![]() | JoshP | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
400k+ | Shinsoo | 147 | 5xP | Full | G6 | P | P | 30 |
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
Ano pravda, ale je fórum povinností? Nebo standart? Ani jedno, proto si myslím, že by to bylo fajn. A jak už víme, ne každý umí používat tlačítko hledat, když už jde na fórum.HonzaM píše:Hráči sou od začátku co vlezou do hry na fórum odkazováni, to že to ignorujou a myslí si, že všechno zvládnou sami je podle mě plně jejich chyba.
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Já neřekl, že nic nevímHonzaM píše:Tak si ale pak nestěžuj, že o hře nic nevíš
TOhle sem psal já když otevírali swamp a já byl lv 93 BM s baronem ze kterym sem sekal meteorum 90 3k kritikemxR3Dx píše:Pravda, pravda. Vzpomínám, když jsem tu začínal já, byl jsem jak ryba na suchu. Jak dlouho trvalo, než jsem vyždímal nějaké důležité info od zkušených hráčů. Třeba jen kde se vyměňují úlomky, jsem se dozvěděl po měsíciAž když jsem začal chodit na fórum, tak byla většina mích otázek zodpovězená
Ale kolik hráčů užívá fórům? 1/10? z toho polovina hráčů co tu hraje odnepaměti a čtvrtina hráčů v herním důchodu. Takže nováčků využívá fórum asi jen 1/40 což je málo. Ano, jejich chyba, ale né každý považuje fórum za nutnost a proto si myslím že by tu mělo být něco pro nové hráče, jako ty poznávací úkoly. Přeci jen by nějaký poznávací úkol našel využití i u nás ostatních ne?
![]()
A neuškodilo by i něco i ve formě Keri nebo swampu, třeba pro lvl do 50. Je tu věž od 50 keri od 70,swamp od 100, heri od 120 , ale co pro menší?
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |