Expertky.

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
AbcGames
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Expertky.

Příspěvek od AbcGames » pon 22. říj 2012 21:08:14

:omg: :omg: :ouch: :ouch: a potom se nedivte ze hraci jsou na tech metinech 90 takovi jaci jsou kdyz si tam porad behaj droperi neco dropovat :no: jako fakt :error: inac k tematu jak uz byo spomenuto udelej lvl 61 ale vis uz ne ono pak se nejak snizuje ten drop na metinech 60 mam sam odskouseny
Sem co sem mno :) ...
Pocestný obchodník jako já ma hodne postav :) a hodne učtu ale jen on ví na kterí z nich se má lognout aby udelal prima kšeft :D
Má momentálni zemne :jinno:
Ave Ja :inlove:
Když uvidíte nekde behat postavu který jméno začína na Abc tak je 99,9999% šance že to sem prave já :fight:

Vikern
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Vikern » pon 22. říj 2012 21:16:54

AbcGames píše::omg: :omg: :ouch: :ouch: a potom se nedivte ze hraci jsou na tech metinech 90 takovi jaci jsou kdyz si tam porad behaj droperi neco dropovat :no: jako fakt :error: inac k tematu jak uz byo spomenuto udelej lvl 61 ale vis uz ne ono pak se nejak snizuje ten drop na metinech 60 mam sam odskouseny
Tak toho prcka sundám ne :D.nemá tam co dělat :D
Vikernes 118
bio - COMPLETED !!!!!!
Chunjo navždy
Zkroceno - Nic..Kerindor - nechodím..Heageron - nechodím, Rokle - nechodím..a vrásky mi to nedělá :D..kam chodím?..no přece ven :D..taky by jste to měli zkusit;)

SliimJiim
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 54 poděkování

Příspěvek od SliimJiim » pon 22. říj 2012 21:47:28

AbcGames píše::omg: :omg: :ouch: :ouch: a potom se nedivte ze hraci jsou na tech metinech 90 takovi jaci jsou kdyz si tam porad behaj droperi neco dropovat :no: jako fakt :error: inac k tematu jak uz byo spomenuto udelej lvl 61 ale vis uz ne ono pak se nejak snizuje ten drop na metinech 60 mam sam odskouseny
Nikde jsem neviděl ceduli s nápisem "Droperům vstup zakázán". Navíc poslední dobou sleduji, že na devadesátkách je místa vcelku dost, narozdíl od dob, kdy jsem tam expíval já svou hlavní.

Vikern píše:
Tak toho prcka sundám ne :D.nemá tam co dělat :D
Nápad vskutku "dobrý", ale každá akce vyvolá reakci. V tomto případě lognutí "velkýho" a pak nedání pokoje klidně hodinku. Je to potom doopravdy dobrý nápad, zabíjet neznámé dropery, když si poté útočník jednoduše nezaexpí? Dropeři se přeci nezabíjej ... :cry:
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL

Odpovědět