Rok píše:
a není to náhodou tím že ve war neuspěje tvůj plný inventář různorodé výbavi ? :)a když nasadíš uni. tak chcípáš rychle jako ostaní

zvykej si už dávno nejsi na ofiku
je mi to jasný, v tý tví svatý sem toho důkaz jednou za 500dmg a za pár vteřin za 10k jestli tomu ty říkáš pvp hm tak já ne
a války cechu sem vubec nepleť tam ti jde jen stále o tu tvojí kravinu

Zdá se mi to, nebo ty a Delian máte komplexy ze všech lidí, který byli na offiku lepší a jsou lepší i tady než vy dva a musíte to všem dokazovat?

Za ten rok, co sem celkem v kuse chodil do svatý, sem tě tam nepotkal ani jednou. Vždycky mi akorát psaly malý levely ať jdu pomoct do přitažlivky, že Rokoo a Delian tam všechny zabíjej.
Poslední měsíc, co sem do svatý chodil, tam byli pořád stejný lidi, červená většinou v přesile s taktikou, že Extreme (popřípadě Alien a další surové z BS) házel zruška a zdrhal zatimco jeho spolubojovníci ostatní pozabíjeli s dodatkama, že už určitě nepřijdem, protože nechcem ztrácet CB + tlamovy populární výroky pravidelně vydávaný v podpisech účastníků válek a bojů ve svatý. Každej ví, že to bez odezvy nenechám a končilo to urážkama. Takový boje mě prostě nebavěj a když mě to nebaví, tak tam chodit nebudu, už holt není tolik času abych ho mohl ztrácet ničím. Přesně jak furt omílá Rusila a jak řekl Lexion, boje s takovýma lidma mi za to nestojej a radši budu stát na námku a kecat o ničem. Svatá by se mohla oživit s příchodem nových věcí, snad i Saggimu je jasný, že zruško je neúnosný a nový věci s tim něco udělaj + všichni budou zkoušet možnosti postavy s těma věcma a jediný místo, kde to můžou permanentně zkoušet, je svatá.