Myslíš to černé Dgačko co se mělo vyrábět z šupin které získáme z temného draka?Rok píše:jednou tady Saggitarius ukazoval něaký brnko a už ani nevím jestli to bylo jako vtip nebo to myslel vážně ale vypadalo fakt moc dobře

Myslíš to černé Dgačko co se mělo vyrábět z šupin které získáme z temného draka?Rok píše:jednou tady Saggitarius ukazoval něaký brnko a už ani nevím jestli to bylo jako vtip nebo to myslel vážně ale vypadalo fakt moc dobře
![]() | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragonicbuff | DeathKiss | 97 | 4xP | 21 | P | 10 |
ne ne to co ukazoval dávál sem na forum a opravdu vypadalo jako dračí7Bugatti7 píše:Nemyslíš to dračí co je na webu?Rok píše:jednou tady Saggitarius ukazoval něaký brnko a už ani nevím jestli to bylo jako vtip nebo to myslel vážně ale vypadalo fakt moc dobře
joo? tak mi rekni proc neudelate zraloka a neskillujete jako kazdy char? a nebo zemi natocite prumku 30+ a prunik 10% a jenom nesekate? ja rikam chyba je v hracich a ne ve zbranich rekni mi ted z placu proc warove maji barony?:D:D:D:DRok píše:tak mě je jasný že tobě stačí jen poškození ale válečník toho potřebuje trošku víc a se zbraněma lvl 100 toho nikdy nedocílí !Jolly píše:pocky pocky kamarade a ci je to chyba ze pouzivate zbrane od 95 ? mate tu zbrane od 100 lvl jako ostatni? mate;) takze problem je ve vas hracich ...Rok píše:když sem četl kdy si dávno informace o nové mapě tak tam bylo psáno i něco zbraných ale třeba sem to špatně pochopil a špatně usmyslel![]()
ale jak by to vypadalo nové dračí věci a válečníci a ninjové furt stěma párátkama lv95
Ja WP mam a urán na PVP sem skoušel .. výsledek ? o nic lepší než jaspis7Bugatti7 píše:Souhlasím s Rusilou,kdyby WP používaly korál místo jaspisu,tak by tu nebrečely že na vír a prst nic neberou.Nebo kdyby si natočili talíky na něco jiného krom schopky.