Obrázek upraven, aby nebyl zbytečně velký, ale aby vyznělo to co mělo.
To si takhle mlátím meteor ve SWAMPu, potřebujis e přebuffovat, tak odběhnu od meteoru, vrátím se a nějaký sličný war si tam mlátí moje příšery, tak zmáčku plášť, příšery naběhnou na mě a?
Spoiler:
Dovolil jsme si rozmazat i jméno mé postavy, protože je půjčená a nevím jestli yb byl majitel rád, kdybych se tu objevilo . To co píši já je označeno červeným puntíkem
Prý nemám dostatečně výkonný vysavač
Spoiler:
Já můžu, TY ALE NE!!!
Spoiler:
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W.
Človek by nemal obetovať toľko času blbej hre, ľudia, sú dôležitejšie veci ako sindicate. Zamyslite sa a nazrite hlboko do svojich duší, a odpovedzte si, čo vám toto, táto hra dá. Ak vás napľňa radosťou, alebo ako mňa kedysi šťastím tak niečo nie je v poriadku
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@Suko201, Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
Mionix píše: @Vydesenej, @Suko201, chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl (moje chyba já to jen nepochopil)
Mionix píše: @Suko201, Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.
Suko201 píše: Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
@VOJTTANOOO, Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@TomasFoxxDobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.