Otevírám jen zlaté + a občas když mám, tak nějakou bez plus. Ale rád bych věděl co vše znich lze získat
Zlaté a stříbrné pokladnice
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
xR3Dx
- Lv.19

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Zlaté a stříbrné pokladnice
Zdrávím, chtěl jsem se zeptat co vše se dá získat otevíráním zlatých /+ nebo stříbrných /+ pokladnic ??
Otevírám jen zlaté + a občas když mám, tak nějakou bez plus. Ale rád bych věděl co vše znich lze získat
popřípadě kde všude se dají dropnout
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 | ||||||||||
- Moskyt
- Lv.7

- Dal poděkování: 11 poděkování
Re: Zlaté a stříbrné pokladnice
Ze stříbrných nevim ale ze zlatých: mušle, šeky, pergy, všechny perly, zbraně od lvl 60, štíty lvl 41 a knihy schopností kromě vedení, těžby a proměny ... snad sem nic nezapoměl
Edit: Zlatý pokladky padají ze všeho, nejvíc ale ve věži nebo v chrámu útrapy
Edit: Zlatý pokladky padají ze všeho, nejvíc ale ve věži nebo v chrámu útrapy
Moskyt
Body warrior
lvl 100
Zvíře MH
Biolog Tabulky 0/30
Vedení P
Proměna P
Těžba P
Zručnost 6
Body warrior
lvl 100
Zvíře MH
Biolog Tabulky 0/30
Vedení P
Proměna P
Těžba P
Zručnost 6
-
cleo
- Lv.25

- Dal poděkování: 342 poděkování
- Dostal poděkování: 234 poděkování
Ze stříbrných mi padají nejen BZK (směšné), yangy (také malá částka), ale i perly (všechny druhy), šeky, štíty, helmy a další blbosti (občas vhodné pro makatka) 
stříbrné bez + padají z metinů, stříbrné+ padají v druhé vsi u generálů (co je brutální velitel)
stříbrné bez + padají z metinů, stříbrné+ padají v druhé vsi u generálů (co je brutální velitel)
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
-
xR3Dx
- Lv.19

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
tak včera jsem zjistil, že ze stříbrných + padají helmy od 21 úrovně a perly 
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 | ||||||||||
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jenom dodám, že stříbrné pokladky hodně padaj ve 2. městech. a klíče je dobré si dropovat na meteorech které sou uprostřed údolí orků.
a zlaté pokladnice + padaj z vojáků kteří jsou ve věži a v chrámu útrapy.
normální zlaté pokladky hodně padaj hodně na meteorech a v červeném lese.
a zlaté pokladnice + padaj z vojáků kteří jsou ve věži a v chrámu útrapy.
normální zlaté pokladky hodně padaj hodně na meteorech a v červeném lese.