Snad teď začne více lidí a nebude to tak jednoduché
Nová mapa - obecná diskuze
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
LOCO30
- Lv.21

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Re: Nová Mapa
Tak udělat PVP hodnost, není nic složitého. Mám hodnost pěšák za 20min war a 5min svaté.
- Saggitarius
- Game Administrator

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
Re: Nová mapa+věci.
Aby mohlo fungovat vice vyprav tak to prave nelze provest to s relogy jako napriklad v rokli.Shamanice píše:Jinak Saggi,nejde nastavit to,když dá někdo rlg,tak že ho to nekopne?
EDIT: celkem by me zajimala vyprava s maximalnim poctem lidi = 16 na vypravu, mozna nejakou usporadam
[GA]Saggi
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
Jn nebo lidi co maji net zvaný "emailák" tak těm to zase co chvilku padá takhle bych se až na konec nedostal nikdy.Shamanice píše:Jinak Saggi,nejde nastavit to,když dá někdo rlg,tak že ho to nekopne? Protože pár lidem se to stalo,a nemohli už nám pomoct
(Třeba jak to je nastavene v rokly v 8 patře - když dáš relog,a jsi tam přesčas,tak tě to kickne - snad chápeš)
Díky zatím se měj
(I mě se lagla grafika,a nemohl jsem relog)
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
hlouposti ? .. Jako já tech map udelal asi 7 koukám najednou mam 56 % vehlasu .. a že sem ho fakt nemel 50%..lordsword píše:Z map pokladu?Z te mam asi 0,86% vehlasu tak nemel hlouposti.Taznovejsi píše:Vehlas krásne pribíva z map pokladu![]()
a tie fakt stratové niesu keď za 1 mapu dostanem na G1 zhruba 28 lahviček...
PS .. 120+ lvl a nemá na pár expertek ? nebuď smešnýtakové blbé výmluvy .. proste chceš mít všechno hned ale žebys pro to neco udelal tak to ne..
- Xiri
- Lv.20

- Dal poděkování: 71 poděkování
- Dostal poděkování: 72 poděkování
Ne kazdej ma na to delat denne 7 map pokladu a vicTaznovejsi píše:hlouposti ? .. Jako já tech map udelal asi 7 koukám najednou mam 56 % vehlasu .. a že sem ho fakt nemel 50%..lordsword píše:Z map pokladu?Z te mam asi 0,86% vehlasu tak nemel hlouposti.Taznovejsi píše:Vehlas krásne pribíva z map pokladu![]()
PS .. 120+ lvl a nemá na pár expertek ? nebuď smešnýtakové blbé výmluvy .. proste chceš mít všechno hned ale žebys pro to neco udelal tak to ne..
To si radeji pujdu zas po dlouhy dobe zastrilet do valky
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
A co mas za hodnost? Urcite ne dobyvateleTaznovejsi píše:hlouposti ? .. Jako já tech map udelal asi 7 koukám najednou mam 56 % vehlasu .. a že sem ho fakt nemel 50%..lordsword píše:Z map pokladu?Z te mam asi 0,86% vehlasu tak nemel hlouposti.Taznovejsi píše:Vehlas krásne pribíva z map pokladu![]()
-
patriceeeq
- Lv.17

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Hodně by mě zajímalo jak často se resetuje hodnost u věhlasu. Mám nějakejch 50% a zrazu se portnu přes teleportéra a mám pouhých 6%.. s takou ten věhlas nevytáhnu nikdy ani na bojovníka.. 
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
-
Buffikradu
- Lv.17

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Giant píše:Takže pro vstup do mapy je potřeba hodnost?!
Jaká minimalní? s pěšákem to jde?
ano s pěšákem to jde
-
Buffikradu
- Lv.17

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Saggitarius píše:Aby mohlo fungovat vice vyprav tak to prave nelze provest to s relogy jako napriklad v rokli.Shamanice píše:Jinak Saggi,nejde nastavit to,když dá někdo rlg,tak že ho to nekopne?
EDIT: celkem by me zajimala vyprava s maximalnim poctem lidi = 16 na vypravu, mozna nejakou usporadam
Taky by nebylo špatné, dát tam alespoň obchodnici, eliku je tam velká spotřeba