Rok píše:
jaký pak komplexi ?

mě se spíš zdá že ty máš obrovskej starch že budem lepší než ty i když Delian už dávno je a to ti nedá spát proto ho tady jen strapnuješ protože víš že ve hře se nezmužeš na nic možná ho tak zabít ve swampu
(strapnování je druhá stránka strachu)
ano občas do přitažlivky zajdu když mi někdo napíše že potřebuje pomoct ale jdu jen po těch co tam dělaj bordel a pro mě to má větší význam než se jen stupidně mlátit o Cb

stejně tak jako když byl ve savtý sentinel taky to mělo pro mě význam
ale takoví jako ty to nikdy nepochopí
přiště vymysli něco lepšího ju

Obviňuješ tu ostatní, že přehazujou a kazej tim svatou, zatimco ty si byl asi přínosem pro svatou, když si zabíjel dropery, co chtěli do kerindoru.
OT: Já z ničeho strach nemam. Delískoj sem v jednom tématu napsal, že ho budu zabíjet kde ho potkám (a nejsem sám

). O tobě to samozřejmě platí taky, nemusíš se bát, že by v tom byl sám

. Měli byste se zamyslet, jak udělat věci, protože když sem vás ve válce potkal, tak jste se hned váleli. Já nejsem ten, kdo každýmu ironicky předhazuje, že je nejlepší. Nikdy dřív sem vás nepotkal, pak sem byl v modrý a bezdůvodně jste mě začali urážet a obviňovat, že sem byl na Sioně itemák a kvůli tomu jste mě lechtali kouzlama s kostma a elikem. Pochopitelně sem z vás měl (a pořád mám) jen srandu

. Údajně nejsem jedinej, koho máte takle v oblibě, takže to moc neřešim a aspoň je sranda

. Třeba si jednou uvědomíte, že postavu (a její pověst) tvoří člověk za PC. (Proto vás tu každej nenávidí.)
P.S. Občas popřemejšlej nad y/i, tvůj projev je dosti matoucí, neboť dost často nevim, či píšeš pouze mně nebo do toho zahrnuješ obsáhlejší okruh lidí, díky.
EDIT: Mimo téma zase - spam.
PS. Nemohu si odpustit - hlavně že zrovna včera uživatelé naráželi na to, že prý neumožňujeme komunitě svobodu slova. Tady je vidět proč - když vám necháme tu možnost (nemluvě o tom, že svatá a války se právě díky vašim tématům zde měnila x krát a vždy jste byli nespokojeni), tak stejně to končí debatou pár lidí, kteří se hádaj mezi sebou o věcech, které se základem tématu nemají nic společného.
Alea