Kerindor BM sura - Prosím o radu

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
cesminus
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Re: Prosím o radu kerindor.. moc to nechápu..

Příspěvek od cesminus » sob 20. říj 2012 23:32:35

shvetseek píše:Orci jsou v tomhle směru paka... Běhají, jako pominutý, takže doporučuji se na ně vykašlat. Jen ti minotauři se dají a možná ještě ti, co jsou ještě za nimi, ale to nemám odzkoušený ;)
Fajn a na co bych měl chodit ? :)

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1197 poděkování
Dostal poděkování: 446 poděkování

Příspěvek od shvetseek » sob 20. říj 2012 23:35:58

cesminus píše:
shvetseek píše:Orci jsou v tomhle směru paka... Běhají, jako pominutý, takže doporučuji se na ně vykašlat. Jen ti minotauři se dají a možná ještě ti, co jsou ještě za nimi, ale to nemám odzkoušený ;)
Na mínosáky přece, když nic jinýho nedáš... Kdybys ustál pár ran od těch skřetů a kouzelníků, tak bys mohl chodit i na ně. Je spousta warů (nebo bývala - už jsem na orcích chvíli nebyl), co je dávají jentak sekama.
"Happines only real when shared."

cesminus
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od cesminus » sob 20. říj 2012 23:38:58

shvetseek píše:
cesminus píše:
Na mínosáky přece, když nic jinýho nedáš... Kdybys ustál pár ran od těch skřetů a kouzelníků, tak bys mohl chodit i na ně. Je spousta warů (nebo bývala - už jsem na orcích chvíli nebyl), co je dávají jentak sekama.
A co mám udělat proto abych je ustál ?

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1197 poděkování
Dostal poděkování: 446 poděkování

Příspěvek od shvetseek » sob 20. říj 2012 23:57:04

18k ZB, ochrana+6, eliky na obranu, kdyby sis dal kosti, tak už ti nezbyde místo na dropky a to je škoda. Stejně doporučuju ty mínosáky. Daleko míň problému s točením. A jestli do sebe chceš nechat mlátit, tak si dej temnou ochranu na P, jinak ti asi nebude stačit ani plný inventář modrých eliků.
"Happines only real when shared."

Attila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od Attila » ned 21. říj 2012 8:59:35

Ale ochrana +6 není prý moc dobrá,protože čím víc obrany máš tím víc ti berou,já mám ninju s brnkem bez ochrany úplně a v pohodě je ustojím,chodím na příšery lvl 92 a mám 100% na orky a s buffem je dávám v pohodě.A bez proměny taky jen sekám.
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....

UzPoslusnyTheBM
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od UzPoslusnyTheBM » ned 21. říj 2012 9:24:54

Ochrana ti je nanič, odskúšané, to či MA vezmeš za slovo mi stačí... Jinak ja sem urobil take staré video na BM, dám sem link:
http://www.youtube.com/watch?v=1bW1U0I_ ... ture=g-upl

Snad ti pomoze
Obrázek
[center]Ďakujem ti, Eresable . . .[/center]
Človek by nemal obetovať toľko času blbej hre, ľudia, sú dôležitejšie veci ako sindicate. Zamyslite sa a nazrite hlboko do svojich duší, a odpovedzte si, čo vám toto, táto hra dá. Ak vás napľňa radosťou, alebo ako mňa kedysi šťastím tak niečo nie je v poriadku

JurasSaga
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kerindor BM sura - Prosím o radu

Příspěvek od JurasSaga » pon 22. říj 2012 13:27:56

Botky od lvlu 65 určitě maš + kamen spechu +6 a pohiblivost a inteligenci na max a budeš met rychlost pohibu přes 200 ja mam kamen spěchu +5 rychlost pohibu 204 a stačí + beru healera a fialove eliky tak že pohodička

na ránu tmavím kamenem 154K bohužel stracím 24% na danej bom tak že bych dával kolem 160+/-2 až 4K :)
Hraji dál ale už jen občas

Obrázek

Odpovědět