Sura Bm x Wp
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Wilson007
- Lv. 11

- Dal poděkování: 12 poděkování
-
Invincible
- Lv.7

- Dal poděkování: 3 poděkování
- asam98
- Lv.20

- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Re: Sura Bm x Wp
Upřimně nevim 
BMko má ochranu, ducha a kámen - kamenem bere jak ****
Ale zas u WPčka to zruško, pokud uděláš všude utoky a schopku tak můžeš házet i přes 20k, čímž sundáš 75% lidí
PS: Já ale hraju za BM - přijde mi totiž divné hrát jen na 1 skill, dokonce tak trošku un-fair..
Ale zas u WPčka to zruško, pokud uděláš všude utoky a schopku tak můžeš házet i přes 20k, čímž sundáš 75% lidí
PS: Já ale hraju za BM - přijde mi totiž divné hrát jen na 1 skill, dokonce tak trošku un-fair..
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
Přesně a navíc přijde mi to víc zábavné mít možnost házet kouzla skoro zasebou když je dobrá rychlost kouzla a taky jeho styl boje- může bojovat jak z dálky tak z blízka. Jedinou nevýhody jsou na něm že nelze ovládat duch (do koho naletí) a že jeho kouzla mají omezený dosah takže pokdu někdo uteče za dosah ve kterém lze kouzlo hodit tak neubere.asam98 píše:Upřimně nevim
-
Wilson007
- Lv. 11

Takze Bm?Karl píše:Přesně a navíc přijde mi to víc zábavné mít možnost házet kouzla skoro zasebou když je dobrá rychlost kouzla a taky jeho styl boje- může bojovat jak z dálky tak z blízka. Jedinou nevýhody jsou na něm že nelze ovládat duch (do koho naletí) a že jeho kouzla mají omezený dosah takže pokdu někdo uteče za dosah ve kterém lze kouzlo hodit tak neubere.asam98 píše:Upřimně nevim
-
AbcGames
- Lv.16

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
urcite si vyber BMko
u WP je jedina vyhoda to zrusko ale u BM ujuj
je obecne zname ze BMka jsou pvp masiny staci jen chtit
rozhodne si vyber BMko
- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Určitě WP,protože WP ti zruší všechny spelly a na parádním BM ti zruší ochranu a + k tomu stejně na zruško nefaká obrana žádná tím pádem dává skoro každej WP 12k minimum..
teď už je PvP tím pádem o ničem
takže dělej WP jak každej 
Ale hraju BM MUHAHA
Ale hraju BM MUHAHA
-
Wilson007
- Lv. 11

Jo ja mam Wp 107 a beru pouhych 5k ... takze nevim...slusnej píše:Určitě WP,protože WP ti zruší všechny spelly a na parádním BM ti zruší ochranu a + k tomu stejně na zruško nefaká obrana žádná tím pádem dává skoro každej WP 12k minimum..teď už je PvP tím pádem o ničem
Ale hraju BM MUHAHA
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Až budeš 110lv a natočíš pěknou schopku v jaspisu + zdobenky na schopku tak se pak ozvyWilson007 píše:Jo ja mam Wp 107 a beru pouhych 5k ... takze nevim...slusnej píše:Určitě WP,protože WP ti zruší všechny spelly a na parádním BM ti zruší ochranu a + k tomu stejně na zruško nefaká obrana žádná tím pádem dává skoro každej WP 12k minimum..teď už je PvP tím pádem o ničem
Ale hraju BM MUHAHA
Uvidíš tu změnu MUHAHA.
Naposledy upravil(a) slusnej dne ned 07. říj 2012 19:17:29, celkem upraveno 1 x.