trololol
Sakra, skazil si mi náladuHonzaM píše:http://www.ekura.cz/infoitem.php?id=5140&type=1 jenom pro ty co si myslí (jako já) že to má spojitost s dračíma věcma)
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
zadne zbrane se ani pridavat nebudou musis vice cistAttila píše:Jolly--proboha,ten jsem viděl na stánku už před měsícem,jak ho někdo prodával.To každopádně není žádná dnes přidaná zbraň.
Ještě že jsi tak chytrej a všechny si nás s tim obeznámil. Ten zvon je tu od začátku serveru a ty tu na nás vyskakuješ že to nemá co dělat s dračíma šperkama, děkujemeAttila píše:Padnout mu mohl,ale s dračími věcmi to nemá nic společného jak správně napsal HonzaM.
a kdo rekl ze to ma neco spolecneho s dracimi vecmi? ach jo dalsi inteligent...Attila píše:Padnout mu mohl,ale s dračími věcmi to nemá nic společného jak správně napsal HonzaM.
Tam jsou vážně dvě nové bouchačkyprodavamparky píše:Takže ty zbraně na cedulích obchodů jsou tam jen pro srandu králikům?...............