SerpentyWoman, kdyýž dojdu k Bilologovi a kliknu na denní odměnu dá to víc než na hlavní, pochopitelně že když je zaparkovaná jenom u Bio a druida tak její věhlas není největší.Saggitarius píše:napis mi tu jmena samanky a te hlavniRenegade2 píše:Ale jo brát, ale bio ti pokaždé dá méně než předešlý den, takže když budeš dělat jenom bio tak půjdeš s věhlasem dolů, protože to je moc jednoduché, jenom přijít jednou za 24 hodin a klikonut na bio a dostat něco.Ghibli píše:Saggitarius - tak všechno funguje, jak má - a to je dobře.![]()
No a nešlo by teda dostat Druhou část Datadisku do hry v nějaký nejbližší den nebo noc?
Renegade2 - odměnu od Biologa ve formě většího Věhlasu nebrat - já zase nedělám knihy misí, tak by se mě a asi nejen mě hodila.. Navíc nechápu sám princip odměn. Dle mého čím méně bio tím větší odměna, protože na šamance kde dělám poznámky dostávám víc jako na hlavní kde mám bio kompletní. Nicméně když je všechno v pořádku jak píše Saggi tak to asi tak má být. Mě všechno dělají jenom ty knihy misí. Dneska jdu do swampu se šamankou ne s hlavní pro esence a klidně se vsadím že navečer v cca 20:16 kdy dostávám odměnu od bio budu místo 46 něco procenta bna hlavní mít o 2% méně za odměnu od bio potom co si odměnu vyzvednu zpět.+ možná se v průběhu něco ještě odečete, ale ne víc jak 6% dle mého pozorování. Takže suma sumárum, za jeden swamp když tam nepůjdu přijdu o cca 8% navečer ve 20:16 cca. Ted nevím přesně kdy si pro to bio chodím.
skontroluju to jak to vypada z pohledu serveru
edit:hlavni sem asi teda nasel
tak este hledam tu samanku
Vehlas sa znižuje ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.35
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
Re: Vehlas sa znižuje ?
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
- sem1rek
- Lv.21
- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 143 poděkování
A to je nějaká chyba? Však to už psal někde rhetetopX, že když přidáš určitej počet bodů k většímu základu, tak ti to přidá míň procent než ten samej počet bodů přidaný k menšímu základu
Logicky pokud na hlavní seš Bojovník nebo Dobyvatel a na té zevlácké postavě Hraničář nebo nic, tak za stejnýho biologa ti to přidá procent více na té postavě s menší hodností 
E: Navíc si sám v nějakým tématu psal, že se domníváš (stejně jako já), že věhlas je jenom propůjčenej na určitou dobu. Pokud pro odměnu chodíš každej den ve stejnou dobu, tak je mi připadá logický, že pokud ten věhlas za biologa dostaneš např. na dva dny, tak prostě po těch dvou dnech (překvapivě v tu dobu, kdy vyzvedáváš odměnu, když je to každej den ve stejnou dobu) o ten věhlas, který jsi před dvěma dny dostal, přijdeš.

E: Navíc si sám v nějakým tématu psal, že se domníváš (stejně jako já), že věhlas je jenom propůjčenej na určitou dobu. Pokud pro odměnu chodíš každej den ve stejnou dobu, tak je mi připadá logický, že pokud ten věhlas za biologa dostaneš např. na dva dny, tak prostě po těch dvou dnech (překvapivě v tu dobu, kdy vyzvedáváš odměnu, když je to každej den ve stejnou dobu) o ten věhlas, který jsi před dvěma dny dostal, přijdeš.
-
- Lv.35
Na šamance nejsem nic, na hlavní to dává ať za hraničáře nebo dobyvatele pořád stejně a to 1% za každého odezvdaného bilologa takže 12%, zkoušeno na více hodnostech. Na hodnosti to nezáleží.
Možná je to takhle, ale to jenom hádám, nesleodval jsem to.
Počet odevzdaných a úspěšných předmětů je roven odměně.
Takže když dám 30 úspěšných věci tak to dá 30%
Když mám ale komplet BIO tak se to počítá 1% za každého, protože už to nemá z čeho jiného vypočítat. Jedině ze by se sečetly všechny najednou, ale to už bych byl Dobyvatel hned jak bych tam přišel.
Nic, tohle přesně nevím, jehom hádám.
Možná je to takhle, ale to jenom hádám, nesleodval jsem to.
Počet odevzdaných a úspěšných předmětů je roven odměně.
Takže když dám 30 úspěšných věci tak to dá 30%
Když mám ale komplet BIO tak se to počítá 1% za každého, protože už to nemá z čeho jiného vypočítat. Jedině ze by se sečetly všechny najednou, ale to už bych byl Dobyvatel hned jak bych tam přišel.
Nic, tohle přesně nevím, jehom hádám.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Spoiler:
Herbaření P
- sem1rek
- Lv.21
Zajímavý, teď jsem na svojí válečnici, kde mám hotovýho biologa, šla pro odměnu. Nemá žádnou hodnost, měla věhlas 4 % a po vyzvednutí odměny má 28 % 

-
- Lv.35
Tak to opravdu nevím, mě se ten text píše pořád stejnej a to že jsem obdržel nějak 12 něčeho, což je u mě 12%.
Nicméně pořád platí pravidlo že příště pokud nebudeš dělat nic ti dá méně, nebo tedy ty budeš mít mín %
24% mě to nedá, ale abych nekecal, tak dneska si na to budu dávat pozor kolik přípočte na hlavní a kolik na šamance.
Nicméně pořád platí pravidlo že příště pokud nebudeš dělat nic ti dá méně, nebo tedy ty budeš mít mín %
24% mě to nedá, ale abych nekecal, tak dneska si na to budu dávat pozor kolik přípočte na hlavní a kolik na šamance.
Spoiler:
Herbaření P
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
sem1rek píše:Zajímavý, teď jsem na svojí válečnici, kde mám hotovýho biologa, šla pro odměnu. Nemá žádnou hodnost, měla věhlas 4 % a po vyzvednutí odměny má 28 %
Ahoj,
mám max lvl, hotového biologa, hodnost pěšák. Včera jsem od biologa dostal také 24%. Za odevzdanou karmu, Makamita myslím, že dostávám za každou věc 2%. Nějak taky nechápu princip, ale vůbec to neřším

Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
- sem1rek
- Lv.21
A četl jsi ten text do konce? Píše, že počet úkolů, které jsi mu pomohl dokončit, je 12Renegade2 píše:Tak to opravdu nevím, mě se ten text píše pořád stejnej a to že jsem obdržel nějak 12 něčeho, což je u mě 12%.

Tommo: Jojo 2 %, ty 4 %, co měla válečnice, tak byly za včerejší a dnešní karmu. Na šamance, která je Bojovník, tak jí to dává 0,67. Za karmu i biologa (odevzdanýho) dostanu po 0,67 a než jsem dodělala drahokamy, tak denní odměna byla 6 %, to je 0,67 za jednoho dokončeného biologa. Všechny ty odměny ve formě věhlasu jsou určitý množství bodů a na každou další hodnost je těch bodů potřeba více, proto se ta obdržená procenta snižujou.
Nevim, celej ten systém věhlasu mi přijde hrozně jednoduchej a logickej

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
jogurd007 « úte 6:34 am »

@
Uncut69 « pon 11:45 pm »

@
Suko201 « pon 9:37 pm »

@
Alter « pon 5:45 pm »

@
Uncut666 « pon 5:25 pm »

@
LazyMole « pon 4:51 pm »