro úspěšné chycení dané ryby. Daná návnada (předmět) by se dropovala z různých monster (bossů, třeba)
z G1 na P by stačila pouze 1 ryba na každý lvl.

Toť asi vše
S pozdravem

MrDzenda
Postava:
MrDzenda - 78 - war aura - zručka G9 (až bude na P budu expit na 81 lvl) :D
TheDzenda - 75 war aura - biolog upomínky na démona
Dzenda - 75 - war aura - biolog zelkové větve

Říše:
Shinsoo
Cech:
Frajeri

Insane
Lv.4
Lv.4
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od Insane » ned 07. říj 2012 17:42:47

MrDzenda píše:Jak si psal s těma procentama na odevzdání, tak určitě, ale zvětšil bych určitě úspěšnost na takových 50% minimálně.
Vždycky by se zašlo za rybářem a ten by vám zadal quest na chytání ryb. (ryby by byli questové, aby si je každý nekupoval ve stánku, anebo by nemuseli - tím by se zvedla cena ryb a lidi by tak více rybařili)
Do lvl M1, by bylo trénování lehké.
Např:
Z lvl 1 na lvl 2 - stačí odevzdat 1 rybu - jakoukoliv (úspěšnost by se lišila podle vzácnosti ryby, ale nejmenší úspěšnost by byla, třeba 50%)
Z lvl 2 na lvl 3 - odevzdat 2 ryby (jako u biologa, 1 ryba za 8 hodin)
Z lvl 3 na lvl 4 - odevzdat 3 ryby
...
...
až do lvl 20 (po dosáhnutí se automaticky přeskočí na M1) - to jest celkově asi 55 jako při čtení knih na schopnosti.
Od lvl M1 do M10 (G1), by se musela chytnout určitá ryba, kterou vám rybář zadal za quest chytit. Samozřejmě by byla x % šance na chycení dané ryby, ale aby z toho hráč taky něco měl, tak by mohl chytat i jiné druhy (kvůli kůstkám atd.)
Od lvl M1 byste mohli chytat Duše (třeba s 75% šancí na ulovení).
Dosáhnutí G1.
Samozřejmě jako u schopností, by bylo rybaření těžší zlepšit na P než na G1 a M1.
A proto byste dostali quest od rybáře, kde by byla lokace, kde danou rybu chytit a speciální návnada (předmět), kterou (který) byste museli mít pro úspěšné chycení dané ryby. Daná návnada (předmět) by se dropovala z různých monster (bossů, třeba)
z G1 na P by stačila pouze 1 ryba na každý lvl.

Toť asi vše
S pozdravem

MrDzenda
No ja jsem vubec nechtěl aby to bylo stený jako u zručnosti proto jsem navrhl aby se to nosilo bez časového a počtového omezení... ale ta šance by byla těch 1-10% podle vzácnosti ryby a podle + prutu. To vylepšení G-P je docela zajímave.. třeba by se z toho mohla udělat nějaka alternativa..

princik
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od princik » pon 08. říj 2012 6:48:51

pro, lae nedělat ty šance tak malé a spíš bych to udělal na počet a né na uspěšnost-jak karma akorát bez omezení času
PrincBenHur 110 war

Numen
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Numen » pon 08. říj 2012 8:42:18

megac píše:Kto by to zas daval na P sem rad ze mam neco z toho na P a nemusim to trenovat uz je toho moc :ouch:

A jsem u toho , když to nemůžu mít já na P tak nikdo :D Takhle uvažuje 80% lidi na sindicate

PS: Určitě pro !
Obrázek
Hraní: CH2
LVL127
Pokud stojíš před rozhodnutím a nevíš si rady , jednoduše si hoď mincí.
Ne proto , že by měla rozhodnout za tebe , ale pro ten moment , kdy je ve vzduchu - a ty najednou víš , v kterou možnost doufáš

Postavy , věci na prodej zde: viewtopic.php?f=14&t=100973

BrutaLSvK
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od BrutaLSvK » pon 08. říj 2012 14:16:21

Určite ANO ale museli by sa urobiť väčšie opatrenia kvôli FishBotom lebo teraz v pohode sa použiť dá- nie žeby som používal..

oSTRoNgMANo
Lv.16
Lv.16
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od oSTRoNgMANo » pon 08. říj 2012 18:33:11

Další, prákovina co mlžu dělat, není problém aspon se nebudu nudit PRO ;)

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix