A nestaci to takhle? Kdo chce delat PvP a bavi ho tak ho dela.Nevim proc by to musely delat vsichni.To,ze vas PvP bavi tak se mydlete mezi sebou a netahejte a nenutte do toho PvM hrace.Prece tahle hra neni jen o PvP.Ghibli píše:LOCO30 - Metin jako obchodní strategie? Zajímavý nápad...![]()
Co s tím PvP?Spoiler:..ale vem si, máme tu pozemky, na kterých už stojí nevyužitá "manufaktura" v podobě cechovního kováře a alchymisty. Teď bysme snížili vylepšovací schopnost pergamenů na vylepšování a napálili cenu u měststkého kováře. Tím by hráč víc vylepšoval za dobrý poplatek u toho cechovního. Tavbu už mám na místě, ještě přidáme možnost přivolat konkrétní žílu, ať to máme hezky pohromadě. Přidáme na pozemek ještě Zahrádku s větší šancí něco vypěstovat a Jezírko s možností dát libovolnou násadu ryb a za 24 hodin udělat výlov. Ideální by bylo, když by šlo nakupovat nemovitosti v prvním a druhém městě a ty pak dál pronajímat. Běžní hráči by chodili bud kopat do dolů nebo lovit ryby nebo dropovat vybrané suroviny. Yangy by nepadali - to by každý dostával jako mzdu od svého zaměstnavatele (cechu) nebo za to, co by prodal. Kůň by byl vymoženost jen pro nejbohatší a teleportování by neexistovalo - na co, když by nebyl čas na nic jiného, než vydělávat a čas jsou yangy (peníze). Expení by neexistovalo - na co, když ostatní budou potřebovat maximálně krumpáč nebo prut.... doóóóst. Neberte to vážně.![]()
Ano, nikdo nesmí nikoho do ničeho nutit - na druhou stranu tady MUSÍ BÝT PŘÍLEŽITOSTI k tomu, aby měl hráč šanci se vydat PvP cestou. Něco, co bude hráče MOTIVOVAT jít dělat i to PvP ve hře.
A bohužel, jinak, než že přiděláme něco z PvP do hry, to nepůjde.
I Statistiky na webu jsou součást PvP a nevím o nikom, kdo by byl proti nim, protože ho nutí do PvP.
Mám obavy - že některé navrhované věci "stojí a padají" na tom, že někteří z nás by tu rádi stihli "všechno na P", ale přitom k některým věcem nemají vztah, k jiným čas, k dalším vlastní schopnosti apod. - ALE - stejně se do nich sami nutí a pak to bohužel vypadá tak jak to vypadá. Znechucení. Rozčarování. A ve finále odpor k čemukoliv, co budeme chtít upravit, přidat nebo změnit.
A komentova LOCA snad ani nema smysl.Je mi jasne,ze s real penezi a nonstop pristupem na comp neni potreba PvM