![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
u mna tak isto a teraz neviem vypnúť ani launcherxR3Dx píše:Taky se mi opět něco stahuje. Stáhne se to až do 32 a pak to skočí na 33/32a napíše to, že nemůžu stahovat 33 part z maxima 32
mám stejný problém...Chaosak píše:u mna tak isto a teraz neviem vypnúť ani launcherxR3Dx píše:Taky se mi opět něco stahuje. Stáhne se to až do 32 a pak to skočí na 33/32a napíše to, že nemůžu stahovat 33 part z maxima 32
Nevim kde jste vzaly ze ma byt vstup pres modrou smrt?,Ta bude jen na drop jednoho z klicu.Jolly píše:ano vstup je přez modrou smrtTheron píše:ted tam vsichni stojej jak blazni a nic! páč tam asi vstup nebude, jen e tam spustilo pár mobů nic víc pokud vím vstup měl být přes modrou smrt ne?ElectriX píše:Malá ochutnávka, kterou nám Saggi naspawnoval k Průvodci (resp. tomu místu, kde by asi měl být). Za špatnou kvalitu se omlouvám. Jen dodám, že potvůrka byla tuším Lv. 125, na sek nebrala nic a na kouzlo brala přes temnou ochranu kolem 1k (bez dalších podpůrných věcí).
EDIT: Prozatím jen čekáme, co se bude dítSpoiler:...
Shamanice píše:Joooo padl dračí zvon z truhly modré smrti![]()
Ctrl + alt + del a vypni hoChaosak píše:u mna tak isto a teraz neviem vypnúť ani launcherxR3Dx píše:Taky se mi opět něco stahuje. Stáhne se to až do 32 a pak to skočí na 33/32a napíše to, že nemůžu stahovat 33 part z maxima 32
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
ALT +F4 Chytráku..Chaosak píše:u mna tak isto a teraz neviem vypnúť ani launcherxR3Dx píše:Taky se mi opět něco stahuje. Stáhne se to až do 32 a pak to skočí na 33/32a napíše to, že nemůžu stahovat 33 part z maxima 32