No...zkoušeli jsme elementy cpát nakajimovi v různých množstvích a melel něco že nemáme ty správné. Spíš bych řekl že budeš msurt nasbírat nějaký určitý počet těch 4 elementů ty někde vyměníš za element života za který ti nakajima něco dá.grafy píše:Na chvíli jsem se byl včera podívat jak je saggi spawnoval. Mě nepříjde, že by se to nedalo dávat poradím že na ty z kterých padá element země by měli platit zvířata ale nevím to 100%. Já bych řekl, že za ty elementy dostaneme třeba 1 dračí věc náhodnou, ale nevím musíš mít všechny 4 bych řekl a pak něco dostaneš. V Haegronu jsem nebyl nevím jak to tam vypadá.
Elementy
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
Re: Elementy
-
xR3Dx
- Lv.19

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Renegade2 píše:Přesně tak malé levely mají dost, já si myslím že přitažlivka je něco jako pro velké levely 100+ swamp a pro levely 120+ haegorn, což?. Problém je jenom v jedné věci, přitalživka už je moc dlouho a je okoukaná. Kdyby do teď nebyla a byla by přidána do hry tak by všichni trhali saggimu ruce.
Pro malé lvl? Vážně? Chodím tam hráči od 20 do 100 lvl a to se mi nezdá jako malé lvl. Jako swamp? Ne to už snad ne
-
Jolly
- Lv. 18

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
myslíte si že tam budou padat ty elementy? ať víme jestli to má cenu tam vůbec tento týden chodit nebo až naplno příští
-
xR3Dx
- Lv.19

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Podle toho co psal Saggi by elementy měli padatJolly píše:myslíte si že tam budou padat ty elementy? ať víme jestli to má cenu tam vůbec tento týden chodit nebo až naplno příští