Nová mapa - obecná diskuze
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
-
Chaosak
- Lv.10

- Dostal poděkování: 1 poděkování
-
Drago
- Lv. 18

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Nová mapa+věci.
nebo tam bude nějakej ukol....jinak jak jsem psal že to padne nakonci, tak jsem měl namysli i náhodnou kombinaci(zabiješ bose, dostaneš truhlu a z ní budou padat new věci...např)
- SliimJiim
- Lv.19

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 54 poděkování
Co se nedá? Jediný co se nedá je to, že se tam neobjeví průvodce.Shamanice píše:To 2. patro se zatím nedá
Snad se zítra podaří
Fakt hard..Je jich tam fakt moc,a dlouhá cesta
To je momentálně jediný problém 2. "patra".
- Karl
- Lv.22

Asi tak....ještě jediný problém celého toho systému že když ti zahapruje net a spadne ti to tak si venku a tedy výprava má o 1 člověka míň.SliimJiim píše:Co se nedá? Jediný co se nedá je to, že se tam neobjeví průvodce.Shamanice píše:To 2. patro se zatím nedá
Snad se zítra podaří
Fakt hard..Je jich tam fakt moc,a dlouhá cesta
To je momentálně jediný problém 2. "patra".
E: Není to chyba a je to tak záměrně nebo spíš protože to tak je jenom bych to viděl že to je škoda pro hráče se slabším netem.
- Saggitarius
- Game Administrator

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
Tak prozatim lze dokoncit pouze prvni cast, druha dokoncit nejde, zatim nevim ktere kontroly se hadaji, ale na testovaci serveru vse probehlo jak melo.
Asi bude problem v tom, ze tech map je spusteno vice, budeme muset poupravit skript tak, aby vse slo splnit.
Prozatim tedy nelze dojit k hlavnimu bosakovi.
Predpoklad na opravu je tedy utery, kdy jiz bude spusten i zbytek (truhly).
Asi bude problem v tom, ze tech map je spusteno vice, budeme muset poupravit skript tak, aby vse slo splnit.
Prozatim tedy nelze dojit k hlavnimu bosakovi.
Predpoklad na opravu je tedy utery, kdy jiz bude spusten i zbytek (truhly).
[GA]Saggi
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
Mě dělali problémy leda tak elitní blodari (nevim nemohl by platit na ne bonus na blesk kterej by se sprovoznil?) a takoví týpkové nějací elitní magmani nebo jak přesně.. na ně magie platí?Giant píše:Co ta magie tam? Někde funguje a někde né, jak jsem zjistil.
- Karl
- Lv.22

jj blodaři jsou hnusní ale dá se když víš jak (Oppa Kerindor STYLE : :yeah: ) Magmati něco pdobneho ale berou míň...jinak asi na ně platí trochu magie. Zkoušel jsem přidání odolností proti magii 15% a brali s bufem asi o 400-800 míň.Teensaver píše:Mě dělali problémy leda tak elitní blodari (nevim nemohl by platit na ne bonus na blesk kterej by se sprovoznil?) a takoví týpkové nějací elitní magmani nebo jak přesně.. na ně magie platí?Giant píše:Co ta magie tam? Někde funguje a někde né, jak jsem zjistil.
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
No já zkoušel na ty vlkodlaky v první "patře" a na ně to fungovalo ale na lizardy (nebo jak) to nefungovalo, tak jsem z toho jelen. 
E: Ten system je složitější, než cely metin dohromady.
E: Ten system je složitější, než cely metin dohromady.