Bio je jenom denní odměna vždy před jejím vyzvednutím se ti vynuluje to co ti dal předešlý den a dá ti méně než předtím jeslti rozumíš, bio je jenom kosmetická věc, karma mě nedává skoro nic na šamance, stejně tak jako na hlavní makamito. Vlezla jsi do swampu zrovna nejspíš v okamžiku kdy se měla vyzvedouut odměna u biologa. Kdybch přestal dělat knihy misí a dělal jenom biologa, a makamita, šel bych s věhlasem dolů nebo by nula z nuly pošlaJenyLi píše:Hm tak jak to je s tím věhlasem? ... měla jsem 30% za bio a karmu ... (bio plny nemam co odevzdavat jen klikam denní odměnu..... karma na G3 odevzdavam jak to vyjde) vlezu swamp první misi udělam a vynuluje mi to věhlas na da mi to jen těch 10% za misi
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
Ale jo brát, ale bio ti pokaždé dá méně než předešlý den, takže když budeš dělat jenom bio tak půjdeš s věhlasem dolů, protože to je moc jednoduché, jenom přijít jednou za 24 hodin a klikonut na bio a dostat něco.Ghibli píše:Saggitarius - tak všechno funguje, jak má - a to je dobře.![]()
No a nešlo by teda dostat Druhou část Datadisku do hry v nějaký nejbližší den nebo noc?
Renegade2 - odměnu od Biologa ve formě většího Věhlasu nebrat - já zase nedělám knihy misí, tak by se mě a asi nejen mě hodila.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
A to budes delat mise i na max lv? To ma nejakou logiku?Renegade2 píše:Ale jo brát, ale bio ti pokaždé dá méně než předešlý den, takže když budeš dělat jenom bio tak půjdeš s věhlasem dolů, protože to je moc jednoduché, jenom přijít jednou za 24 hodin a klikonut na bio a dostat něco.Ghibli píše:Saggitarius - tak všechno funguje, jak má - a to je dobře.![]()
No a nešlo by teda dostat Druhou část Datadisku do hry v nějaký nejbližší den nebo noc?
Renegade2 - odměnu od Biologa ve formě většího Věhlasu nebrat - já zase nedělám knihy misí, tak by se mě a asi nejen mě hodila.. Navíc nechápu sám princip odměn. Dle mého čím méně bio tím větší odměna, protože na šamance kde dělám poznámky dostávám víc jako na hlavní kde mám bio kompletní. Nicméně když je všechno v pořádku jak píše Saggi tak to asi tak má být. Mě všechno dělají jenom ty knihy misí. Dneska jdu do swampu se šamankou ne s hlavní pro esence a klidně se vsadím že navečer v cca 20:16 kdy dostávám odměnu od bio budu místo 46 něco procenta bna hlavní mít o 2% méně za odměnu od bio potom co si odměnu vyzvednu zpět.+ možná se v průběhu něco ještě odečete, ale ne víc jak 6% dle mého pozorování. Takže suma sumárum, za jeden swamp když tam nepůjdu přijdu o cca 8% navečer ve 20:16 cca. Ted nevím přesně kdy si pro to bio chodím.
napis mi tu jmena samanky a te hlavniRenegade2 píše:Ale jo brát, ale bio ti pokaždé dá méně než předešlý den, takže když budeš dělat jenom bio tak půjdeš s věhlasem dolů, protože to je moc jednoduché, jenom přijít jednou za 24 hodin a klikonut na bio a dostat něco.Ghibli píše:Saggitarius - tak všechno funguje, jak má - a to je dobře.![]()
Renegade2 - odměnu od Biologa ve formě většího Věhlasu nebrat - já zase nedělám knihy misí, tak by se mě a asi nejen mě hodila.. Navíc nechápu sám princip odměn. Dle mého čím méně bio tím větší odměna, protože na šamance kde dělám poznámky dostávám víc jako na hlavní kde mám bio kompletní. Nicméně když je všechno v pořádku jak píše Saggi tak to asi tak má být. Mě všechno dělají jenom ty knihy misí. Dneska jdu do swampu se šamankou ne s hlavní pro esence a klidně se vsadím že navečer v cca 20:16 kdy dostávám odměnu od bio budu místo 46 něco procenta bna hlavní mít o 2% méně za odměnu od bio potom co si odměnu vyzvednu zpět.+ možná se v průběhu něco ještě odečete, ale ne víc jak 6% dle mého pozorování. Takže suma sumárum, za jeden swamp když tam nepůjdu přijdu o cca 8% navečer ve 20:16 cca. Ted nevím přesně kdy si pro to bio chodím.