Zlatá rybka ?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 366 poděkování
Dostal poděkování: 528 poděkování

Re: Zlatá rybka ?

Příspěvek od Ghibli » úte 16. říj 2012 15:18:43

Jestli Zlatá rybka splní tři přání, to nevím - každopádně mi to říkalo víc hráčů, že zabít Zlatou rybku přináší ve hře smůlu a na dost dlouho. Nevím jak přesně, ale třeba horší drop nebo nižší yangy a nebo špatné vylepšování věcí.

Já se přiznám, že jsem to radši nezkoušel a když chtěl Makamito po mě mrtvou Zlatou rybku, tak jsem mu jí nedal. Pro jistotu.

Každopádně nevíte, kolik by tak mohla stát ve hře živá Zlatá rybka? ;)
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Triton
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 76 poděkování

Příspěvek od Triton » úte 16. říj 2012 15:20:18

Ghibli píše:Jestli Zlatá rybka splní tři přání, to nevím - každopádně mi to říkalo víc hráčů, že zabít Zlatou rybku přináší ve hře smůlu a na dost dlouho. Nevím jak přesně, ale třeba horší drop nebo nižší yangy a nebo špatné vylepšování věcí.

Já se přiznám, že jsem to radši nezkoušel a když chtěl Makamito po mě mrtvou Zlatou rybku, tak jsem mu jí nedal. Pro jistotu.

predal som ju za 100kk :up:

Taznovejsi
Lv.30
Lv.30
Dal poděkování: 82 poděkování
Dostal poděkování: 136 poděkování

Příspěvek od Taznovejsi » úte 16. říj 2012 16:11:45

Ghibli píše:Jestli Zlatá rybka splní tři přání, to nevím - každopádně mi to říkalo víc hráčů, že zabít Zlatou rybku přináší ve hře smůlu a na dost dlouho. Nevím jak přesně, ale třeba horší drop nebo nižší yangy a nebo špatné vylepšování věcí.

Pár živých vídavam za 400 kk a túto cenu mi viac ludí potvrdilo
Ako to je s tou smolou to neviem ale mám pocit že odkedy 1 nosím v invente tak tie veci fakt vychádzajú lepšie :up: ale to je asi len pocit :D

grafy
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od grafy » úte 16. říj 2012 16:55:46

Nevím já tu rybku mám sice pouze 1 ks chtěl jsem udělat anketu co sní mám udělat, ale už tu je toto téma na offiku se říkalo, že z ní padne zlatý klíč, ale nikdo to nepotvrdil kdo by ji chtěl vidět raffa to dal do videa http://www.youtube.com/watch?v=td9F_UfK ... re=g-all-u
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Odpovědět